facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

سدیم لاکتات مایع و پودر   

سدیم لاکتات به عنوان نرم کننده، مرطوب کننده، عامل بافری، آنتی اکسیدان و یا عامل هم افزا در آنتی اکسیدان ها، امولسیفایر، تنظیم کننده اسیدیته، طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها و کاهش حالت روغنی امولسیون ها 
  به  کار می رود. سدیم لاکتات در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی و بهداشتی، محصولات پوست و مو، صنایع نوشیدنی و غذایی استفاده می شود


02188282482 - 09124644316 - 02188282483 
 

سدیم لاکتات

 


کاربرد سدیم لاکتات

سدیم لاکتات در صنایع غذایی به طور عمده به عنوان نگهدارنده استفاده می شود.افزودن سدیم لاکتات به آب سرد در فرآیند تولید صابون باعث می شود که زمان انتظار برای قالب بندی صابون کوتاه تر شود و صابون های سخت تر و با دوام طولانی تر شکل بگیرد

 سدیم لاکتات (Sodium Lactate)

با فرمول شیمیایی C3H5NaO3 اسید لاکتیکی است که از طریق تخمیر شکر تولید می‌شود که می‌تواند از ذرت یا چغندر برای تولید آن استفاده کرد. اگرچه می‌توان سدیم لاکتات را با تخمیر پروتئین شیر یا پروتئین آب تهیه کرد اما اغلب از این روش استفاده نمی‌شود. سدیم لاکتات  دارای طعم شور است. همچنین سدیم لاکتات که دارای غلظت 60 درصد در آب هست یک هیدروکسی اسید است که در کل طبیعت یافت می‌شود

وظیفه‌ی سدیم لاکتات  این است که اغلب به عنوان یک نگهدارنده یا تنظیم‌کننده‌ی pH در غذاها استفاده می‌شود و همچنین خواص مرطوب کنندهای دارد که در پاک‌کننده‌ها و کرم‌های ملایم بسیار مفید است و ما از آن‌ها در بدنمان استفاده می‌کنیم تا تمیز کنندگی و پاکیزگی را به صورت ملایم حفظ کنیم. سدیم لاکتات ترکیبی از 60٪سدیم لاکتات  و 40٪ آب است

نکته‌ای قابل توجه در خرید سدیم لاکتات 

سدیم لاکتات نباید با لبنیات یا لاکتوز اشتباه گرفته شود. سدیم لاکتات از لحاظ شیمیایی هیچ شباهتی با لبنیات یا لاکتوز ندارد و برای افرادی که لاکتوز برای آن‌ها ضرر دارد کاملاً امن و بی‌ضرر است. سدیم لاکتات یک مایع چسبناک بدون رنگ بوده که یک افزودنی غذایی مجاز است

سدیم لاکتات به نظر می‌رسد که دارای خاصیت آنتی‌اکسیدانی بوده و می‌تواند با استفاده از یک نگهدارنده  طیف کامل، ثبات باکتری‌ها را بهبود بخشد. باید توجه داشته باشید که سدیم لاکتات به خودی خود یک ماده نگهدارنده مؤثر نبوده اما علاوه بر این از ماده نگهدارنده طیف کامل برای بهبود پایداری باکتری‌ها (عامل باکتریواستاتیک) استفاده می‌شود.سدیم لاکتات به عنوان  مواد اولیه ارایشی و بهداشتی  و به عنوان ماده‌ی مرطوب کننده طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد (رطوبت خود را به خود جلب می‌کند). از این ماده اغلب به عنوان جایگزین گلیسیرین در لوسیون‌ها، کرم‌ها، محصولات مراقبت از مو و لوازم آرایشی بکار برده می‌شود

