facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو
گروه خبري : جدیدترین خبرهای روز
تاريخ انتشار : 1401/01/11 - 08:55
كد :3

استفاده از سدیم لاکتات در محصولات آرایشی و بهداشتی

سدیم لاکتات نمک سدیم اسید لاکتیک است و دارای طعم نمکی ملایمی است.

این ماده غالباً به عنوان نگهدارنده یا بافر pH در غذاها استفاده می‌شود اما دارای خواص مرطوب‌کنندگی است که آن را در پاک‌کننده‌ها و کرم‌های ملایم مفید می‌کند. ما برای شستشوی ملایم و کمک به حفظ آن از آن در محصولات شستشوی بدن استفاده می‌کنیم.

02188282482 - 09124644316 - 02188282483 

استفاده از سدیم لاکتات در محصولات آرایشی و بهداشتی

سدیم لاکتات چگونه ساخته می‌شود

سدیم لاکتات نمک طبیعی است که از یک محصول تخمیر طبیعی، اسید لاکتیک حاصل می‌شود. طبق مطالعات انجام شده، نشان داده شده است که این ماده به طور طبیعی در پوست تولید می‌شود و به طور طبیعی در تمام بافت‌های عضلانی حیوانات و انسان‌ها وجود دارد.
لاکتات سدیم اغلب با تخمیر قندی ساخته می‌شود که می‌تواند از ذرت یا چغندر تهیه شود و اسید لاکتیک تولید کند.اگرچه می‌توان آن را با تخمیر شیر یا پروتئین آب پنیر تهیه کرد، اما اغلب چنین نیست و محصول تخمیر حاصل حاوی پروتئین شیر باقی‌مانده نخواهد بود.
لاکتات سدیم را نباید با لبنیات یا لاکتوز اشتباه گرفت. از نظر شیمیایی مشابه نیست و برای افرادی که به دنبال اجتناب از لاکتوز هستند بی‌خطر است.این محصول غالباً با یک ماده نگهدارنده اضافه شده برای اطمینان از ثبات در دسترس است.

 

نکته‌ای قابل توجه در خرید لاکتات سدیم

لاکتات سدیم نباید با لبنیات یا لاکتوز اشتباه گرفته شود. این ماده از لحاظ شیمیایی هیچ شباهتی با لبنیات یا لاکتوز ندارد و برای افرادی که لاکتوز برای آن‌ها ضرر دارد کاملاً امن و بی‌ضرر است. فروش سدیم لاکتات یک مایع چسبناک بدون رنگ بوده که یک افزودنی غذایی مجاز است.
 لاکتات سدیم به نظر می‌رسد که دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی بوده و می‌تواند با استفاده از یک نگه‌دارنده طیف کامل، ثبات باکتری‌ها را بهبود بخشد. باید توجه داشته باشید که لاکتات سدیم به خودی خود یک ماده نگه‌دارنده مؤثر نبوده اما علاوه بر این از ماده نگه‌دارنده طیف کامل برای بهبود پایداری باکتری‌ها (عامل باکتریواستاتیک) استفاده می‌شود.خرید لاکتات سدیم به عنوان خرید مواد اولیه ارایشی و بهداشتی  و به عنوان ماده‌ی مرطوب‌کننده طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد (رطوبت خود را به خود جلب می‌کند). از این ماده اغلب به عنوان جایگزین گلیسیرین در لوسیون‌ها، کرم‌ها، محصولات مراقبت از مو و لوازم آرایشی بکار برده می‌شود.
گفته می‌شود هنگامی که به صابون‌های فرآیند سرد اضافه می‌شود، صابون را سریع‌تر سخت می‌کند، خاصیت خامه‌ای را اضافه کرده و ماندگاری آن را در دوش افزایش می‌دهد (به راحتی ذوب نمی‌شود). گفته می‌شود که ظاهر صابون تمام شده را بهبود می‌بخشد و با قالب‌گیری غیر صافی دسته‌ای از صابون را آسان می‌کند.

مشخصات فنی لاکتات سدیم

•    ظاهر: مایعی شفاف و بی‌رنگ ( البته به صورت پودر هم موجود هست)
•    بو: مشخص
•    حلالیت: محلول در آب
•    : pH مستقیم – 7.8 تا 8.3
•    نقطه‌جوش: 113 درجه سانتی‌گراد
•    جرم مولکولی: 112/06 گرم بر مول
•    خواص: بهبود دهنده بافت، بهبود دهنده طعم، نگه‌دارنده، پر کننده، کنترل‌کننده اسیدیته
 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 537
بازديد امروز : 65
كل بازديدها : 2023549
افراد آنلاين : 69