facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

فنوکسی اتانول

فنوکسی اتانول نوعی ماده شیمیایی از خانواده اترهاست که درمحصولات آرایشی بهداشتی نظیر شامپو، خمیر دندان،دستمال مرطوب ،انواع شوینده و سایر مواد آرایشی بهداشتی کاربرد دارد.فنوکسی اتانول دارای شکل ظاهری ، مایع روغنی بی‌رنگ است.
 

فنوکسی اتانول اتانول چیست

 
فنوکسی اتانول با فرمول شیمیایی C۸H۱۰O۲ نگه‌دارنده مورد استفاده در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی است.   .از لحاظ شیمیایی، فنوکسی اتانول به عنوان یک گلیکول اتر یا به عبارت دیگر یک حلال شناخته می‌شود. افنوکسی اتانول را به عنوان “مایع چرب و چسبنده با عطر و بوی گل رز” توصیف می‌کنند.به عنوان یک تثبیت‌کننده در عطرها و صابون‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.فنوکسی اتانول  یک مایع بدون رنگ، روشن و مایع روغنی است که در معرض دمای اتاق و میزان حلالیت و میزان تبخیر آب کم است. این با واکنش فنول و اتیلن‌اکساید در دما و فشار بالا تولید می‌شود.
 
فنوکسی اتانول به طور طبیعی در چای سبز رخ می‌دهد.فنول با اتیلن اکسید ترکیب می‌شود. فنول یک جامد کریستال سفید اسیدی است که می‌تواند از منابع طبیعی یا شیمیایی به دست آید. اکسید اتیلن، همچنین به عنوان اسید کاربولیک شناخته می‌شود، یک گاز یا مایع بدون رنگ است.فنوکسی اتانول به عنوان یک نگه‌دارنده در انواع مختلفی از لوازم آرایشی و بهداشتی از جمله مراقبت از پوست، آرایش چشم، عطرها،  رژ لب، صابون‌های حمام و مواد شوینده استفاده می‌شود.
 
فنوکسی اتانول توسط کارشناسان در سراسر جهان مورد بررسی قرار گرفته است که نتیجه گرفته است که در مواردی که در این محصولات استفاده می‌شود، ایمن است.فنوکسی اتانول از سال‌های 1950 به عنوان نگه‌دارنده در فرمولاسیون محصولات آرایشی و مراقبت شخصی استفاده شده است.
 

نگه‌دارنده فنوکسی اتانول 

فنوکسی اتانول (EU)، یا PE، رایج‌ترین ماده نگه‌دارنده مورد تأیید جهانی در فرمول‌های مراقبت شخصی است. استفاده در اکثر انواع فرمولاسیون بسیار آسان است و از نظر شیمیایی بسیار پایدار است. اولین استفاده گسترده از PE در یک ترکیب نگه‌دارنده به نام Phenonip™ بود که در ترکیب با پارابن‌ها تدوین شد. PE پس از ممنوعیت پارابن در محصولات آرایشی و بهداشتی برای کودکان زیر 3 سال در 10 دسامبر 2010 بسیار محبوب شد.در تاریخ 3 می 2011 مجلس شورای ملی فرانسه به تصویب لایحه قانونی که بلافاصله ممنوعیت استفاده از فتالات، آلکیل فنول‌ها است، رای داد. گرایش به فرمول با مواد نگه‌دارنده بدون فرمالدئید مورد تأیید جهانی نیز باعث تسریع در استفاده از آن شد.
 

