facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

پلی کواترنیوم 37

کاربرد: شامپو، نرم کننده و لوسیون
ژل کننده محصولات اسیدی
بسته بندی :25 کیلوگرمی

ماهیت پلی کواترنیوم 37

از آنجا که پوست و مو ماهیت کمی آنیونی دارند (دارای بار منفی هستند).پلیمر که کاتیونی است, هنگام شستشو بر روی مو یا پوست رسوب می‌کند و خود به خود حالت دهنده می‌شود.

هم افزایی

همانطور که یک سیستم سورفکتانت رقیق می‌شود.همانطور که هنگام استفاده و شستشو, غلظت سورفکتانت به زیر CMC کاهش می‌یابد.در این غلظت, مولکول های سورفکتانت به عنوان یون های منفرد در محلول قرار دارند.
سپس پلیمر کاتیونی یک کمپلکس (coacervate) با سورفکتانت های آنیونی جدا شده تشکیل می‌دهد –که سیلیکون ها یا روغن های دیگر را به دام می‌اندازد و آن ها را روی مو یا پوست قرار می‌دهد تا تهویه مطبوع تری داشته باشد.

پلیمرهای طبیعی

پلیمرهای پایه طبیعی بر پایه پلی ساکاریدهای طبیعی ساخته می‌شوند که هم برای تهویه مو و هم برای پوست استفاده می‌شوند.اینها به طور معمول سلولز یا گوار با ترکیبات آمونیوم کواترنر اصلاح می‌شوند.سلولز یک پلی ساکارید مشتق شده از چوب یا پنبه است (INCI: پلی کواترنیوم 4 یا پلی کواترنیوم 37).پلی ساکاریدها همچنین می‌توانند از لوبیای گوار گرفته شوند که می‌تواند با همان ترکیبات آمونیوم چهارتایی اصلاح شود (INCI: کلرید هیدروکسی پروپیل تریمونیوم گوار).هر دوی این ها از پلیمرهای طبیعی ساخته شده و حالت دهنده و سهولت شانه زدن روی مو را فراهم می‌کند.تغییراتی در وزن مولکولی و بار کاتیونی وجود دارد که بر ویسکوزیته, رسوب و احتمالاً وضوح اثر می‌گذارد. کنترل سطح رسوب پلیمرها و سیلیکون یکی از روش های کنترل تجمع یا سنگین شدن مو است.

پلیمرهای مصنوعی

انواع مختلفی از پلیمرهای مصنوعی وجود دارد که عمدتا با استفاده از پلی اکریلات ها بعنوان بلوک ساختمانی اصلاح شده با ترکیبات آمونیوم رباعی وجود دارد.این موارد بیشتر از نرم کننده های مو برای مراقبت از پوست استفاده می‌شود (نام INCI شامل پلی کواترنیوم 37, پلی کواترنیوم -11, پلی کواترنیوم -51 و پلی کواترنیوم -55).بعضی از اینها در هنگام شستشوی مکرر مانند صابون های دست در تهویه پوست بهتر عمل می‌کنند.برخی دیگر می‌توانند فیلم هایی ایجاد کنند که هنگام استفاده در پاک کننده های صورت می‌تواند به حفظ رطوبت در پوست کمک کند.تصمیم بگیرید که می‌خواهید یک پلیمر نرم کننده یا طبیعی برای شامپو, شستشوی بدن یا پاک کننده صورت خود داشته باشید.می‌توانید محصولی را انتخاب کنید که مطبوع, هم افزایی مناسب با سایر مواد, احساس پس از زیبایی و زیبایی طولانی مدت را فراهم کند.
 

مقایسه پلی کواترنیوم ها و سیلیکون ها

به نظر می‌رسد که پلی کواترنیوم ها کاملاً مانند سیلیکون ها رفتار می‌کنند –به موها متصل می‌شوند و در بعضی موارد, حتی توسط شامپوهای مملو از سولفات نیز به طور کامل از بین نمی‌روند.آیا افراد دارای موهای فرفری باید به پلی کوات ها توجه داشته باشند, و اگر چنین است, کدام یک؟

آیا زمانی که حذف پلی کوات بسیار دشوارتر است, نگران سیلیکون ها هستیم؟
و آیا پلی کوات ها مانند سیلیکون ها مانع از خذف رطوبت می‌شوند؟
اما سیلیکون ها چطور؟ آیا آن ها همچنین موها را پوشانده و حالت نمی‌دهند؟
از نظر فنی, بله اما پلی کوات ها و سیلیکون ها از نظر ساختار شیمیایی و ماهیت بسیار متفاوت هستند.

سیلیکون ها – مانند دی متیکون که از اکسیژن, کربن و هیدروژن ساخته شده‌اند – نه به دلیل همخوانی مثبت با یون منفی بلکه به دلیل مقاومت سیلیکون در برابر آب به مو می‌چسبند.

برخی از افراد ممکن است از سیلیکون اجتناب کنند.اما همانطور که محققان می‌گویند, هیچ دلیلی برای اجتناب از مواد خاص وجود ندارد, مگر اینکه بدانید که با آن ها مشکلی دارید.به خاطر داشته باشید که گاهی اوقات ترکیبی از مواد تشکیل دهنده است و نه فقط یک ماده که می‌تواند تأثیرگذار باشد.

