facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

پلي کواترنيوم 10

اين ماده حالت دهنده کاتيوني و به شکل پودر سفيد رنگ مي شود که پروتئين هاي آسيب ديده را ترميم مي کند.
ويژگي هاي
پلي کواترنيوم 10 : محلول در آب - قابليت ترميم شکاف هاي انتهاي مو- عدم ايجاد سوزش و خارش در چشم -بهبود بخشيدن فرهاي ريز مو- تشکيل غشاء نازک (Film Format) شفاف پيوسته و غير چسبنده بر روي تار هاي مو- شانه خوري عالي مو در حالت مرطوب -بهبود بخشيدن ظاهر موي آسيب ديده- افزايش قابليت شکل گيري مو- کاهش اثرات سوزش و خارش مواد فعال سطحي- بالا بردن کارآيي مواد جاذب UV- قابليت کاربرد در محصولات شفاف- قابليت سازگاري با محدوده وسيعي از مواد فعال سطحي

پلی کواترنیوم 10

 

پلی کواترنیوم۱۰:

این ترکیب کاتیونیک، دارای انحلال قابل توجهی در آب برای مراقبت از مو است. تشکیل فیلم بر روی مو و مرطوب سازی را فراهم می‌کند. این ترکیب غیر تحریک‌کننده و با طیف گسترده‌ای از سورفاکتانت‌ها سازگار است. ایجاد فرمولاسیون محصولات روشن را امکان پذیر می‌کند. یک پودر گرانول سفید با بوی خاص آمین است. در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی، به طور عمده در تشکیل محصولات مراقبت از مو، لوسیون و آرایشی استفاده می‌شود. (مقدار استفاده پیشنهادی: ۰.۲۵-۰.۵٪)
 

کاربرد پلي کواترنيوم 10

در محصولات آرايشي و بهداشتي مو مثل رنگ مو-شامپوها-نرم کننده ها- ويو هاي دائمي- به درخشش مو کمک ميکند- مو را نرم مي کند.
در کرمهاي مرطوب کننده-لوسيونها-ژلهاي حمام-صابونهاي مايع-صابونهاي جامد و در فوم و ژل اصلاح صورت استفاده مي شود-خشکي پوست را کاهش مي دهد.

 

ويژگيها:
    محلول در آب
    قابليت ترميم شکاف هاي انتهاي مو
    عدم ايجاد سوزش و خارش در چشم
    بهبود بخشيدن فرهاي ريز مو
    تشکيل غشاء نازک (Film Format) شفاف پيوسته و غير چسبنده بر روي تار هاي مو
    شانه خوري عالي مو در حالت مرطوب
    بهبود بخشيدن ظاهر موي آسيب ديده
    افزايش قابليت شکل گيري مو
    کاهش اثرات سوزش و خارش مواد فعال سطحي
    بالا بردن کارآيي مواد جاذب UV
    قابليت کاربرد در محصولات شفاف
    قابليت سازگاري با محدوده وسيعي از مواد فعال سطحي

 
پلي کواترنيوم 10 (Polyquaternium-10) نمک آمونيوم چهارتايي پليمري از هيدروکسي اتيل سلولز است.نرم‌کننده‌اي قدرتمند و محلول در آب که در موها و پوست، نرمي و رطوبت پايدار ايجاد مي‌کند.اين ترکيب يک پودر گرانول سفيد با بوي مشخص آمين است. در محصولات آرايشي و بهداشتي و مراقبت‌هاي شخصي، عمدتاً در فرمولاسيون محصولات مراقبت از مو، لوسيون‌ها و آرايش استفاده مي‌شود.
 

پلي کواترنيوم 10 چيست؟

 
اين ماده يک پليمر کاتيوني است که داراي خواص آنتي‌استاتيکي، تشکيل‌دهندگي نوار و تثبيت‌کنندگي است و تقريباً در تمام محصولات آرايش مو کاربرد فراواني دارد.با اکثر سورفکتانت ها سازگاري دارد.در محصولات شفاف ميزان دوز مصرفي پيشنهادي از اين ماده 0.5-0.25 درصد مي‌باشد.
 

پليمر کاتيوني چيست؟

در ابتدا براي درک بهتر بايد توضيحي در رابطه با پليمر ارائه داد.پليمر در واقع هر يک از ترکيبات طبيعي و مصنوعي بي‌شمار با وزن مولکولي بالاست که متشکل از ميليون‌ها واحد پيوسته متصل است، که هر کدام يک مولکول نسبتاً سبک و ساده هستند.بنابراين پليمر کاتيوني يک پليمر (طبق تعريف فوق) داراي بار مثبت است که در محصولات مراقبت از مو با اهدافي همچون افزايش نرمي و… استفاده مي‌شود.
 
