facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

پلی سوربات 20

ظاهر: مایع روغنی زرد روشن
مترادف: Polyoxyethylene sorbitan monolaurate.
فرمول مولکولی: C58H114O26
پلی سوربات 20 به عنوان امولسیفایر، عامل فوم ساز، روان کننده، حلال، عامل ضد الکتریسیته ساکن، پاک کننده ، دیسپرس کننده ، عامل چربی زدایی و واسطه شیمیایی در صنایع دارویی،غذایی و شیمیایی استفاده می شود.پلی سوربات 20 به عنوان یک امولسیفایر HLB بالا در ترکیب با انواع مختلف امولسیفایر HLB برای پوشش طیف گسترده ای از روغن در آب و آب در سیستم های امولسیونی روغن استفاده می شود.
پلی سوربات 20 یک امولسیفایر، بهبود دهنده خمیر، گیرنده بلوری، حلال کننده، تثبیت کننده، اسپری کننده، عامل مرطوب کننده، پوشش میوه یا سبزی، قارچ مخصوص مخمر است. پلی سوربات ها یک کلاس از امولسیفایر ها در برخی از داروها و آماده سازی مواد غذایی استفاده می شود. آنها اغلب در لوازم آرایشی استفاده می شود تا اسانس های ضروری را به محصولات مبتنی بر آب تبدیل کنند. پلی ساکاردها مایع روغنی مشتق شده از پراکسید PEG (یک مشتق از سوربیتول) است.
 
 

پلی سوربات 20 چیست؟

در فرم اولیه خود، پلی ساکارید یک سوربیتول بی ضرر است که یک الکل قند است. با این حال، برای استفاده از آن در محصولات مراقبت شخصی، با اکسید اتیلن درمان می شود. به این ترتیب، نام “پلی سوربات 20″، زیرا با 20 قسمت اتیلن اکسید درمان می شود.
نتیجه یک ماده است که به عنوان امولسیفایر در کرم های آرایشی استفاده می شود (برای کمک به مخلوط روغن و آب)، لوسیون، کرم دئودورانت، روغن بچه، لوسیون ضد آفتاب و غیره.

کاربرد پلی سوربات 20

 
استفاده از پلی سوربات در برنامه های کاربردی که در آن شما نیاز به آب و روغن برای ترکیب دارید، اما همچنین می تواند در روغن حمام، آماده سازی کرم و ژل دوش یا شامپو استفاده شود. برای پوست تسکین دهنده است.

چرا در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی استفاده می شود؟

مواد پلی سوربات به دیگر مواد کمک می کند تا در یک حلال حل شوند که در آن معمولا به طور معمول حل نمی شود. آنها همچنین باعث کاهش امولسیون شدن امولسیون می شوند.
امولسیفایر
Solubiliser
سوربیتول
تثبیت کننده
پراکنده کننده

پلی سوربات 20 یک سورفکتانت غیریونی و آب دوست با مصارف عمومی است. به علت ماهیت غیرسمی و امولسیون کنندگی این محصول، در محصولات خانگی (home care products) استفاده می شود. پلی سوربات ها باعث می شوند تا اجزا در یک حلال، که در حالت عادی حل نمی شوند، حل شود. پلی سوربات 20 هم چنین با کاهش کشش سطحی اجزا و ترکیبات، باعث تشکیل امولسیون می شوند.
پلی سوربات 20 باعث بهبود کیفیت، بافت و بوی محصولات آرایشی بهداشتی می شود. حل کننده پلی سوربات 20، به عنوان اصلاح کننده ویسکوزیته، عامل مرطوب کننده و همگن کننده استفاده می شود. این محصول برای مخلوط کردن روغن های عطری با محصولات آرایشی بر پایه آب، مانند شامپو بچه، کرم پودر ها، اسپری های بدن، لوسیون ها، کرم های صورت، ریمل، رژ لب، کرم بچه، ضد آفتاب و انواع دستمال های مرطوب مصرف می شود.
پلی سوربات 20 در مرطوب کننده ها، محصولات ضد پیری و ضد چروک، نرم کننده ها (conditioner)، رنگ موها، محصولات سفید کننده(bleaching) ، پاک کننده ها، astringent ها، سایه چشم، اسپری مو، لایه بردار و اسکراب، خط چشم، ماسک ها، فر کننده های دائمی و پودرهای معطر استفاده می شود.
پلی سوربات 20 یک امولسیفایر روغن در آب، حل کننده و عامل مرطوب کننده بسیار خوب است. این محصول نرم کننده قابل انحلال در آب و ترمیم کننده سطوح در محصولات شوینده می باشد و به عنوان عامل حل کننده برای ویتامین های قابل انحلال، روغن های اسانس و طعم دهنده ها در دهان شویه ها به کار می رود. KEPS 20 عامل مرطوب کننده و مخلوط کننده موثری برای ترکیبات فعالی مانند کالامین، منتول و فنول می باشد. مقدار دز پیشنهادی مصرف این محصول 0.5% تا 5% می باشد.

2-صنایع غذایی

KEPS 20 به عنوان عامل مرطوب کننده و طعم دهنده در بستنی های یخی (ice drop) و ایجاد کننده طعم نعناع در محصولات غذایی استفاده می شود.
KEPS 20 در مواد غذایی متفاوتی مانند روغن خوراکی، خامه روی کیک (cake icing)، محتوای کیک (cake filling)، سس سالاد، محصولات شکلاتی، سس شکلات، نگهدارنده شکلات، جایگزین محصولات لبنی، شکر و پوشش های قنادی، روغن های معدنی، کرم های تاپینگ و پوشش طبیعی میوه و سبزیجات استفاده می شود.
 

