facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

پروپیلن کربنات دارویی

کاربرد:

عامل ژل ساز؛ حلال
پروپیلن کربنات مایع شفاف، بی‌بو، که دارای نقطه ذوب 48.8- درجه سانتی‌گراد و نقطه جوش 242 درجه سانتی‌گراد می‌باشد.

پروپیلن کربنات عمدتا به عنوان حلال قوی در کاربردهای متنوعی از قبیل چسب و پاک کننده رنگ به کار می رود. پروپیلن کربنات در صنایع آرایش بهداشتی به عنوان حلال سبز به کار میرود.در لاک پاک کن و...
پروپیلن کربنات، همچنین به عنوان کربنات پروپیلن حلقوی شناخته می‌شود، پروپیلن کربنات یک استر کربنات است که از پروپیلن گلیکول گرفته می‌شود. پروپیلن گلیکول یک ماده مصنوعی و نوعی الکل کوچک و کاملا محلول در آب می باشد که یک ماده معمول در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی است که از فرآیند هیدراتاسیون پروپیلن اکسید مشتق شده از فرآورده‌های نفت خام حاصل می شود.بنابراین، پروپیلن کربنات به عنوان مایع شفاف، بی‌بو، که دارای نقطه ذوب 48.8- درجه سانتی‌گراد و نقطه جوش 242 درجه سانتی‌گراد می‌باشد.پروپیلن کربنات در آب و تترا کلراید کربن حل می‌شود، و یک حلال قطبی فوق‌العاده عالی نیز محسوب می‌شود. بسیاری از کربنات‌های آلی از طریق فسژن پروپیل تهیه می‌شود، این در صورتی است که کربنات‌های اتیلن به وسیله کربوناسیون اپوکسیدها سنتز می‌شوند.
 

خواص پروپیلن کربنات

 از خواص PC  این است که کم‌ترین میزان حلالیت هیدروکربن‌ها را در مقایسه با سایر حلال‌ها دارد. در بین تمام حلال‌ها، پروپیلن کربنات کمترین انتخاب H2S را دارد و برای حذف H2S به همان اندازه مؤثر نیست. پروپیلن کربنات از نظر احیا، PC به کم‌ترین انرژی بازسازی نیاز دارد و بدون استفاده از گرما می‌تواند دوباره تولید شود. این پروپیلن گلیکول است و از استر کربنات استخراج می‌شود.فرآیند حلال Fluor که از PC به عنوان حلال استفاده می‌کند توسط Fluor در اوایل دهه 1960 تجاری شد. فرآیند حلال Fluor یک فرآیند حلال در یخچال است و در دماهای کم (10 تا 20 درجه فارنهایت) کار می‌کند، که دارای چندین مزیت است. در دماهای پایین، واحد کامپیوتر می‌تواند با گردش حلال پایین‌تر عمل کند، نیاز به انرژی کم‌تری و سرمایه کمتری نسبت به فرآیندهای رقابتی دارد. نقطه انجماد PC 57 درجه فارنهایت است، که باعث می‌شود PC یک حلال ایده‌آل برای عملکرد در آب و هوای سرد باشد.خرید پروپیلن کربنات (PC) با عنوان یک مایع بی‌رنگ تا زرد رنگ با بوی میوه‌ای است. این می‌تواند به عنوان حلال برای ریخته‌گری، پلی‌استر پلیول، پوشش سیم، پلی‌اورتان، فرمول سموم دفع آفات و کاربردهای پوشش استفاده شود.
 

عملکرد پروپیلن کربنات در محصولات آرایشی و بهداشتی

پروپیلن کربنات در محصولات گرید آرایشی و بهداشتی و مراقبت شخصی، در درجه اول تحت عنوان یک پایه حلال عمل می کند. غلظت‌های مورد استفاده این ماده معمولا از 0.1٪ تا 5٪ می باشد. در فرمولاسیون محصولات آرایشی،پروپیلن کربنات جهت استفاده در محصولاتی مثل انواع رژ لب، انواع سایه چشم ، ریمل ها و بخصوص فرمولاسیون محصولات پاک کننده پوست مصرف می شود.پروپیلن کربنات (PC) جزء خرید مواد اولیه آرایشی و بهداشتی به عنوان یک حلال، به حل شدن یا تعلیق سایر مواد در فرمولاسیون بدون تغییر شیمیایی سایر مواد کمک می‌کند. پروپیلن کربنات امکان توزیع یکنواخت همه مواد در فرمولاسیون آرایشی را فراهم می‌کند و قوام مناسبی را برای محصول فراهم می‌کند. بعلاوه، نقطه جوش بالای کربنات پروپیلن 464 درجه فارنهایت (240 درجه سانتیگراد) است.
 