گفته می‌شود هنگامی که  سدیم لاکتات به صابون‌های فرآیند سرد اضافه می‌شود، صابون را سریع‌تر سخت می‌کند، خاصیت خامه‌ای را اضافه کرده و ماندگاری آن را در دوش افزایش می‌دهد (به راحتی ذوب نمی‌شود). گفته می‌شود که ظاهر صابون تمام شده را بهبود می‌بخشد و با قالب‌گیری غیر صافی دسته‌ای از صابون را آسان می‌کند

مشخصات فنی سدیم لاکتات 

ظاهر: مایعی شفاف و بی‌رنگ ( البته به صورت پودر هم موجود هست)
بو: مشخص
حلالیت: محلول در آب
pH: مستقیم – 7.8 تا 8.3
نقطه‌جوش: 113 درجه سانتی‌گراد
جرم مولکولی: 112/06 گرم بر مول
خواص: بهبود دهنده بافت، بهبود دهنده طعم، نگه‌دارنده، پر کننده، کنترل‌کننده اسیدیته

ویژگی ها و کاربردهای سدیم لاکتات 

سدیم لاکتات در روغن‌ها و کرم‌ها باعث کم‌شدن چربی و رطوبت استفاده می‌شوند، بخاطر خاصیت ضد میکروب بودن آن به تسهیل حفظ محصول کمک می‌کند.در تولید صابون‌ها استفاده از سدیم لاکتات باعث افزایش تولید، افزایش زمان نگه‌داری، رطوبت و نرم‌سازی پوست و عملکرد محصول خواهد شد.

سدیم لاکتات برای مراقبت از پوست و بدن، مراقبت از مو و افزایش و تنظیم pH مورد استفاده قرار گیرد. همچنین ممکن است برای بهبود جذب امولسیون‌ها مورد استفاده قرار گیرد.لسدیم لاکتات یکی از عوامل طبیعی مرطوب‌کننده‌ی تشکیل‌دهنده پوست است که برای حفظ آب‌رسانی طبیعی مورد نیاز است. لاکتیک سدیم یک مرطوب‌کننده برتر است که میزان رطوبت پوست را تا 84٪ افزایش می‌دهد.  هنگامی که در مقایسه با دیگر مرطوب‌کننده‌های معمول استفاده می‌شود. سدیم لاکتات مواد خوراکی است که در دهه‌های مختلف در صنعت بسته‌بندی گوشت استفاده شده است زیرا به طور مؤثر سلول‌ها را برای نگه‌داری آب نگه می‌دارد

نحوه استفاده سدیم لاکتات 

در طیف گسترده‌ای از فرمولاسیون‌های مراقبت‌های شخصی برای بهبود مرطوب‌سازی پوست و روشن‌تر کردن چهره استفاده می‌شود.به عنوان یک عامل مهارگیر باکتری در هنگام ترکیب با یک ماده نگه‌دارنده طیف کامل عمل می‌کند.میزان استفاده توصیه‌شده در فرمول 1 تا 3٪ است.روش‌های ترکیبی: برای اطمینان از اختلاط مناسب، ممکن است با گرما به فاز آب اضافه شود

سدیم لاکتات (SL) در صابون‌سازی

به عنوان ماده مرطوب‌کننده در محصولات آرایشی استفاده می‌شود. در صابون، سدیم لاکتات باعث می‌شود صابون در فرآیند تولید شکل یکدست به خود بگیرد.از چه نوع استفاده کنیم؟سدیم لاکتات به صورت پودر خالص و به عنوان یک محلول مایع حاوی 60٪ می باشد. مایع برای استفاده صابون و مواد آرایشی راحت‌تر است، زیرا تنها به مقادیر کمی SL نیاز است.این پودر از نظر ریزگردی است (آب را از هوا جذب می‌کند) بنابراین به نگهداری و انتقال دقیق آن نیاز دارد. در صورت استنشاق، پودر نیز می تواند تحریک‌کننده باشد
سدیم لاکتات همچنین به عنوان منبعی از اسید لاکتیک به فرمول شما اضافه شود. اسید لاکتیک در فرآورده‌های لبنی تخمیر شده مانند ماست، شیرین، و کفیر یافت می‌شود.شما می‌توانید مستربچ  سدیم لاکتات خود را تهیه کنید. پودر سدیم لاکتات گرد و غبار است و شما فقط به مقادیر ریز نیاز دارید، بنابراین توصیه می‌کنیم از راه حل SL 50٪ یا 60٪ masterbatch SL تهیه کرده و هنگام تهیه صابون به جای پودر از این مایع استفاده کنید

