facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

پروپیل پارابن

پروپیل پارابن استر بنزوات است که پروپیل استر 4-هیدروکسی بنزوئیک اسید است. نگهدارنده معمولا در بسیاری از لوازم آرایشی مبتنی بر آب مانند کرم ها، لوسیون ها، شامپوها و محصولات حمام یافت می شود. همچنین به عنوان یک افزودنی غذایی استفاده می شود. به عنوان یک عامل ضد قارچ و یک عامل ضد میکروبی نقش دارد 

پروپیل پارابن (به انگلیسی: Propylparaben) با فرمول شیمیایی C۱۰H۱۲O۳ یک ترکیب شیمیایی است. که جرم مولی آن 180.2 g/mol می‌باشد.

پروپیل پارابن رایج ترین نگهدارنده آرایشی بهداشتی است. پروپیل پارابن به دلیل خواص آنتی باکتریایی و جلوگیری از رشد باکتری ها در گروه مواد نگهدارنده طبقه بندی می شوند. پروپیل پارابن در جهت افزایش طول عمر محصولات آرایشی بهداشتی و غذایی از حدود 50 سال پیش به طور گسترده در محصولات مختلف استفاده گردیده است. معمولا در یک محصول آرایشی بهداشتی بیش از یک نوع پارابن استفاده می شود و همچنین از انواع دیگر نگهدارنده ها نیز در کنار پروپیل پارابن استفاده می شود.

کاربرد پروپیل پارابن 

امروزه پروپیل پارابن و انواع دیگر مواد شیمیایی مصنوعی و طبیعی برای حفظ ظاهر طبیعی، بوی و رنگ غذا بکار برده می‌شود. این ماده شیمیایی به عنوان یک افزودنی غذایی، برای استفاده و مصرف مناسب است.پروپیل پارابن باعث می‌شود که مواد غذایی کنسرو شده یا بسته‌بندی‌شده بدون میکروب باشد. در محصولات آرایشی بهداشتی، پروپیل پارابن یک عنصر اصلی در کرم‌های پوستی، لوسیون‌های مرطوب‌کننده پوست بکار برده می‌شود.این ماده در محصولات دارای رطوبت به وفور مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث می‌شود که عمر مفیدتری داشته باشد. در محصولات مراقبت از مو، آن را نیز یک ماده در شامپو با کیفیت بالا، عوامل نرم کننده و کمک‌های یک ظاهر طراحی شده برای حفظ این راه‌حل‌ها نیز هست.

ایمنی پروپیل پارابن

پارابن‌ها گروهی از مواد شیمیایی هستند که از دهه 1920 به طور گسترده به عنوان نگهدارنده مصنوعی در محصولات آرایشی و مراقبت از بدن مورد استفاده قرار می‌گیرند. از آنجا که مواد آرایشی حاوی موادی هستند که می‌توانند تجزیه بیولوژیکی شوند، این مواد شیمیایی برای جلوگیری و کاهش رشد باکتری‌های مضر و کپک اضافه می‌شوند و باعث افزایش ماندگاری محصول می‌شوند.نگرانی در مورد این مواد شیمیایی این است که مطالعات علمی نشان می‌دهدپروپیل پارابن می‌توانن هورمون‌های بدن را مختل کرده و به باروری و اندام‌های تولید مثل آسیب برسانند، بر نتایج تولد تأثیر بگذارند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.
 
آن‌ها همچنین می توانند باعث تحریک پوست شوند. علاوه بر این، مطالعات پارابن‌ها را تقریباً در تمام نمونه‌های ادرار گرفته شده از بزرگسالان در ایالات متحده، کشف کرده‌اند.با توجه به ظرفیت اختلال غدد درون ریز و آسیب باروری زنان و مردان مستند، همراه با احتمال قرار گرفتن در معرض مکرر مادام العمر، روشن است که پارابن‌های با زنجیره بلند (ایزوبوتیل، بوتیل، ایزوپروپیل- و پروپیل پارابن) نباید در محصولات مراقبتی شخصی و محصولات آرایشی استفاده شوند.
 

تاثیرات محیطی پروپیل پارابن

پارابن‌ها همچنین با آسیب‌های زیست محیطی در ارتباط هستند، زیرا با توجه به آزمایشات آزمایشگاهی، سطح کم بوتیل پارابن می‌تواند مرجان‌ها را از بین ببرد.پروپیل پارابن در آب‌های سطحی، ماه‌یها و رسوبات شناسایی شده‌اند. هنگامی که پروپیل پارابن با آب لوله کشی حاوی کلر ترکیب می‌شوند، تعدادی از محصولات فرعی کلرید پارابن می‌توانند تشکیل شوند. درباره سمیت این محصولات جانبی، که ممکن است ماندگارتر باشند، اطلاعات کمی در دست است.
 

