facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

پی ای جی 40

روغن کرچک هیدروژنه اتوکسیله مشتق پلی اتیلن گلایکول روغن کرچکی است که هیدروژنه شده باشد. تعداد متوسط مول اتیلن اکساید در این ترکیب 40 می باشد. این ترکیب همزمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین است که به عنوان عامل حل کننده عطر و اسانس، عامل پخش کننده، امولسیفایر، پایدار کننده، شوینده، تنظیم کننده ویسکوزیته و حتی ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی-بهداشتی به کار می رود.

پی ای جی 40 در فرمولاسیون شوینده ها، به عنوان عامل تامین کننده چربی مورد نیاز پوست بعد از شستشو به کار می رود، ضمن اینکه می تواند در فرمولاسیون واکس های مو عامل مرطوب کننده باشد.

پی ای جی 40در فرمولاسیون محلول های آبی از این محصول به عنوان حل کننده ویتامین ها، مواد اکتیو چربی دوست و روغن ها استفاده می شود. محصول نهایی به کمک این افزودنی پایدار است.
این ماده از پلی اتیلن گلیکول و مشتقات روغن کرچک هیدروژنه شده میباشد.

 
درصد رطوبت این ماده کوچکتر یا مساوی ۲% ،PH=5.5-7، HLB=13-15 ، مقدار هیدروکسیل ۶-۷۵mg و دانسیته آن در ۷۰ درجه سانتی گراد ۱٫۰۲۲-۱٫۰۲۶ g/cm3 میباشد.
همانطور که از اسم این ماده پیداست؛ این ماده کاملا طبیعی میباشدو یکی از مهمترین مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد.
 
پی ای جی 40 از پلی اتیلن گلیکول از مشتقات روغن کرچک هیدروژنه شده میباشد.ازپی ای جی 40 در محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان امولسیفایر،سورفکتانت، در صابون ها] لوسیون ها،ژل های شستشوی حمام ، پاک کننده ها ی صورت،مواد گریم و آرایشی،به عنوان روان کننده در محصولات آرایشی  استفاده میشود.. همچنین از این ماده جهت تثبیت کننده ی بوی اسانس در محصولات عطر و ادکلن و پاک کننده های سطوح استفاده میشود.همچنین در ترکیبات ضدعرق،ضد بو،ویتامین ها،عطرسازی، کف های تقویت کننده ، stabilizer های استخراجی(تا غلظت ۱۰-۱%) استفاده میشود و برای مصارف خارجی میباشد.این ماده هیچ ضرری برای پوست ندارد و سازمان CIR(Cosmetic Ingredient Review) و FDA استفاده از این ماده را تایید کرده است اما برای پوست های آسیب دیده مناسب نیست.جرم مولکولی این ماده ۴۰است که به این معنی است که به باعث جذب راحت مواد در پوست میباشد.این ماده در روغن و آب قابل حل است



از این ماده در محصولات آرایشی بهداشتی به عنوان امولسیفایر،سورفکتانت، در صابون ها] لوسیون ها،ژل های شستشوی حمام ، پاک کننده ها ی صورت،مواد گریم و آرایشی،به عنوان روان کننده در محصولات آرایشی  استفاده میشود.. همچنین از این ماده جهت تثبیت کننده ی بوی اسانس در محصولات عطر و ادکلن و پاک کننده های سطوح استفاده میشود.

همچنین در ترکیبات ضدعرق،ضد بو،ویتامین ها،عطرسازی، کف های تقویت کننده ، stabilizer های استخراجی(تا غلظت ۱۰-۱%) استفاده میشود و برای مصارف خارجی میباشد.

این ماده هیچ ضرری برای پوست ندارد و سازمان CIR(Cosmetic Ingredient Review) و FDA استفاده از این ماده را تایید کرده است اما برای پوست های آسیب دیده مناسب نیست.جرم مولکولی این ماده ۴۰است که به این معنی است که به باعث جذب راحت مواد در پوست میباشد.این ماده در روغن و آب قابل حل است.
 

پی ای جی 40 از کجا بخرم :

اين پی ای جی 40 در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از يک کيلوگرم تا 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو پی ای جی 40 ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي پی ای جی 40 اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي پی ای جی 40:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش پی ای جی 40 مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي پی ای جی 40:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين پی ای جی 40 مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت پی ای جی 40 با کارشناسان فروش شرکت آدونيس  دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت پی ای جی 40 و خريد پی ای جی 40 با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو

لیست کامل مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی

 

پی ای جی 40

پی ای جی 40
پی ای جی 40

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 3735
بازديد امروز : 721
كل بازديدها : 5956011
افراد آنلاين : 135