برای یک بچ 60٪ قابل مقایسه با مایع SL تجاری، 6 قسمت پودرسدیم لاکتات را با 4 قسمت آب مقطر مخلوط کنید. برای تهیه یک مستربچ 50٪، 1 قسمت پودر SL را با 1 قسمت آب مقطر مخلوط کنید.تا زمانی که پودر حل شود هم بزنید. محلول را در یک ظرف محکم بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید
دور مصرفسدیم لاکتات 
صابون نوار (NaOH): دوز معمولی 20 گرم تا 30 گرم محلول سدیم لاکتات، 60 درصد در هر 1000 گرم روغن (2 تا 3 درصد قاشق غذاخوری) است.دامنه مصرف 10 تا 30 گرم محلول SL به ازای هر 1000 گرم روغن (1٪ تا 3٪ ppo) است. بیش از 3٪ می‌توانند صابون را نرم‌تر و لاستیکی‌تر کنند، بنابراین همیشه بهتر نیست

بعضی از صابون‌ها مقدار SL را بسته به چربی‌ها تنظیم می‌کنند. آن‌ها از SL بیشتری برای دستور العمل صابون نواری که دارای چربی‌های مایع است و کمتر برای غذاهای صابون که دارای چربی‌های جامد هستند استفاده می‌کنند.صابون مایع (KOH):دوز معمولی 30 گرم محلول سدیم لاکتات 60 گرم در هر 1000 گرم وزن صابون رقیق شده (3 درصد از وزن صابون رقیق شده) است.وزن صابون رقیق شده مقدار وزن خمیر صابون + وزن آب رقیق‌کننده است

چگونه باید آن را به صابون خود اضافه کنم؟

صابون نوار (NaOH): اگر از محلول SL استفاده می‌کنید، آنرا درون چربی‌های خود مخلوط کنید، محلول صابون را طبق معمول اضافه کنید. در صورت استفاده از پودر SL، لاکتات سدیم را در حدود 2 برابر وزن خود حل کنید. آن مخلوط را درون روغن‌های خود بچسبانید.صابون مایع (KOH): پودر SL یا محلول را درون آب رقیق کنید

آنالیز سدیم لاکتات 

سدیم لاکتات در صنعت مواد غذایی بسیار کاربرد دارد و به عنوان نرم کننده، مرطوب کننده، عامل بافری، آنتی اکسیدان و یا عامل هم افزا در آنتی اکسیدان ها، امولسیفایر، تنظیم کننده اسیدیته، طعم دهنده و افزایش جذب امولسیون ها و کاهش حالت روغنی امولسیون ها به کار می رود.  سدیم لاکتات در محصولات مراقبت شخصی و آرایشی و بهداشتی، محصولات پوست و مو، صنایع نوشیدنی و غذایی استفاده می شود
در صنعت مواد غذایی از این محصول  به طور عمده به عنوان نگهدارنده و یک نرم کننده و طعم دهنده و تظیم کننده PH و فشرده سازی در محصولات گوشتی و غلات استفاده میشود
این محصول PH  مواد غذایی را افزایش میدهد و یک عامل بازی به کار میرود. این محصول تنظیم کننده اسیدیته در طیف گسترده ای از کاربردها مانند نوشیدنی ها و مواد غذایی، مواد دارویی، مواد آرایشی و بهداشتی و … استفاده می شود. سدیم لاکتات در مصارف صنایع غذایی نباید در دمای بالای 25 درجه سانتی گراد نگهداری شود

