facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

سدیم لوریل سولفات

 
               
 

سدیم لوریل سولفات دراکثر مواد تجاری شوینده‌ها مثل مایع ظرفشوئی و پاک کننده‌های صنعتی (کارواش وکف شورها و بر طرف کننده روغن) و در بیش از ۹۰٪مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به صورت مایع یا غیرمایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جزء مواد اولیه آرایشی و داروئی است.
نام دیگر سدیم لوریل سولفات SLS هست.
سدیم لوریل سولفات(SLS) یک صابون مصنوعی یا سورفکتانت است که معمولا از روغن نارگیل، روغن هسته خرما یا نفت ساخته شود. این ترکیب در شوینده ها کف ایجاد می کند و در از بین بردن چربی و کثیفی از لباس ها و سطوح بسیار موثر است. سدیم لوریل سولفات ارزان و کاملا زیست تخریب پذیر است.

SLS یک عنصر رایج در مواد شوینده لباس، صابون ظرفشویی، شامپو و خمیر دندان است. این ماده همچنین در پاک کننده های ساخته شده توسط شرکت های تولید کننده محصولات طبیعی، از جمله مواد شوینده لباسشویی، صابون ظرفشویی و خمیردندان مورد استفاده قرار می گیرد. SLS همچنین در پوشش برخی داروها وجود دارد تا به حل شدن آنها پس از بلعیدن کمک کند.
 
سدیم لوریل سولفات یک سورفاکتانت پرکاربرد در محصولات پاک کننده، لوازم آرایشی و بهداشتی و محصولات مراقبت شخصی است. کاربردهایSLS در این محصولات به طور کامل ارزیابی شده و مشخص شده است که برای مصرف کنندگان و محیط زیست ایمن است. 

 

 

سدیم لوریل سولفات چیست

خواص و ویژگی سدیم لوریل سولفات
تفاوت سدیم لوریل سولفات و سدیم لورت سولفات
کاربردهای سدیم لوریل سولفات
کاربرد در داروسازی
کاربرد در شامپو
کاربرد در خمیردندان
کاربرد در صنایع
کاربرد در صنایع غذایی
کاربرد در آزمایشگاه
واکنش پذیری سدیم لوریل سولفات
آیا سدیم لوریل سولفات خطرناک است؟
نگرانی های ایمنی مربوطSLS
عوارض مصرف سدیم لوریل سولفات
برای محافظت از خودمان در برابرSLS چه کنیم؟
روش نگهداریSLS
سدیم لوریل سولفات چیست

SLS یک سورفکتانت  آنیونی است که در محصولات خانگی مانند خمیر دندان، شامپو، فوم های اصلاح و حمام به دلیل اثر غلیظ کننده و توانایی آن در ایجاد کف استفاده می شود. این مولکول دارای یک انتهای ۱۲کربنی است که به یک گروه سولفات متصل است و به مولکول خاصیت آمفی فیلیک مورد نیاز یک شوینده را می دهد.
 
این ترکیب با استری کردن اسید سولفوریک با دودکانول (لوریل الکل، (C12H25OH و سپس خنثی سازی با کربنات سدیم تهیه می شود. SLS هم در صنعت و هم در لوازم آرایشی – بهداشتی استفاده می شود. این ترکیب مانند تمام سورفکتانت های شوینده (از جمله صابون ها)، چربی های پوست را از بین می برد و می تواند باعث تحریک پوست و چشم شود.
 
SLS با اتوکسیلاسیون به سدیم لورت سولفات (که به آن سدیم لوریل اتر سولفات نیز می گویند،SLES ) تبدیل می شود که بر روی پوست اثر تحریک کنندگی کمتری دارد، احتمالا به این دلیل که به اندازه ترکیب غیراتوکسیله دناتوره کننده پروتئین ها نیست.

 

کاربردهای سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات (SLS) یک ماده پاک کننده و کف کننده ارزان و بسیار موثر است. این عنصر در طیف گسترده ای از محصولات مراقبت شخصی مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در غلظت‌ های بسیار بالاتر در محصولات صنعتی مانند صابون کارواش، چربی‌ زدای موتور و پاک کننده های کف استفاده می ‌شود. در ادامه به سایر کاربردهای این ماده شیمیایی اشاره می کنیم.

کاربرد در داروسازی

حل شدن میسلی روشی عالی برای افزایش حلالیت داروها در محیط های آبی است. در غلظت‌های بالاتر از غلظت بحرانی میسل (CMC)، میسل‌ ها تشکیل می‌ شوند و می ‌توانند حلالیت آبی ظاهری داروهای کم محلول را افزایش دهند. سدیم لوریل سولفات (SLS) یکی از عوامل حل کننده رایج در علوم دارویی است.

بررسی حلالیت در آب داروها در حضور سورفکتانت ها و ایجاد رابطه بین حلالیت دارو در حضور SLS موضوع مهمی در پیش ‌بینی و درک مکانیسم انحلال‌ است. اکثر داروها افزایش قابل توجهی در حلالیت با استفاده از (۰.۵٪) SLS نشان می دهند.

کاربرد در شامپو

سدیم لوریل سولفات با هدف ایجاد کف برای از بین بردن چربی و کثیفی از موهای شما در شامپوها مورد استفاده قرار می گیرد. اگر شامپوی شما به راحتی زیر دوش کف می کند به دلیل سولفات به کار رفته در فرمولاسیون آن است.

از دیدگاه شیمیایی، سولفات ها سورفکتانت هستند و وظیفه آنها کاهش سطح کشش سطحی بین شامپو و پوست شما است. سورفاکتانت ها به مواد فعال موجود در شامپو اجازه می دهد تا کار موثرتری برای تمیز کردن کثیفی، چربی و پوست مرده روی سر و موهای شما انجام دهند.