به دليل کاتيوني بودن باعث افزايش رطوبت در موضع مورد استفاده مي‌شود.از طريق بارهاي مثبت در واقع بارهاي منفي شامپوها و… را خنثي مي‌کند و از اين طرق منجر به صافي، نرمي، درخشندگي و مقاومت مو مي‌شوند.
 

به طور کلي پلي کواترنيوم 10 به دو گروه تقسيم‌بندي مي‌شود:

آنتي‌استاتيک
تشکيل‌دهنده نوار
هنگامي که HEC براي تشکيل PQ10 کواترنيزه (چهارتايي) مي‌شود اين مزيت را پيدا مي‌کند که جذب قسمت‌هاي آسيب‌ديده مو شده و به ترميم آن کمک کند.شانه‌کردن موهاي آسيب‌ديده معمولاً کار دشواري است به همين دليل با اضافه‌کردن PQ10 به فرمولاسيون محصولات مراقبت از مو مي‌تواند به رفع اين مشکل و نيز به ترميم مو کمک نمايد.
 
PQ10 اساساً سلولزي است که به چند روش مختلف واکنش داده شده است. سلولز از گياهان مي‌آيد و همچنين فراوانترين پليمر موجود در طبيعت است!در مورد آن چطور؟ پيش ماده پلي کواترنيوم 10 هيدروکسي اتيل سلولز (HEC) است. HEC در کاربردهاي متنوعي از رنگ، پوشش، دارو، محصولات خانگي و همچنين مواد آرايشي مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين ماده غليظ کننده است و همچنين به اتصال مواد به يکديگر کمک مي‌کند. در رنگ‌ها به رنگ آميزي ديوار کمک مي‌کند تا کاملاً پوشانده شود.
 
هنگامي که HEC براي توليد پلي کواترنيوم 10 کواترن مي‌شود، اين مزيت را دارد که به قسمت‌هاي آسيب ديده مو در جايي که بيشتر به آن نياز داريد، جذب شود. شانه زدن موهاي آسيب ديده به سختي انجام مي‌شود، بنابراين افزودن PQ-10 به آن قسمت‌ها حالت پذيري و احساس نرمي مو را بهبود مي‌بخشد.
 

مشخصات پلي کواترنيوم 10:

پودر سفيد مايل به زرد روشن
داراي بوي کم
محلول در آب
داراي ويسکوزيته 2500-1000 cps
داراي PH حدود 6.5-5.5
 

کاربردهاي پلي کواترنيوم 10:

قابل استفاده در اکثر محصولات مراقبت از مو از جمله شامپوها و ژل‌هاي مختص مو در صنعت آرايشي مثل توليد لوسيون‌ها نيز کاربرد دارد.به طور کلي با استفاده از اين ماده در فرمولاسيون محصولات مراقبت از مو، مي‌توان منجر به کاهش الکتريسيته ساکن مو شد.
 
پلي کواترنيوم 10 و پلي کواترنيوم 7 دو مورد از پليمرهاي پرمصرف در شامپوهاي تجاري هستند. هر دوي اين پليمرها کمپلکس‌هاي داراي بار منفي با سورفکتانت آنيوني اضافي را تشکيل مي‌دهند و در نتيجه باعث رسوب کاهش يافته به دليل دفع توسط سطح موهاي منفي مي‌شود. ميزان اين اثر به آنيوني خاص مورد استفاده و نسبت سورفاکتانت آنيوني / پليمر بستگي دارد. در همه موارد، با اين حال، قدرت نرم‌کنندگي شامپوها به طور قابل توجهي کمتر از نرم‌کننده‌هاي مستقل است.
 
پلي کواترنيوم 10 يک پليمر سلولز و عامل نرم‌کننده است که در فرمولاسيون‌هاي نرم‌کننده پوست استفاده مي‌شود.پليمرهاي کاتيوني بي‌شماري وجود دارند که مزاياي نرم کننده‌گي را فراهم مي‌کنند، به ويژه شستشوي مرطوب و بار ثابت نمونه‌هاي مهم اين پليمرها پلي کواترنيوم 10، يک پليمر هيدروکسي اتيل سلولز کواترنيزه است.
 
