facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

اکتوکريلن

اکتوکريلن(Octocrylene or octocrilene) يکي از بهترين فيلتر هاي شيميايي ضد آفتاب تاييد شده در جهان است. اين ماده يک فيلتر جاذب نور UVB آفتاب است که محلول در روغن بوده و به علت آبگريز بودن آن براي استفاده در فرمولاسيون هاي مقاوم در برابر آب (water-resistant) و تعريق و دفع کننده آب ترجيح داده مي شود.
 
اکتوکريلن  نور را با طول موج  290 نانومتر تا 360 نانومتر جذب ميکند. نقطه اوج جذب اين ماده 307 نانو متر است. اکتوکريلن وقتي روي پوست قرار گيرد اشعه هاي نور آفتاب را جذب ميکند و توانايي تبديل آن را به حرارت دارد و  مانع از آفتاب سوختگي و پير پوستي و بروز لک مي شود. همچنين مي توان از اکتوکريلن همانند اکتينوکسات براي محافظت از محصولات کازمتيک در برابر نور UV استفاده کرد........


اکتوکریلن یک ماده عالی برای محافظت در برابر اشعه‌های UV-A خورشید می‌باشد. این اشعه‌ها طول موج کمی در حدود ۲۸۰ تا ۳۲۰ نانومتر دارند. البته این محصول فوق‌العاده ضد آفتاب‌ها را در برابر اشعه‌های UV-B نیز بیمه می‌کند.

لازم به ذکر است که درون این ترکیب نوعی الکل خاص نیز وجود دارد. 

مزایای اکتوکریلن برای پوست

این ماده را اگر درست و به صورت با کیفیت در صنایع آرایشی بهداشتی استفاده کنید می‌تواند مزایای بسیاری برای پوست داشته باشد. بسیاری از موادی که امروز در ضد آفتاب‌ها استفاده می‌شوند توان حفاظت در برابر تنها یک نوع اشعه را دارند. این محصول فوق‌العاده توان حفاظت از دو اشعه به صورت همزمان را دارا می‌باشد.

اما نکته مهم زمانی که انتظار دارید اکتوکریلن عملکرد خوبی داشته باشد این است که ترکیب مهم‌تر است. به این معنی که این ماده تنها اگر در ترکیب درستی جای گرفته باشد می‌تواند مزایای خود را به شما نشان دهد. اگر این ماده گران‌قیمت را در مقام مقایسه با سایر مواد تشکیل‌دهنده ضد آفتاب‌ها همچون آووبنزون قرار دهیم؛ متوجه می‌شویم این ماده چرب از نظر توانایی در ثبات و تعداد عملکردها ده به صفر جلوتر از دیگر محصولات می‌باشد.

معایب اکتوکریلن چیست؟

این یک محرک خطرناک چشم است و همچنین به عنوان یک آلرژن باعث ایجاد حساسیت های پوستی می شود. همچنین مشخص شده است که اکتوکریلن در موجودات آبزی مختلف تجمع می یابد و باعث آسیب DNA، نقص های رشدی و مشکلات تولید مثل می شود.
 

آیا اکتوکریلن در اتحادیه اروپا ممنوع است؟

محصولات آرایشی حاوی Octocrylene یا Benzophenone-3 و مطابق با محدودیت های مندرج در مقررات لوازم آرایشی اروپا که در 27 ژوئیه 2022 اعمال می شود، می توانند تا 28 ژانویه 2023 در بازار عرضه شوند و تا 28 ژوئیه 2023 در بازار در دسترس باشند.

