facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

ستئارات 20

مشخصات ستئارات 20:
1. امولسیفایر غیر یونی O/W.
2. در ترکیب با A6 برای ساخت یک لوسیون پایدار استفاده می شود. قطبیت فاز روغن را می توان به دلخواه انتخاب کرد، که می تواند سیستم را سفیدتر کرمی، ظریف و براق بدون احساس چربی کند.
3. آماده سازی برای لوسیون: با فاز روغن مخلوط شده و تا دمای 70 ~ 80 درجه سانتیگراد گرم می شود و به آرامی به فاز آب در دمای 70 تا 80 درجه سانتیگراد در شرایط هم زدن برای امولسیون شدن اضافه می شود.

کاربرد ستئارات 20 :
1. محصولات مراقبت از پوست: کرم، لوسیون، لوسیون بدن، ضد آفتاب
2. محصولات مراقبت از خانه: مواد شوینده و غیره.
ستئارات 20 به شکل گلوله های تقریبا زرد رنگ هستند. بیشترین مقدار اسید آنها 0.5 و مقدار هیدروکسیل در آنها 40-55 و بیشترین مقدار صابون آنها 1 است.هم چنین مقدار غلظت مورد استفاده این مواد در فرمولاسیون پایین میباشد.

به عنوان عامل تر کننده استفاده میشود.
این ترکیبات معمولا در اتصال با دیگر الکلها و اسیدهای چرب استفاده میشوند تا باعث غلیظ شدن محلول شوند و به دیگر ترکیبات کمک کنند تا در حلال حل شوند.
یک تثبیت کننده غیر یونی در امولوسیون آب و روغن است و یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد.
از ستئارات 20 در رنگ موها ، مرطوب کننده های صورت، محصولات ضد پیری ، حالت دهنده ها ، پاک کننده ها ، لایه بردار ها ، کرم های آکنه،کرم های پوستی مخصوص شب،کرم های مرطوب کننده مات کننده ،براق کننده های بدن ،در محصولات اصلاح و دئودورانت ها(مواد دفع کننده بو) استفاده میشود.
ستئارات 20

ستئارات 20 امولسیفایر خوبی هست که برای تولید امولسیون O / Wکه با طیف وسیعی از روغن ها سازگار است.
 
ستئارات 20 یک ترکیب شیمیایی مصنوعی است که تحت عنوان امولسیفایر و سورفکتانت در لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده است. این ماده از طریق فرآیند اتوکسیلین ، در این واکنش شیمیایی اتیل به یک سویسترا افزوده میشود و سنتز میشود.
 

ستئارات 20 چیست؟

ستئارات 20 یکی از مواد آرایشی و مراقبت از پوست است که برای بهبود بافت و پایداری محصولات استفاده می شود. ستئارات یک ترکیب مصنوعی است که در فرمولاسیون به عنوان یک امولسیون کننده و سورفکتانت عمل می کند.
 
گروه مواد تشکیل دهنده این ماده ترکیبات مصنوعی هستند که از طریق فرایند معروف به اتوکسیلاسیون ، یک واکنش شیمیایی که در آن اکسید اتیلن به یک بستر اضافه می شود ، سنتز می شوند.
در مورد مواد تشکیل دهنده این ماده ، دو بستر وجود دارد: ستیل الکل و الکل استئاریل ، که هر دو به طور طبیعی از روغن نارگیل گرفته می شوند.
 
شماره ستئارات نمایانگر میانگین دفعات تکرار واکنش اتیلن اکسید در ستئارات  است. در کل 32 نوع مختلف از این ماده وجود دارد.
لوسیون بدن و صورت ،محصولات ضد چروک، اسپری های خوشبو کننده ، محصولات شوینده، کرم های ضد آفتاب، محصولات درمانی جوش و اسکار های پوستی.
 

موارد استفاده ستئارات 20

Ceteareth-20 به عنوان یک سورفکتانت و یک امولسیون کننده در بسیاری از محصولات مختلف آرایشی و بهداشتی از جمله مرطوب کننده های صورت ، درمان های ضد پیری ، نرم کننده ها ، پاک کننده ها ، ضد آفتاب ها ، لایه بردارها و درمان های آکنه عمل می کند.
سورفاکتانت
 
سورفکتانت نام دیگر عوامل فعال سطح است. سورفکتانت ها ترکیباتی هستند که کشش سطحی بین دو ماده را کاهش می دهند. مانند دو مایع یا یک مایع و یک جامد.در محصولات مراقبت از پوست ، سورفکتانت ها برای چربی زدایی و امولسیون سازی روغن ها و چربی ها و تعلیق کثیفی کار می کنند و باعث شستشو آنها می شوند.این امکان وجود دارد که یک انتهای مولکول سورفکتانت جذب آب و انتهای دیگر آن جذب روغن شود.بنابراین ، سورفاکتانت ها، روغن ، کثیفی و سایر ناخالصی های جمع شده در طول روز روی پوست شما را جذب کرده و آنها را می شویند.با توجه به این خواص ، این ماده را می توان در بسیاری از مواد تمیز کننده و شستشوی بدن یافت.