3- کاربردهای آزمایشگاهی:

کاربرد این محصول در صنایع آرایشی- بهداشتی، موجب نقش چشم گیر آن در زمینه های بیولوژیکی و علوم آزمایشگاهی شده است؛ از جمله:

- پلی سوربات 20 به عنوان عامل شوینده در آزمایشگاه برای ایمنی سنجی (immunoassay): با حضور این ماده، آنتی بادی های آلاینده غیرخاص (non-specific anti-body contamination) کنترل می شوند و از چسبندگی (binding) آن ها جلوگیری می شود.

- این محصول در تست پوست(skin test)  در مورد بیماری سل استفاده می شود.

- به عنوان حل کننده پروتئین های غشایی

- در غلظت حجمی %0.5-%5 همراه با سایر شوینده ها، نمک ها و افزودنی ها به صورت مخلوط ، باعث تجزیه (lysis) شدن سلول های پستانداران می شود.

- در تست تشخیص فنوتیپ نژاد باکتری ها از پلی سوربات استفاده می شود. برخی از مایکوباکتری ها (mycobacteria) محتوی نوعی آنزیم لیپاز هستند؛ هنگامی که این گونه ها  به مخلوط پلی سوربات 20 و فنول قرمز اضافه می شود، محلولی تشکیل می دهند که باعث تغییر رنگ می شود. بنابراین از این ماده در تست شناسایی فنوتیپ نژاد (strain) یا گونه (isolate) استفاده می شود.

4-صنایع دارویی:

به عنوان ماده افزودنی و کمکی در صنایع دارویی، برای پایدار کردن امولسیون ها و سوسپانسیون ها استفاده می شود. پلی سوربات ها در تهیه محلول های مولتی ویتامین، برای حل کردن ویتامین های قابل انحلال در چربی و ویتامین های قابل انحلال در آب استفاده می شود. علاوه بر این ها پلی سوربات ها در محصولات دارویی بیولوژیکی زیادی من جمله آنزیم ها (alteplase)، ایمونوگلوبولین ها و آنتی بادی های مونکلونال هم به منظور پیشگیری از جذب سطحی و هم به عنوان پایدارکننده در برابر تجمع پروتئین ها استفاده می شود. هم چنین پلی سوربات های 20 و 80 در تهیه واکسن هم به عنوان آنتی ژن و هم امولسیون کننده استفاده می شود. از پلی سوربات 20 به عنوان عامل مرطوب کننده در قطره های دهانی (mouth drops) نیز استفاده می گردد.

پلی سوربات 20 و 80 هر دو به عنوان ماده افزودنی برای پایدار کردن محلول آبی مورد نیاز برای تهیه محصولات دارویی استفاده می شود. هم چنین به عنوان اموسیفایر برای تهیه داروی بهبود دهنده ضربان قلب amiodarone استفاده می گردد. پلی سوربات 20 در تولید داروی تنظیم استروژن Estrasorb نیز کاربرد دارد.

5-کاربرد های صنعتی و خانگی:

- حل کننده پلی سوربات 20، توسط تمبرشناسان وکلکسیونرهای تمبر برای از بین بردن لکه های تمبر و گاهی اوقات برای جداکردن تمبر از پاکت نامه، بدون آسیب دیدن تمبر، استفاده می شود.
- پلی سوربات 20 عامل مرطوب کننده در صنایع پلاستیک می باشد.
- پلی سوربات 20 توانایی و قابلیت بسیار خوبی در شکل دهی به اجزاء نانو دارد و از این رو در تولید کاتالیست های نانو مگنت های کروی به کار می رود.
- پلی سوربات 20 می تواند به عنوان اولسیفایر و شوینده در پاک کننده های مختلف، من جمله پاک کننده کف استفاده گردد.
 
 

پلی سوربات 20 را می توان در محصولات زیر یافت.

کرم مرطوب کننده
لوسیون رطوبت
پاک کننده ها
شامپو بدن
شامپو
 

حقایق علمی:

پلی سوربات ها سورفکتانت ها هستند که با واکنش پلی اورت، سوربیتول، اکسید اتیلن تولید می شوند. شماره به نام پلی سوربات نشان دهنده میانگین مول مولکول اتیلن اکسید است که در هر مول از سوربیتول واکنش داده شده است. سپس با اسید های چرب اشباع شده از چربی ها و روغن های گیاهی مانند اسید لوریک، اسید پالمیتیک، اسید استریک و اسید اولئیک واکنش نشان می دهد. پلی سوربات ها برای پراکنده شدن روغن در آب به عنوان مخالف آب در روغن عمل می کنند.
 

پلی سوربات 20 از کجا بخرم :

اين پلی سوربات 20 در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو پلی سوربات 20 ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي معتبر و با اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي پلی سوربات 20:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش پلی سوربات 20 مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي پلی سوربات 20:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين پلی سوربات 20 مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت پلی سوربات 20  با کارشناسان فروش شرکت آدونيس  دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت پلی سوربات 20 و خريد پلی سوربات 20 با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو
 
 

لیست کامل مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی

ربات 20

 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 7037
بازديد امروز : 798
كل بازديدها : 5521046
افراد آنلاين : 549