facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو
سدیم ال پیروگلوتامات  Sodium PCA
سدیم PCA (سدیم L-پیروگلوتامات ، سدیم پیرولیدون کربوکسیلات ، SpecKare ™ PCAN) نوعی عامل مرطوب کننده طبیعی است. سدیم پی سی ای  در سالهای اخیر به یکی از مواد افزودنی مهم در محصولات آرایشی مراقبت از پوست و مو تبدیل شده است. سدیم پی سی ای  قدرت هیدراتاسیون قوی تر از گلیسیرین ، سوربیتول و پروپان دی اول را نشان می دهد. این محصول همچنین غیر سمی ، تحریک کننده و غیر آلرژیک است.
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 3823
بازديد امروز : 181
كل بازديدها : 1821629
افراد آنلاين : 113