Steareth-20 در درجه اول به عنوان یک سورفکتانت و امولسیفایر در محصولات آرایشی و بهداشتی عمل می کند و به طور کلی به عنوان یک ماده مومی و جامد در دسترس است. می توان از آن در ساخت محصولات بهداشت شخصی، دئودورانت ها، عطرها، محصولات پوست، چشم و مو استفاده کرد.

حلالیت ستئارات 20

ستئارات 20  از الکل چرب به نام استئاریل الکل با اتوکسیله کردن آن و در نتیجه حل شدن بیشتر مولکول در آب به دست می آید. نتیجه نهایی یک امولسیفایر عمدتاً آب دوست است که به آن حل کننده نیز می گویند که می تواند به حل کردن مقادیر کمی از مواد روغن دوست در محصولات مبتنی بر آب کمک کند.

فرمول شیمیایی ستئارات 20

Name:    2-octadecoxyethanol (peg-20)
FDA UNII:    9S6835LUBD
Nikkaji Web:    J110.984G
XlogP3:    8.40 (est)
Formula:    (C2 H4 O)mult-C18 H38 O

اثرات جانبی ستئارات 20

Steareth-20 یک پلیمر مصنوعی است که از PEG (پلی اتیلن گلیکول) و استئاریل الکل تشکیل شده است. به دلیل وجود PEG، این ماده ممکن است حاوی ناخالصی های سمی تولیدی مانند 1،4-دیوکسان باشد.
نگرانی های رایج

ببینید چگونه این محصول برای نگرانی های رایج امتیاز می گیرد.

    کم
    سرطان
    کم
    آلرژی و سمیت ایمنی
    کم
    مسمومیت رشدی و تولید مثلی
    کم
    از محدودیت ها استفاده کنید.

کودوژنیک ستئارات 20

اگرچه این ماده(ستئارات 20) در مقیاس کمدوژنیک نسبتاً پایین رتبه بندی شده است، این ماده هنوز هم پتانسیل مسدود کردن منافذ شما را دارد. اگر پوست حساسی دارید یا مستعد جوش زدن هستید، این خبر بدی است.

ستئارات 20 در دئودورانت

ستئارات 20 دارای خواص نرم کنندگی است و همچنین می تواند به عنوان یک امولسیفایر و غلیظ کننده در محصولات عمل کند. در محصولات استیک، مانند دئودورانت ها و ضد تعریق ها، به امولسیون شدن ماده فعال و عطر در پایه موم کمک می کند. همچنین ستئارات 20 به اصلاح بافت فیزیکی پایه مومی چوب کمک می کند.


 

امولسیون کننده و تثبیت کننده

ستئارات 20 همچنین به عنوان یک امولسیون کننده عمل می کند. برای محصولاتی که هم آب و هم اجزای روغن دارند. به عنوان مثال وقتی روغن به یک فرمول پایه آب اضافه می شود ، به یک امولسیون کننده نیاز است.
وقتی آب و روغن با هم مخلوط می شوند ، غالباً با گذشت زمان جدا می شوند و در محصول تقسیم می شوند. برای رفع این مشکل ، می توان یک امولسیون کننده اضافه کرد تا یک امولسیون پایدار تولید کند.
به عنوان یک امولسیون کننده ، ستئارات 20 از یک سر آب دوست و یک سر آبگریز روغن دوست تشکیل شده است.سر آبدوست به فاز آبی و سر آبگریز به فاز روغن هدایت می شود.ستئارات 20 با قرار گرفتن در محل اتصال روغن / آب یا هوا / آب ، کشش سطحی را کاهش می دهد ، که یک اثر تثبیت کننده بر روی امولسیون دارد.
 

آیا ceteareth 20 برای مو مفید است؟

نقش Ceteareth 20 در محصولات مراقبت از مو

Ceteareth 20 را در بسیاری از محصولات مراقبت از مو پیدا می کنید، زیرا خاصیت نرم کنندگی و امولسیون کنندگی آن دارد که موهای شما را نرم و براق می کند. خاصیت نرم کنندگی Ceteareth 20 به افزایش رطوبت موهای شما کمک می کند و موها را ابریشمی، براق و آبرسانی می کند.
 

آیا ceteareth 20 برای مو مفید است؟

نقش Ceteareth 20 در محصولات مراقبت از مو

Ceteareth 20 را در بسیاری از محصولات مراقبت از مو پیدا می کنید، زیرا خاصیت نرم کنندگی و امولسیون کنندگی آن دارد که موهای شما را نرم و براق می کند. خاصیت نرم کنندگی Ceteareth 20 به افزایش رطوبت موهای شما کمک می کند و موها را ابریشمی، براق و آبرسانی می کند.
 

ستئارات 20 از کجا بخرم :

ستئارات 20 در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي  25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو ستئارات 20 ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي ستئارات 20 اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي ستئارات 20:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش ستئارات 20 مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي ستئارات 20:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين ستئارات 20 مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت ستئارات 20  با کارشناسان فروش شرکت آدونيس  دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت ستئارات 20 و خريد ستئارات 20 با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09355196653
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو
 



 


 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 1248
بازديد امروز : 152
كل بازديدها : 6251062
افراد آنلاين : 240