 پلي کواترنيوم 7، نرم‌کننده مو  339 کوپليمر دي کلريد دي آليل دي متيل آمونيم و آکريل آميد.پلي کواترنيوم 11، يک کوپليمر وينيل پيروليدون و دي متيل آمينواتيل متاکريلات که با دي متيل سولفات کواترنيزه شده است. پلي کواترنيوم 16، کوپليمر وينيل پيروليدون و وينيل ايميدازول کواترنيزه شده؛ و پلي کواترنيوم 6، هوموپليمر دي آليل دي متيل آمونيوم کلرايد است.
 

مزاياي پلي کواترنيوم 10:

PQ-10 نوعي سلولز کاتيوني محلول در آب است، با انواع سورفاکتانت‌ها سازگار است، داراي ويژگي هاي ضد استاتيک، نرم کنندگي است، اين يک پليمر کاتيوني محبوب است که در محصولات مراقبت شخصي استفاده مي‌شود. PQ-10 عملکردهاي زيادي مانند ضخيم شدن، پايداري کلوئيدي، احتباس آب، ضد الکتريسيته ساکن، خيس شدن، صاف و غيره دارد.
 
اين ماده مي‌تواند موهاي آسيب ديده و شکاف دار را در صورت استفاده در محصولات مراقبت از مو ترميم کند. اين باعث ترشوندگي و شانه پذيري برتر به مو مي‌شود. اين مي‌تواند باعث تحريک ناشي از سورفاکتانت شود، محافظت از پوست خود را تجديد کنيد، اجازه دهيد پوست هنگام استفاده در محصولات مراقبت از پوست، احساس زيبايي داشته باشد. مقدار مصرف 0.1٪ تا -0.8٪ توصيه مي‌شود.
 
به راحتي به پروتئين‌هاي مو پيوند مي‌خورد.قابليت مرطوب‌کنندگي بالا و قابليت حفظ مجعد بودن مو را فراهم مي‌کند.ويسکوزيته محصول را ايجاد مي‌کند و استفاده از ضخيم‌کننده‌هاي کمکي را غير ضروري مي‌کند.به طور کلي نرم‌کننده‌هاي مدرن به گونه‌اي فرموله شده‌اند که منجر به بروز موارد زير شوند:
 
سهولت شانه‌کردن موي خيس و خشک
باعث صافي مو شوند و مناطق آسيب‌ديده را ترميم کنند
ايجاد محافظت در برابر صدمات حرارتي و مکانيکي
رطوبت‌رساني
حجم‌دهندگي
رفع الکتريسيته ساکن

 

ايمني:

تحقيقات نشان داده‌اند که استفاده از اين ماده تا 1% هيچگونه حساسيت و عوارضي براي پوست و مو ايجاد نمي‌کند و بي‌خطر محسوب مي‌شود.
 

آيا پلي کواترنيوم 10 بي‌خطر است؟

 
گزارشي از CIR وجود ندارد که بتوانيم در رابطه با اين محصول پيوند دهيم، اما چندين دهه است که براي استفاده در محصولات آرايشي بسيار مورد مطالعه قرار گرفته است.
 
PQ-10 هنگام آزمايش با 2.0٪ نه تحريک‌کننده بود و نه حساسيت زا براي انسان. محصولات آرايشي حاوي حداکثر 1٪ PQ-10 مواد تحريک‌کننده، حساس‌کننده يا حساس به نور در انسان نيستند. بر اساس اطلاعات ارائه شده، نتيجه گرفته شده است که PQ-10 به عنوان يک ماده آرايشي در روش‌هاي فعلي استفاده بي‌خطر است.
 
تقريباً هرگز دليل خوبي براي استفاده از PQ-10 بالاي 1٪ در فرمولاسيون نخواهيد داشت. اين احتمالاً فرمول را در سطوح بالايي از اين دست کمي چسبناک و ناخوشايند مي‌کند. داده‌ها نشان مي‌دهد کاملاً ايمن است.

 

پلي کواترنيوم 10 از کجا بخرم :

اين پلی کواترنیوم 10  در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از يک کيلوگرم تا 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو پلی کواترنیوم 10  ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي پلی کواترنیوم 10  اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي پلي کواترنيوم 10:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش پلی کواترنیوم 10  مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي پلي کواترنيوم 10:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين پلي کواترنيوم 10  مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت پلي کواترنيوم 10   با کارشناسان فروش شرکت آدونيس دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت پلي کواترنيوم 10  و خريد پلي کواترنيوم 10  با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو






پلي کواترنيوم 10

پلي کواترنيوم 10

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 3423
بازديد امروز : 687
كل بازديدها : 5955699
افراد آنلاين : 144