هرچه نسبت حلال‌های با نقطه جوش بالا در فرمولاسیون آرایشی بیشتر باشد، سرعت خشک شدن کندتر خواهد بود.بعلاوه، از حلال‌هایی مانند پروپیلن کربنات برای رقیق کردن فرمولاسیون و کاهنده ویسکوزیته محصول استفاده می‌شود. واژه ویسکوزیته با معنی کلمه “ضخامت” تطابق دارد، به عنوان مثال، عسل دارای گرانروی بیشتری نسبت به آب است. هر محصولی ویسکوزیته کمتری داشته باشد ، به صورت راحت تری روی پوست یا مو پخش می‌شود. از خواص حلال ها این است که هرچه جذب آن‌ها از راه پوست افزایش یابد، می‌توانند در فرمولاسیون محصولات اثر مواد موثره را افزایش دهند.
 

موارد استفاده از پروپیلن کربنات

پروپیلن کربنات حاصل از یک واکنش شیمیایی با دی اکسید کربن و پروپیلن اکسید می‌تواند به اشکال دیگر استرهای کربنات تبدیل شود، مشروط بر این‌که به عنوان یک فعال‌کننده فعالیت کند.با توجه به این کیفیت انعطاف‌پذیر، پروپیلن کربنات تا حد زیادی در بسیاری از برنامه‌ها و سنتزها مورد استفاده قرار می‌گیرد تا به عنوان یک حلال عمل کند. به طور مشابه، حرکت دو قطبی بالای آن در سطح مولکولی باعث می‌شود که در مقایسه با استفاده از اتیل استات یا استون، در واکنش‌های شیمیایی شرکت‌کننده محتمل‌تر باشد.
 
با هدف به‌دست آوردن سدیم، پتاسیم و سایر فلزات در خانواده قلیایی، دستیابی به نتایج مطلوب با کمک پروپیلن‌کربنات و سایر نمک‌ها و کلریدهای موجود در آن کاملاً امکان‌پذیر است.پروپیلن کربنات همچنین در مقایسه با سایر مواد به عنوان رسانای بالاتر برق عمل می‌کند. اگرچه از یک حلال که ویسکوزیته کم دارد استفاده می‌شود، پروپیلن کربنات یک جزء مشترک در باتری‌های لیتیوم است. از طرف دیگر، با توجه به واکنش مخرب آن هنگام جفت‌شدن با موادی مانند گرافیت، باتری‌های لیتیوم یون استفاده از پروپیلن کربنات را حذف نمی‌کنند.
 

کاربردهای پروپیلن کربنات

در فرمولاسیون مواد آرایشی و بهداشتی از جمله رژلب، سایه‌چشم، ریمیل و… به عنوان حلال مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مورد استفاده به عنوان حلال پروتیک و قطبی با ممان دو قطبی فراتر از استون و اتیل استات است.
 برای تولید مواد چسبنده مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مورد استفاده به عنوان ماده پاک‌کننده سطح‌های رنگ‌آمیزی شده.
در تولید مواد پلاستیکی برای بالابردن خاصیت الاستیک شدن و کم‌شدن ویسکوزیته ترکیبات ماده کاربرد دارد.
مورد استفاده برای جداسازی گاز کربن دی اکسید از گاز طبیعی.
مورد استفاده در صنعت نساجی، چاپ و رنگ‌رزی.
مورد استفاده به عنوان دی الکتریک خوب در سلول‌های انرژی بالا و کندانسور در صنعت الکتریکی.
پروپیلن کربناتت(PC) به عنوان یک افزودنی غیر مستقیم غذایی در اداره غذا و دارو به تأیید رسیده است.PC  به عنوان یک فرآورده جانبی از کربنات پلی پروپیلن، اکسید پروپیلن و دی اکسید کربن به بهره‌برداری می‌رسد.
 

