facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

ستئارات 25

کاربرد :پاک کننده،امولسیفایر،سورفکتانت

ستئارات 25 ترکیب اتری متشکل از استئاریک اسید می‌باشد.استئاریک اسید یک اسید چرب اشباع با زنجیره 18 کربنی است. نام IUPAC آن اکتادکانوئیک اسید است. این ترکیب یک ماده جامد مومی است و فرمول شیمیایی آن C17H35CO2H است. نام آن از کلمه یونانی به معنی پیه گرفته شده است. نمک‌ها و استرهای استئاریک اسید، ستئارات  نامیده می‌شوند. استئاریک اسید به عنوان استر، یکی از رایج‌ترین اسیدهای چرب اشباع است که به دنبال پالمیتیک اسید در طبیعت یافت می‌شود.
ستئارات 25

-nستئارات (جایی که n یک عدد است) به اترهای پلی اکسی اتیلن مخلوطی از الکل‌های چرب اشباع شده با جرم مولکولی بالا، به طور عمده ستیل الکل (15 = m) و استئاریل الکل (17 = m) اشاره دارد. عدد n نشان دهنده تعداد متوسط بقایای اکسید اتیلن در زنجیره پلی اتیل اتیلن است.
این ترکیبات سورفکتانتهای غیر یونی هستند که همزمان با جذب آب و روغن کار می‌کنند و اغلب به عنوان امولسیون کننده در صابون‌ها و مواد آرایشی استفاده می‌شوند.


ستئارات 25 چیست؟

ستئارات 25 یک پلی اتیلن اتر غیر یونی از الکل‌های چرب اشباع بالاتر (ستیل الکل / استئاریل الکل) است. دانه‌های سفید / گلوله، بدون بو است. در آب و الکل حل می‌شود و یک محلول کلوئیدی ایجاد می‌کند.

ستئارات 25 یک امولسیفایر روغن در آب است که برای تولید پمادها، کرم‌ها، امولسیون‌های مایع، ژل‌ها و دیگر ترکیبات آرایشی استفاده می‌شود. به صورت میکرو گرانول‌های آزاد و بدون گرد و غبار که در آب و الکل حل می‌شوند، به صورت کلوئیدی یا یک محلول روشن تولید می‌شود. این ماده در چربی‌ها و روغن‌های گیاهی حل می‌شود.

 
ستئارات 25


این ماده به صورت پودر سفید رنگ و بدون بو هست که معمولاً دوزمصرفی آن ۳-۱درصد است.

اگر ستئارات 25 همراه با ستیل الکل یا استئاریل الکل یا هر دو استفاده شود، پودر همگن و پایه‌های کره‌ای به دست می‌آید که می‌تواند تا 90٪ آب جذب کند.

پلی‌اتیلن اتر غیر یونی است که از اسیدهای چرب اشباع‌شده (ستیل الکل / استئاریل الکل) تشکیل شده است. این محلول کلوئیدی را در آب و الکل تشکیل می‌دهد. این یک امولسیفایر جهانی برای امولسیون O / W است. به طور گسترده‌ای در کرم و لوسیون، پایه و کرم‌های ضد آفتاب استفاده می‌شود.

روش ساخت ستئارات‌ها

استئارات‌ها (و همچنین سایر الکل‌های پلی اکسید اتیلن) سورفکتانتهای غیر یونی تهیه شده توسط اتوکسیلاسیون مخلوط‌های الکل چرب با اکسید اتیلن هستند.
 

خصوصیات شیمیایی و فیزیکی ستئارات ها

خواص ستئارات‌ها به درجه پلیمریزاسیون قطعه پلی اتیلن گلیکول (آب دوست) بستگی دارد. آن‌ها می‌توانند مایعات تا جامدات مومی باشند. ترکیباتی با 1 تا 5 مول اکسید اتیلن در روغن‌ و بسیاری از هیدروکربن‌ها محلول هستند. با افزایش میزان اکسید اتیلن، حلالیت در آب افزایش می‌یابد.
دریافت آنالیز ستئارت 25

خواص ستئارات 25

نام شیمیایی / IUPAC نام: C16-18 الکل، ethoxylated (25 mol EO نسبت مولی متوسط)

ستئارات 25 اکسید پلی اتیلن یک مخلوط از الکل‌های چرب اشباع‌شده با مقدار مولکولی بالا، عمدتاً ستیل الکل (15 = n) و استئاریل الکل (m = 17) اشاره دارد. تعداد n نشان‌دهنده میانگین تعداد بقایای اتیلن‌اتیل در زنجیره پلی‌اکتیوین است.

این ترکیبات سورفکتانتهای غیر یونی هستند که با هم جذب آب و روغن هم می‌شوند.

ستئارات 25 سازگار با انواع روغن‌ها و مواد فعال بوده و نوعی کلوئید محافظ بسیار مؤثر است که تمام انواع سیستم‌های پراکنده را تثبیت می‌کند، می‌تواند با امولسیفایرهای دیگر ترکیب شود، باعث ضخیم‌شدن ژل‌ها می‌شود. در مقایسه با ستئارات 20 دارای خواص ژل و غلظت بیشتری است.نقطه انجماد محصول حدود 40 درجه سانتی‌گراد است. این محصول مشتقی است که بر پایه مواد اولیه سبزیجات تجدید پذیر ساخته می‌شود و عمدتاً در کاربردهای آرایشی استفاده می‌شود.

انحلال‌پذیری ستئارات 25:


ستئارات 25 در آب و الکل حل می‌شود و یا یک کلوئید یا یک محلول شفاف ایجاد می‌کند.