سولفات ها در محصولات مختلفی از شامپو گرفته تا مایع ظرفشویی و شوینده های لباسشویی یافت می شوند. هنگامی که در شامپو استفاده می شود، موادی مانند سدیم لوریل سولفات اساسا تاثیرات شامپو را تقویت می کند و به آن اجازه می دهد تا آلودگی هایی که موهای شما را چرب و کثیف می کنند از بین ببرد.

سولفات ها از این نظرخوب هستند که شامپو را بسیار موثرتر می کنند. با این حال، آنها بد هستند به این معنا که می توانند تاثیر زیادی روی پوست سر و موهای شما داشته باشند و در نتیجه باعث از بین رفتن بیش از حد پروتئین ها و روغن های طبیعی می شوند.

کاربرد در خمیردندان

عملکرد اصلی خمیردندان ها تمیز کردن دندان ها از طریق از بین بردن بقایای مواد غذایی، حذف پلاک های دندانی و لکه ها است. اکثر خمیردندان ها علاوه بر یک ماده ساینده حاوی مواد شوینده ای هستند تا با افزایش نفوذ به فضاهای بین دندانی و تسهیل حذف پلاک و لکه، عملکرد پاک کنندگی را بهبود می بخشد.

در حالت ایده آل، یک شوینده باید خاصیت کف کنندگی و پاک کنندگی مناسب داشته باشد، با سایر مواد سازگار باشد و بر طعم آن تأثیری نگذارد. همچنین باید در غلظت مورد استفاده غیر سمی و برای بافت های دهان تحریک کننده نباشد.

سدیم لوریل سولفات یکی از رایج ترین شوینده های موجود در فرمولاسیون خمیردندان است. این ترکیب با میل ترکیبی بالا برای پروتئین ها و فعالیت ضد باکتریایی به حذف رسوبات پلاک و جلوگیری از لکه های دندانی کمک می کند.

عوارض مصرف سدیم لوریل سولفات
کاربرد در صنایع

SLS یک سورفکتانت است که به عنوان یک بازدارنده خوردگی در کنترل خوردگی فولاد در محلول آبی حاوی ۶۰ ppm کلر استفاده می شود.

SLS دارای قدرت شویندگی، امولسیون و کف کنندگی عالی است، می تواند به عنوان شوینده و مواد کمکی نساجی استفاده شود و همچنین به عنوان سورفکتانت آنیونی ، عوامل اطفاء حریق معدنی، مواد کف کننده برای کپسول های آتش نشانی و به عنوان امولسیون کننده استفاده می شود.

سدیم دودسیل سولفات یک ماده متداول در ساخت چربی ‌گیرهای موتور، شوینده‌ های ماشین لباسشویی با قدرت صنعتی، لاستیک‌ های مصنوعی، رزین ‌ها و پلاستیک‌ ها است.

به عنوان یک سورفکتانت بسیار موثر، سدیم لوریل سولفات به طور گسترده ای برای از بین بردن لکه های چرب و باقی مانده های مختلف استفاده می شود. با به دام انداختن روغن و کثیفی کار می کند و باعث می شود آنها به راحتی شسته شوند.

کاربرد در صنایع غذایی

از دیگر کاربردهای سدیم لوریل سولفات می توان به کاربرد آن به عنوان افزودنی غذایی اشاره کرد. گل ختمی، تخم مرغ خشک و پودرهای نوشیدنی خشک از جمله محصولاتی هستند که معمولا می توان این ترکیب را به عنوان قوام دهنده یا امولسیفایر در آنها یافت.

عوامل امولسیون کننده و سورفکتانت های آنیونی مانند SLS برای کیک، نوشیدنی، پروتئین، میوه، آب میوه، روغن خوراکی و غیره نیز استفاده می شوند.

کاربرد در آزمایشگاه

سدیم دودسیل سولفات پلی آکریل آمید الکتروفورز ژل یا SDS-PAGE یک روش آزمایشگاهی رایج است که در آن پروتئین ها بر اساس اندازه آنها با عبور پروتئین ها از طریق یک ماتریس پلی آکریل آمید با اعمال میدان الکتریکی در سراسر ماتریس جدا می شوند.

SLS با برهم زدن پیوندهای غیرکووالانسی در پروتئین ها عمل می کند و در نتیجه آنها را دناتوره می کند و باعث می شود مولکول ها شکل اصلی خود را از دست بدهند. این عمل به طور موثر یک بار منفی به پروتئین وارد می کند که متناسب با جرم پروتئین است.

این بار منفی جدید به طور قابل توجهی بیشتر از بار اصلی پروتئین است در نتیجه دافعه الکترواستاتیکی که با اتصال SDS ایجاد می شود باعث می شود پروتئین ها به شکل میله ای باز شوند.

این ترکیب گاهی اوقات به عنوان ماده اولیه برای اصلاح مواد استفاده می شود. به عنوان افزودنی در تجزیه و تحلیل الکتروفورز مویین نیز کاربرد دارد و به طور کلی به عنوان محلول مولر استفاده می شود.

 

سدیم لوریل سولفات از کجا بخرم :

اين سدیم لوریل سولفات در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو سدیم لوریل سولفات ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي معتبر و با  اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي سدیم لوریل سولفات:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش سدیم لوریل سولفات مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي سدیم لوریل سولفات:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين سدیم لوریل سولفات مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت سدیم لوریل سولفات  با کارشناسان فروش شرکت آدونيس  دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت سدیم لوریل سولفات و خريد سدیم لوریل سولفات با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو

لیست کامل اکسپینتهای دارویی






 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 11146
بازديد امروز : 563
كل بازديدها : 5536117
افراد آنلاين : 362