در صنعت پزشکی و دارویی نیز این محصول کاربرد دارد. ترکیب نمک سدیم لاکتات مشابه خون انسان می باشد. بنابراین، در مواردی که فرد دچار کمبود آب یا نمک باشد، فرد خون زیادی از دست داده باشد که باید به سرعت جایگزین شود و یا فرد باید داروهایی را به صورت محلول یا رقیق شده دریافت کند، از سدیم لاکتات استفاده می شود. این محصول  از طریق افزایش سطح کلسیم و نرمالیزه کردن ولتاژ سلول ها، افزایش جذب آب و افزایش مقدار آب در پوست، بر سیستم عصبی، ماهیچه ها، فعالیت کلیه و ضربان قلب تاثیر می گذارد، حجم خون را افزایش می دهد و ترشح اسید معده را کاهش می دهد. همچنین یک نرم کننده پوست بسیار موثر است و به افزایش رطوبت پوست تا %84 و همچنین از بین بردن سلول های مرده پوست کمک می کند

افزودن این محصول  به آب سرد در فرآیند تولید صابون باعث می شود که زمان انتظار برای قالب بندی صابون کوتاه تر شود و صابون های سخت تر و با دوام طولانی تر شکل بگیرد

در ادامه به توضیحاتی در مورد این محصول میپردازیم
آنیون لاکتات [CH3CH (OH) COO−] هدف مهم تأمین «مواد اولیه» برای احیاء بعدی بی کربنات (HCO3 serves)می باشد
 بنابراین به عنوان منبع (جایگزین) بی کربنات عمل می کند
از آنجا که تبدیل متابولیکی لاکتات به بی کربنات وابسته به یکپارچگی فرآیندهای اکسیداتیو سلولی است
ممکن است سدیم لاکتات به عنوان منبع بی کربنات در بیماران مبتلا به اسیدوز مرتبط با شوک یا سایر اختلالات مربوط به کاهش پرفیوژن بافتهای بدن ناکافی یا ناکارآمد باشد
هنگامی که فعالیت اکسیداتیو دست نخورده است ، یک یا دو ساعت زمان برای تبدیل لاکتات به بی کربنات لازم می باشد
فواید سدیم لاکتات به عنوان یک افزودنی غذایی ،  سدیم لاکتات دارای E E325 می باشد
و به طور طبیعی یک محصول مایع است ، اما به صورت پودر نیز از آن در بازار موجود می باشد
این ماده به عنوان نگهدارنده ، تنظیم کننده اسید و ماده حجیم کننده عمل می کند
لاکتات سدیم گاهی اوقات در محصولات شامپو و سایر موارد مشابه مانند صابون های مایع استفاده می شود ، زیرا یک ماده مرطوب کننده موثر بشمار می آید
لاکتات سدیم برای معالجه آریتمی ناشی از مصرف بیش از حد آنتی آریتمی کلاس اول و همچنین سمپاتومیماتیک پرسور است که می تواند باعث فشار خون بالا شود

 سدیم لاکتات همچنین می تواند به عنوان منبع بی کربنات به صورت داخل وریدی به منظور جلوگیری یا کنترل اسیدوز متابولیک خفیف تا متوسط ​​در بیماران با مصرف خوراکی محدود

(برای بی کربنات سدیم) که فرآیندهای اکسیداتیو آنها به طور جدی مختل نشده است ، تزریق شود

با این حال ، استفاده در اسیدوز لاکتیک منع مصرف دارد

 سدیم لاکتات  , مصرف نابجای آن می تواند باعث حملات هراس در بیماران مبتلا به اختلال هراس موجود شود

این دارو در لیست داروهای ضروری سازمان بهداشت جهانی ، ایمن ترین و موثرترین داروهای مورد نیاز در یک سیستم بهداشتی است
دسته بندی ها
درباره ما
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 3860
بازديد امروز : 182
كل بازديدها : 1821666
افراد آنلاين : 132