آن‌ها در چربی‌ها و روغن‌های گیاهی و معدنی محلول هستند.
 

اختلاط‌پذیری ستئارات 25:


امولسیفایرهای گرم می‌توانند با چربی‌ها و روغن‌های گیاهی و روغن های معدنی و مصنوعی و همچنین با الکل‌های چرب، اسیدهای چرب، مونو و دی استئارات‌ها و با پلی اتیلن گلیکول‌ها مخلوط شوند.

لوازم آرایشی

فعالیت‌های ستئارات‌ها در مواد آرایشی به عنوان مواد فعال‌کننده سطح عمل می‌کنند. ستئارات‌های -2 تا -18 به عنوان عوامل امولسیون، ستئارات‌های -20 تا -40 به عنوان عوامل حل‌کننده و مواد پاک‌کننده استفاده می‌شود (به جز ستئارات -22 که به عنوان عامل امولسیون و عامل کاهش ویسکوزیته استفاده می‌شود)، و ستئارات -50 تا -100 به عنوان مواد پاک‌کننده استفاده می‌شوند.
داده‌های فرمولاسیون محصول ارائه شده به سازمان غذا و دارو (FDA) در ژانویه 1996 گزارش داد که این مواد به طور جمعی در 680 فرمولاسیون آرایشی استفاده شده است.

 
ستئارات 25

صنعت داروسازی

ستئارات در صنعت داروسازی کاربردهای گوناگونی دارد. این ماده به عنوان متابولیت انسانی، متابولیت گیاهی و متابولیت ساکارومایسس سرویزیه نقش دارد. این یک آنیون اسید چرب با زنجیره بلند، یک آنیون اسید چرب اشباع شده با زنجیره مستقیم، یک آنیون اسید چرب 18: 0 و یک آنیون اسید چرب اشباع است. این یک باز مزدوج از یک اکتادکانوئیک اسید است.

گریدها امولسیون کننده‌های روغن در آب هستند و برای تولید پماد، کرم، امولسیون مایع، ژل و سایر مواد آرایشی استفاده می‌شوند.انواع محصولات آرایشی مبتنی بر امولسیون مانند کرم، لوسیون (به ویژه لوسیون اسپری)، تهویه مطبوع مو، محصولات ضد آفتاب.
مورد استفاده به عنوان امولسیفایر، عامل سطح، عامل نفوذ، افزودنی، عامل فوم، استابلایزر، عامل حل‌کننده، عامل نرم‌کننده، عامل آنتی‌استاتیک، عامل پراکنده، عامل تجزیه‌کننده، عامل پاک‌کننده، عامل تقویت‌کننده، عامل ضخیم‌شدن، عامل تهویه ویسکوزیته و… است.می‌توان از آن برای روغن‌هایی با طیف گسترده‌ای از قطبیت استفاده کرد. کرم‌ها و لوسیون‌ها بدون مشکل تولید می‌شوند.
اگر از ستئارات 25 همراه با ستیل الکل یا استئاریل الکل یا هر دو استفاده شود، پایه‌های پماد و کرم همگن بدست می‌آید که می‌تواند تا 90٪ آب را جذب کند.ستئارات 25 یک کلوئید محافظتی بسیار کارآمد است و می‌تواند پایداری سیستم‌های پراکنده را افزایش دهد.در غلظت‌های 30-20٪، استئارات  25 هیدراته‌های قابل شستشو و ژل مانند را با آب تشکیل می‌دهد.

اثرات جانبی

در زیر لیستی از عوارض جانبی احتمالی ممکن در داروهایی که حاوی ستئارات 25 هستند وجود دارد. این یک لیست جامع نیست. این عوارض جانبی ممکن است رخ دهند، اما همیشه رخ نمی‌دهد. برخی از عوارض جانبی ممکن است نادر اما جدی باشد. در صورت مشاهده هر یک از عوارض جانبی زیر، به خصوص اگر از بین نرود، با پزشک خود مشورت کنید.

سوزش
سوختگی
قرمزی
تحریک
ستئارات 25 همچنین ممکن است عوارض جانبی ایجاد کند که در اینجا ذکر نشده است.
در صورت مشاهده سایر عوارض جانبی که در بالا ذکر نشده است، برای مشاوره پزشکی با پزشک خود تماس بگیرید.
 

فرمولاسیون با CETEARETH-25

ستئارات 25 برای بهبود چسبندگی محصولات به ناخن، پوست و مو استفاده می شود. Eastman AQ™ 38S Polymer: تشکیل فیلم عالی و مقاومت در برابر آب را در محصولات ضد آفتاب ایجاد می کند. Tg آن حدود 38 درجه سانتیگراد است. ستئارات 25 به دلیل Tg پایینی که دارد، لایه‌های انعطاف‌پذیری روی پوست ایجاد می‌کند.

 
تئارات 25
 

ستئارات 25 از کجا بخرم :

ستئارات 25 در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو ستئارات 25 ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي ستئارات 25 اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي ستئارات 25:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش ستئارات 25 مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي ستئارات 25:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين ستئارات 25 مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت ستئارات 25  با کارشناسان فروش شرکت آدونيس  دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت ستئارات 25 و خريد ستئارات 25  با شرکت آدونيس  دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي ۳
شرکت آدونيس دارو



..........

Polyoxyl 25 cetostearyl ether
 

 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 8402
بازديد امروز : 834
كل بازديدها : 5522411
افراد آنلاين : 555