جایگزین پروپیلن کربنات

PC در فرمولاسیون های پوشش برای جایگزینی حلالهایی مانند NMP ، متیلن کلراید ، استون ، حلالهای معطر و سایر حلالها با نوسانات بالاتر و پروفیل های خطرناک تر استفاده می شود. به عنوان یک حلال مشترک انعطاف پذیر برای محلول های سفارشی به خوبی کار می کند.
 

ایمنی پروپیلن کربنات(PC)

سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) و پنل بررسی مواد تشکیل دهنده مواد آرایشی (CIR) ایمنی پروپیلن کربنات را بررسی کرده و استفاده از آن را به عنوان یک ماده افزودنی غیرمستقیم غذایی تأیید کرده است.در اولین تحقیقات بالینی معلوم شد که این ماده رقیق نشده معمولا ​​برای چشم و پوست آلرژیک می باشد، اما در صورت استنشاق، غیر سمی است. پروپیلن کربنات از نظر خاصیت جهش زایی در باکتری‌ها منفی بوده و همچنین از نظر سمیت ژنی در سلول‌های کبد موش منفی بود.مشخص شده است که محصولاتی که حاوی حداکثر 20٪ از این ماده باشند ​​برای پوست انسان تحریک کننده بوده، با این حال، حساسیت‌زا  نبوده و به نور حساسیت ندارند. لازم به ذکر است که در فرمولاسیون‌های آرایشی کمتر از 0.1٪ تا 5٪ از این ماده اولیه استفاده می‌شود.
 
پس از ارزیابی داده‌های علمی، هیئت متخصصCIR به این نتیجه رسید که پروپیلن کربنات به عنوان یک ماده اولیه آرایشی در روش‌های فعلی مورد استفاده و غلظت فعلی ایمن است.ایمنی پروپیلن کربنات نیز در پایگاه داده لوازم آرایشی پوست عمیق EWG ارزیابی و رتبه بندی شده است. طبق پایگاه داده‌های آرایشی و بهداشتی، پروپیلن کربنات در مقیاس 1 تا 10 به عنوان 1 درجه بندی می‌شود که 1 کمترین خطر برای سلامتی و 10 بالاترین خطر را دارد.
 

تولید کننده پروپیلن کربنات

در حال حاضر تولید کننده معتبری در ایران جهت تولید این محصول به بازار معرفی نشده و کلیه برندهای بازار از منابع چین و کره تامین می شود.
 
پروپیلن کربنات که یک ترکیب آلی بی‌بو و بی‌رنگ است که از پروپیلن گلیکول به دست می‌آید. از نقطه جوش بسیار بالایی برخوردار است و همچنین در آب بسیار محلول است و اغلب برای حل سایر مواد استفاده می‌شود. این ترکیب به طور گسترده‌ای در صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین در انواع کاربردهای کاهش‌دهنده و تمیز کننده استفاده می‌شود.
 
پروپیلن کربنات همچنین دارای کاربردهای مختلف دیگری است، از جمله استفاده پروپیلن کربنات به عنوان نرم‌کننده، افزودنی برای افزایش خواص سیال یک ماده. این ماده در جوهرها برای کاربردهای مختلف، همچنین پاک‌کننده‌های جوهر، و در محلول‌های تمیز کردن کاربراتور، پلی‌استر غیر اشباع، و برای تمیز کردن برد مدار و سایر قطعات الکترونیکی استفاده می‌شود.این ماده غالباً به جای حلال‌های تمیز کننده فرارتر و مضر دیگر استفاده می‌شود، زیرا به اندازه بسیاری از مواد فرار در نظر گرفته نمی‌شود. کربنات با حلال‌های دیگر سازگار است و آن را در کاهش کشش سطحی متنوع و مؤثر می‌کند.
 

پروپیلن کربنات از کجا بخرم :

اين پروپیلن کربنات در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي  25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو پروپیلن کربنات ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي معتبر و با  اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي پروپیلن کربنات:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش پروپیلن کربنات مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي پروپیلن کربنات:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين پروپیلن کربنات مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت پروپیلن کربنات  با کارشناسان فروش شرکت آدونيس دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت پروپیلن کربنات و خريد پروپیلن کربنات با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي ۳
شرکت آدونيس دارو
 

 




 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 14616
بازديد امروز : 999
كل بازديدها : 6686857
افراد آنلاين : 280