اکتوکریلن و استفاده در صنعت

هر چیزی اگر به جای خود و به میزان کافی استفاده نشود مشکلات متعددی به بار می‌آورد. همین مشکلات زمانی که از محصول با کیفیت استفاده نکنید نیز ایجاد می‌شوند. از این رو توصیه می‌شود همیشه به مقدار مصرف و شرکتی که از آن خرید می‌کنید توجه داشته باشید. حداکثر غلظتی که می‌توان از این ماده استفاده کرد ۱۰ درصد می‌باشد. بنابراین در صورتی که بیش از این مقدار در ضد آفتاب‌های خود استفاده کنید مشکلات عدیده‌‌ای برای مشتریان پدید می‌آید. تعدادی از آن‌ها را در ادامه آورده‌ایم.

این ماده قابلیت نفوذ به منافذ زیرین پوست را دارد. از آنجایی که توان محافظت در برابر نور را نیز دارد؛ در صورتی که به طور مداوم و با غلظت زیاد به کار گرفته شود؛ می‌تواند رشد رادیکال‌های آزاد را در پی داشته باشد. از سوی دیگر با توجه به ابعاد ریزی که در ضد آفتاب‌ها دارد می‌تواند به جریان خون نیز وارد شود. از این رو توصیه می‌شود حتماً از یک شیمی‌دان برای استفاده از اکتوکریلن در ضد آفتاب‌های خود کمک بگیرید.

در موارد کمی مشاهده شده است که استفاده زیاد از این ماده توانسته است عملکرد میتوکندری را با مشکل مواجه کند. چرا که اسیدهای چرب درون آن به خوبی ترکیب نشده و در یک بخش تجمع کرده‌اند. البته این موارد در مرجان‌های دریایی آزمایش شده است. از سوی دیگر این ماده در صورتی که در شرایط شیمیایی خاصی قرار گیرد می‌تواند به بنزوفنون تبدیل شود. بنابراین باز هم باید به شرکت سازنده و موادی که در کنار آن به کار گرفته می‌شوند دقت داشته باشید.
 

آیا اکتوکریلن موجود در ضد آفتاب بی خطر است؟

FDA آن را در محصولاتی با غلظت حداکثر 10 درصد ایمن و مؤثر می داند. با این حال، عوارض جانبی اکتوکریلن، مانند واکنش های آلرژیک، ممکن است. تحقیقات همچنین نشان می دهد که اکتوکریلن و سایر ترکیبات شیمیایی ضد آفتاب می توانند به زندگی دریایی آسیب برسانند.

اکتوکریلن برای پوست چه می کند؟

خلاصه. Octocrylene یا octocrilene یک فیلتر آلی فرابنفش (UV) است که عمدتا اشعه UVB و طول موج های کوتاه UVA را جذب می کند. در محصولات آرایشی و بهداشتی مختلف برای ایجاد یک فاکتور محافظتی مناسب در محصولات ضد آفتاب یا برای محافظت از فرمولاسیون آرایشی در برابر اشعه ماوراء بنفش استفاده می شود.
 

موثرترین ماده ضد آفتاب چیست؟

بهترین (و مطمئن ترین) ترکیبات ضد آفتاب
دی اکسید تیتانیوم.
اکسید روی.

آیا اکتوکریلن به پوست نفوذ می کند؟

اکتوکریلن می تواند به داخل پوست نفوذ کند، جایی که به عنوان یک حساس کننده نور عمل می کند و در نتیجه باعث افزایش تولید رادیکال های آزاد در زیر نور می شود. همچنین ممکن است از طریق پوست، وارد جریان خون شود، در نهایت متابولیزه شده و به شکل متابولیت های خود از طریق ادرار دفع می شود.

چرا از اکتوکریلن اجتناب کنید؟

این مطالعه نشان می دهد که اکتوکریلن می تواند تجزیه شود و ماده ای به نام بنزوفنون را تشکیل دهد که ممکن است منجر به سرطان شود. بنزوفنون یکی از خانواده‌های مواد شیمیایی است و می‌توان از آن برای ارائه طعم یا عطر یا جذب نور خورشید در برخی از محصولات مصرفی استفاده کرد.


در ادامه

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 10512
بازديد امروز : 537
كل بازديدها : 5535482
افراد آنلاين : 526