خواص فنوکسی اتانول 

طبق برسی‌های سازمان بهداشت جهانی PE به عنوان یک ماده آرایشی بی‌ خطر شناخته‌شده است. این ماده دارای خواص زیر است:
پایدار در برابر هیدرولیز آبی
PE در سیستم‌های آنیونی و کاتیونی غیر یونی و مؤثر است.
محلول در آب .27٪
مؤثر در PH 3-12
در دما> 100ºC پایدار است.
BP 245ºC
MP 14ºC
تراکم 1.102
فعالیت ضد میکروبی PE
فنوکسی اتانول دارای فعالیت ضد میکروبی با طیف گسترده‌ای در برابر باکتری‌ها و مخمرها است. میزان استفاده معمولی در فرمولاسیون‌ها 0/5 تا 0/8 درصد است و اغلب با سایر مواد نگهدارنده مانند اتیل هگزیل گلیسیرین، هگزیلن گلیکول یا کاپریل گلیکول ترکیب می‌شود. همچنین برای تقویت فعالیت توصیه می‌شود با محصولاتی مانند ادتا 2 سدیم یا سدیم فیتات اضافه کنید.
 
 

کاربردها و ویژگی‌های فنوکسی اتانول

بسیاری از محصولات آرایشی اصلی حاوی فنوکسی اتانول هستند. این ماده اغلب به عنوان یک ماده نگه‌دارنده یا تثبیت‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. PE در سایر صنایع، از جمله واکسن و منسوجات استفاده می‌شود.این یک گلیکول اتر است که به عنوان یک دافع حشرات، ضد عفونی‌کننده، حلال و نگهدارنده استفاده می‌شود. فنول سیتانول یک الکل اتر با ویژگی‌های معطر است. این ماده به عنوان یک ماده نگه‌دارنده مؤثر در داروها، لوازم آرایشی و روان‌ کننده‌ها است. این ماده در جلوگیری از رشد قارچ‌ها، باکتری‌ها و مخمرها بسیار موثر است.
 
استفاده از نگه‌دارنده‌ها باعث افزایش عمر مفید و ایمنی محصولات می‌شود. محصولاتی که حاوی آب هستند، حساس به قالب، تغییر رنگ و یا بوهای ناخوشایند ناشی از باکتری‌ها و قارچ‌ها هستند که به طور طبیعی در محیط حضور دارند پس استفاده از فنوکسی اتانول باعث می‌شود این مشکلات پدیدار نشوند.شما می‌توانید فنوکسی اتانول را به عنوان یک عنصر در طیف گسترده‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی پیدا کنید.از جمله:
 
مرطوب‌ کننده
سایه چشم
پایه ضدآفتاب
کولر
ریمل چشم
شامپو
برق لب
کانسیلر
شست‌ و شوی بدن
کرم دست
سرخ شدن
رنگ مو
اسپری مو
موهای زائد لب
لوسیون
لاک ناخن
دستمال مرطوب بچه 
لوسیون و صابون‌ های کودک
کرم اصلاح
دئودورانت
خمیر دندان
موم‌های موهای زائد
ضد عفونی‌کننده دست 
ژل سونوگرافی
فروش فنوکسی اتانول
فنوکسی اتانول در بشکه‌های ۲۰۰ کیلوگرمی و 25 کیلوگرمی  آماده تحویل به شما مشتریان عزیز می‌باشد.

فنوکسی اتانول به عنوان نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی و همچنین به عنوان تثبیت کننده در عطرها و صابون ها استفاده می شود. قرار گرفتن در معرض فنوکسی اتانول با واکنش هایی از اگزما  تا واکنش های آلرژیک شدید و تهدید کننده زندگی مرتبط است. مواجهه خوراکی نوزاد با فنوکسی اتانول می تواند عملکرد سیستم عصبی را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.

 

فنوکسی اتانول  از کجا بخرم :

اين فنوکسی اتانول  در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از يک کيلوگرم تا 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو فنوکسی اتانول  ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي فنوکسی اتانول  اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي فنوکسی اتانول :

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش فنوکسی اتانول  مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي فنوکسی اتانول :

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين فنوکسی اتانول  مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت فنوکسی اتانول   با کارشناسان فروش شرکت آدونيس  دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت فنوکسی اتانول  و خريد فنوکسی اتانول  با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو
 
 
 

 

لیست کامل نگهدارنده ها

 

دسته بندی ها
نمک پیرولیدون کربوکسیلات
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 13
بازديد امروز : 13
كل بازديدها : 2804984
افراد آنلاين : 41