facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

پارافین

یک روغن معدنی فاقد ارزش غذایی از آنجا که بدون تغییر از روده عبور می کند. به دلیل خاصیت روان کنندگی به عنوان ملین ملایم استفاده می شود.پارافین در صنایع دارویی می توند به عنوان کوتیک استفاده شود.

پارافین مایع | پارافین جامد | Paraffin
پارافین مایع و جامد و پارافین خوراکی و صنعتی در انواع فلش پوینت 
, پارافین واکس

پارافین چیست

پارافین واکس Paraffin Wax یک ترکیب سفید رنگ, بی بو, بی مزه و روغنی شکل با فرمول شیمیایی CnH2n+2 می باشد و از محصولات تولید شده در پتروشیمی, ذغال سنگ یا نفت بوده و شامل ترکیبی از مولکول های هیدروکربن است. این محصول نوعی ماده قلیایی محسوب شده و در دمای اتاق به صورت جامد می باشد که با افزایش دما به بیش از 37 درجه سانتی گراد شروع به ذوب شدن می نماید. همچنین چنانچه دما به 370 درجه سانتی گراد افزایش یابد, شروع به جوشیدن می کند. در سال 1850 کشف شده و بیشترین استفاده از آن در تولید شمع است زیرا علاوه بر اینکه ارزان قیمت بوده به شکلی پاک می سوزد. 

انواع پارافین

پارافین وکس به سه دسته کلی صنعتی, بهداشتی و خوراکی تقسیم می شود :
پارافین صنعتی : دارای فلش پوینت های 120 - 140 - 160 - 180 و 200 بوده و از آن در صنایع نساجی و تولید پارچه و همچنین روان کننده ماشین آلات صنایع غذایی استفاده می گردد.
پارافین بهداشتی : بیشترین کاربرد آن در صنایع آرایشی و بهداشتی نظیر تولید کرم های دست و صورت, نرم کننده, پاک کننده های آرایشی و تولید دستمال مرطوب است.
پارافین خوراکی : نوع تصفیه شده و فاقد هر گونه مواد سمی و مضر برای سلامت می باشد و به دو دسته خوراکی انسانی که برای تولید مواد غذایی مورد مصرف انسان و پارافین خوراک دام در گاوداری ها برای رفع نفخ معده گاو و گوسفند مصرف می شود تقسیم بندی می گردد.
پارافین, فروش پارافین, خرید پارافین, خرید و فروش پارافین, قیمت پارافین, تولید پارافین, تولید کننده پارافین, تولید کنندگان پارافین, روغن پارافین, پارافین مایع, پارافین جامد, پارافین خوراکی, پارافین واکس, parrafin

کاربرد ها و مصارف پارافین جامد و مایع


تولید شمع ( پارافین شمع سازی )
کوتد نمودن کاغذ و پارچه
استفاده در صنایع شیمیایی
روانکاری ماشین آلات صنایع بهداشتی و صنایع غذایی
در صنایع غذایی جهت پوشش دهی میوه ها, تولید آدامس و تولید افزودنی های غذایی
استفاده به عنوان عامل آنتی کیک, دافع رطوبت و استفاده در کود های شیمیایی
پوشش دهی و براق نمودن وسایل چوبی
تولید جوهر در پرینتر های حرارتی
استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی جهت ترمیم پوست و مو ی خشک و آسیب دیده که معروف به پارافین برای مو و برای پوست می باشد
در پزشکی به منظور انجام پارافین تراپی ( پارافین درمانی ) و تولید شربت پارافین.
...........

 
 

پارافین از کجا بخرم :

اين پارافین در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از  25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو پارافین ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي پارافین اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي پارافین:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش پارافین مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي پارافین:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين  پارافین  مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت پارافین با کارشناسان فروش شرکت آدونيس دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت پارافین و خريد  پارافین با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي ۳
شرکت آدونيس دارو


پارافین
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 3813
بازديد امروز : 732
كل بازديدها : 5956089
افراد آنلاين : 140