چه محصولاتی حاوی پروپیل پارابن هستند

پروپیل پارابن با عنوان  مواد اولیه آرایشی و بهداشتی در طیف گسترده ای از محصولات مرطوب کننده و شستشو، به ویژه محصولات دارای محتوای آب بالا، مانند شامپوها و نرم کننده‌ها، که مردم هر روز استفاده می‌کنند، استفاده می‌شود. خواص ضد میکروبی آن‌ها در برابر قارچ‌ها و باکتری‌های گرم مثبت موثر است. مرطوب کنندهها، پاک‌کننده‌های صورت و پوست، ضد آفتاب‌ها، دئودورانت‌ها، ژل‌های اصلاح، خمیردندان‌ها، وسایل آرایشی و بسیاری از محصولات دیگر حاوی پارابن هستند.آن‌ها از طریق پوست به بدن جذب می‌شوند، متابولیزه و از طریق ادرار و صفرا دفع می‌شوند.. با این حال، استفاده روزانه از یک محصول یا محصولات متعدد حاوی پارابن منجر به قرار گرفتن در معرض مستقیم و مداوم می‌شود.
 
محصولات مراقبت شخصی بیشترین تأثیر را در مواجهه با پارابن دارند، همانطور که در مطالعات مقایسه شده با سطح پارابن در بدن زنان، مردان، نوجوانان و کودکانی که به طور منظم از مواد آرایشی حاوی پروپیل پارابن استفاده کردند با کسانی که استفاده نمی‌کنند، دیده می‌شود. دختران نوجوانی که هر روز آرایش می‌کنند 20 برابر پروپیل پارابن در ادرار آن‌ها در مقایسه با کسانی که هرگز یا به ندرت آرایش می‌کنند، وجود داشت.استفاده از لوسیون‌های بدن و صورت، محصولات مو، ضد آفتاب‌ها و محصولات آرایشی همگی با پیش بینی کننده‌ها و افزایش قابل توجهی میزان پارابن‌های ادراری در ارتباط بوده‌اند.
 

وجود پروپیل پارابن در محصولات غذایی

 
نگرانی کلی کارگروه محیط زیست (EWG) و سایر طرفداران ایمنی مواد غذایی این است که مواد تشکیل دهنده به عنوان GRAS بدون بررسی و تأیید قبل از بازار توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) تعریف شوند. در مورد پروپیل پارابن به طور خاص، EWG می‌گوید که ماده نگهدارندهای که در محصولات آرایشی و بهداشتی برای محافظت در برابر رشد میکروبی مورد استفاده قرار می‌گیرد، سیستم غدد درون ریز را مختل می‌کند و بنابراین باید از مواد غذایی خارج شود.در سال 1972، کمیته انتخاب FDA در مورد مواد GRAS اظهار داشت که هیچ اطلاعاتی نشان نمی‌دهد که پروپیل پارابن دارای عواقب سم شناسی کوتاه مدت یا بلند مدت باشد، حتی در موش‌های صحرایی با مقادیر “بسیار بیشتر از آنچه در حال حاضر در رژیم غذایی طبیعی ایالات متحده مصرف می‌شود” پروپیل پارابن را به رژیم غذایی آن‌ها افزودند.
 
“هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد مصرف پروپیل پارابن به عنوان مواد غذایی در 40 سالی که در ایالات متحده مورد استفاده قرار گرفته است، بر روی انسان تأثیر سوء بگذارد.”اما EWG برای حمایت از نگرانی‌های آن‌ها، به تحقیق در سال 2002 در موسسه بهداشت عمومی توكیو متروپولیتن استناد می كند، كه نشان می‌دهد پروپیل پارابن باعث كاهش تعداد اسپرم در موش‌های صحرایی جوان در غلظت‌های، زیر غلظت‌هایی كه FDA برای مصرف انسان در غذا بی‌خطر می‌داند.این گروه همچنین به مطالعه‌ای در سال 2013 توسط دانشكده بهداشت عمومی هاروارد اشاره كرده‌اند كه نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض پارابن‌های مختلف ممكن است با كاهش قدرت باروری در زنان همراه باشد و سایر تحقیقات نشان می‌دهد كه پروپیل پارابن به عنوان یك ترکیب مصنوعی شبیه به استروژن عمل می‌كند و می‌تواند سیگنالینگ هورمون و بیان ژن را تغییر دهد.
 
در سال 2004، پانل علمی سازمان ایمنی غذایی اروپا درباره مواد افزودنی غذایی، مشورتی را صادر كرد كه در آن اظهار داشت: “در حالی كه وجود پروپیل پارابن در رژیم غذایی محدود است و بعید است خطری برای مصرف كنندگان باشد، اما هیئت مدیره نتوانست مصرف روزانه خاصی را برای پروپیل پارابن بر اساس شواهد موجود، توصیه كند.کمیسیون اروپا پروپیل پارابن را به عنوان یکی از 194 ماده رده 1 خود ذکر کرده است – موادی که شواهد خواص مختل کننده غدد درون ریز در حداقل یک ارگانیسم زنده پیدا شده است و بیشترین اولویت برای مطالعات بیشتر به آنها داده شده است.
 

پروپیل پارابن از کجا بخرم :

اين پروپیل پارابن  در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از يک کيلوگرم تا 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو پروپیل پارابن  ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي پروپیل پارابن  اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي پروپیل پارابن:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش پروپیل پارابن  مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي پروپیل پارابن:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين پروپیل پارابن  مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت پروپیل پارابن   با کارشناسان فروش شرکت آدونيس  دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت پروپیل پارابن  و خريد پروپیل پارابن با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو
 
 

لیست کامل نگهدارنده ها



 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 111
بازديد امروز : 66
كل بازديدها : 2805082
افراد آنلاين : 42