پلی کواترنیوم 37 از نظر علمی, وضعیت یک بار مثبت همان جایی است که پلی کوات ها وارد می‌شوند.این مواد ساخته شده توسط انسان, از کربن, هیدروژن و ازت تشکیل شده اند –که به دلیل توانایی ریز کردن وز, تقویت درخشش, تعیین فرها و مهر و موم کوتیکول مو در مواد آرایشی معمولاً مورد استفاده قرار می‌گیرند.شما در چندین محصول, مانند ماسک قبل از شامپو, شامپو, نرم کننده, نرم کننده مرطوب و کرم, پلی کوات پیدا خواهید کرد.پلی کوات ها همچنین دارای بار مثبتی به نام کاتیون است که به موهای آسیب دیده با بار منفی جذب می‌شود.

پلی کواترنیوم 37 با تشکیل یک فیلم محافظ در اطراف موهای شما واکنش نشان می‌دهند, و واکنش آنقدر مغناطیسی است-که پلی کوات قابل توجه تلقی می‌شود (یعنی واقعاً به موهای شما می چسبد) و برای تهویه سطح بعدی جذب می‌شود.نه سیلیکون و نه پلی کواترنیوم 37 به طور قابل توجهی رطوبت را مسدود نمی کنند. نکته منفی در استفاده از آنها این است که روی موها جمع شده و وز می‌شوند.

پلی کواترنیوم 37 و انوااع پلی کواترنیوم ها

ده ها نوع مختلف از پلی کوات وجود دارد. به عنوان مثال:پلی کواترنیوم 16: با تقویت ریشه ها باعث افزایش حجم می‌شود.پلی کواترنیوم 37: رشته ها را ضخیم و نرم می‌کند.پلی کواترنیوم 22: باعث کنترل موهای شما می‌شود.پلی کواترنیوم 10: با موخوره مبارزه می‌کند, قابلیت کنترل را بهبود می‌بخشد و فرها را مشخص می‌کند وپلی کواترنیوم 7: حجم را بیشتر می‌کند!

پلی کواترنیوم 37 یکی از پرمصرف ترین اعضای گروه پلی کواترنیوم است (مواد مشابه با اعداد مختلف برای نشان دادن ترکیبات شیمیایی آن ها) و یک ماده ضد استاتیک و فیلم است که بیشتر در محصولات مراقبت از مو دیده می‌شود.در یک حق ثبت اختراع ثبت شده توسط یک شرکت زیبایی اروپایی ذکر شده است-که پلی کواترنیوم 37 (در ترکیب با الکل چرب و یک سورفاکتانت) “ترکیب نرم کننده مو با اثر تشکیل بافت عالی و افزایش حجم به ویژه برای موهای ریز را فراهم می‌کند-و همچنین به موها حالت پذیری, کشش و درخشندگی عالی می‌دهد. ” می‌باشد.

پلی کواترنیوم 37 و خواص آن

این یک کوپلیمر آکریلیک کاتیونی است که در روغن سفید دارای درجه دارویی پخش می‌شود.معمولاً برای غلیظ شدن محلول های آبی کاتیونی و تثبیت امولسیون های O / W استفاده می‌شود.در فرم آماده استفاده، عرضه می‌شود, بنابراین خنثی سازی لازم نیست. در دمای اتاق بلافاصله در آب متورم می‌شود.محلول ها شبه پلاستیک و غیر تیکسوتروپیک هستند.

پلی کواترنیوم برای مو:

اگر به لیست مواد تشکیل‌دهنده موجود در بطری نرم‌کننده خود توجه کنید، احتمال دارد که n- پلی کاترنیوم در آنجا ذکر شود، که n یک عدد است.هر کدام از پلیمرهای پلی‌کواترنیوم به دلیل ساختارهای شیمیایی مختلف خود، خواص فیزیکی مختلف را به موها می‌دهند. همان‌طور که قبلاً اشاره شد قبل از چندین عدد مختلف مزایای اولیه متفاوت خواهد بود. برخی از مزایا در اینجا ذکر شده است:

سهولت شستشو
بهبود دهنده‌ی خشکی و صافی مو
مناطق آسیب مو
مرطوب‌کردن مو
از بین برنده الکتریسیته ساکن

بعضی از پلی کواترنیوم‌هایی که معمولاً در شامپوها استفاده می‌شوند عبارتند از پلی کواترنیوم7 و پلی کواترنیوم10. پلی‌کواترنیوم‌ها خواص بسیاری را در:

نرم‌کننده
شامپو
شوینده‌ی مو
اسپری مو
رنگ مو و محلول‌های لنز تماس ایجاد می‌کنند.
از آن‌جا که آن‌ها به طور مثبت شارژ می‌شوند، بارهای منفی بسیاری از شامپوها و پروتئین‌های مو را خنثی می‌کنند و به موها کمک می‌کنند..

 
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 5227
بازديد امروز : 512
كل بازديدها : 3229540
افراد آنلاين : 126