facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

منو پروپیلن گلیکول دارویی و غذایی


          

مونو پروپیلن گلایکول مایعی بی رنگ،غلیظ و بی بو می باشد که به مقدار جزئی دارای تست شیرین می باشد و در دو گرید صنعتی و دارویی تولید می شود.این ماده بسیار هایگروسکوپ بوده و قابل حل در آب،الکلها،استرها،استون ها و آمین ها میباشد.همچنین به مقدار محدودی در هیدروکربن‌های هالوژن دار قابل حل است ولی قابلیت انحلال در هیدروکربن های چربی دار را ندارد. مونو پروپیلن گلایکول باید در بشکه هایی از جنس استیل نگه داری شود.به طور کلی مونو پروپیلن گلایکول با گرید دارویی را میتوان در فراورده های دارویی و آرایشی بهداشتی به عنوان مرطوب کننده و حلال استفاده کرد.
 
مایعی است بی رنگ، لزج، روغنی، شفاف، بی بو و جاذب رطوبت ، حلال مواد معطره و رنگ‌های غیرقابل حل در آب که مانند گلیسیرین و سوربیتول، مانع از تبخیر رطوبت مواد غذائی می شود. این ماده از مشتقات پروپیلن اکساید (C3H6O) درپروسه ای دو مرحله ای تهیه می شود. در مرحله اول از واکنش آب و پروپیلن اکساید، مخلوطی از مونو پروپیلن گلایکول و دی پروپیلن گلایکول حاصل می شود. در مرحله دوم با تقطیر و جداسازی، دو محصول از مخلوط جدا می شوند. هم چنین امولسیون کننده ی چربی دوستی است که خاصیت افزایش تثبیت کف و هوادهی در خامه ها و مخلوط های کیک را داراست . در تهیه لوسیون و کرم ها و ضد آفتاب نیز کاربرد دارد .


خاصیت اصلی آن ثبات روغنی و بی رنگ آن است. این یک محصول ضروری برای حفظ برخی مواد غذایی در صنعت تولید است.
بیایید نگاهی به برخی از ویژگی های کلیدی آن بیندازیم:

این ماده بسیار هیگروسکوپ است که نشان دهنده توانایی آن در حفظ یا جذب آب است. این ویژگی محصولات را مرطوب نگه می دارد یا با شکست آن، می تواند آن ها را دوباره هیدراته کند.

برخلاف دیگر مواد الکلی، مونوپروپیلن گلیکول فرار نیست.

اگرچه این ماده قابل اشتعال محسوب نمی شود، اما محصولی است که می تواند در تماس با آتش باعث انفجار شود.
 

 کاربرد مونو پروپیلن گلایکول در صنایع دارویی و بهداشتی

 
 به عنوان حلال، نرم کننده، پایدار کننده و حامل، در داروها استفاده می شود.
در محصولات آرایشی به عنوان امولسیون کننده، مرطوب کننده، حامل اسانس و جاذب رطوبت کاربرد دارد. مانند دستمال های مرطوب
در شوینده ها به عنوان حلال و رقیق کننده مورد استفاده می باشد. مانند انواع صابون ها و شامپو ها و ...
این ماده در تولید انواع شوینده، پاک کننده، ضد عفونی کننده ها، انواع لوسیون ها و کرم ها و مواد آرایشی رنگی مورد استفاده قرار می گیرد.
 

 کاربرد مونو پروپیلن گلایکول در صنایع غذایی

 
 در تولید خامه ها و مخلوط های کیک به عنوان امولسیفایر با خاصیت افزایش تثبیت کف و هوادهی
در تولید انواع روغن نباتی به عنوان روان کننده چربی دوست
 جلوگیری از تبخیر رطوبت مواد غذایی به عنوان حلال مواد معطر
در ساخت آدامس به عنوان عامل مرطوب کننده
در بسیاری از زمینه های صنعت غذایی، اسانس غذا، کیک و کلوچه به عنوان یک مرطوب کننده و پایدار کننده خوب
 پروپیلن گلیکول حلال اصلی در صنعت اسانس است.
 
 
مونو پروپیلن گلایکول
 

کاربرد مونو پروپیلن گلایکول در صنایع شیمیایی

 
 در اتومبیل، موتور، قایق، و بال های هواپیما به عنوان مایه خنک کننده(ضد یخ) به دلیل داشتن نقطه انجماد بسیار پایین
 در سیستمهای هیدرولیک به عنوان روغن هیدرولیک
 دز ماشینهای دودزا یا Fog machine به عنوان مواد دودزا
 به عنوان حلال در تولید رزین های غیر اشباع پلی استر و در لعاب ها و لاک های جلا دهنده و رنگ ها به علت دوره طولانی تبخیر خود، باعث طولانی تر شدن زمانی است که رنگ برای استفاده مناسب است.
مونو پروپیلن گلیکول به عنوان عامل چسبندگی مایعات به سطوح نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
 

مونوپروپیلن گلیکول برای چه مواردی استفاده می شود؟

مونو پروپیلن گلیکول که اغلب به عنوان یک مایع ضد یخ و انتقال حرارت در سیستم‌های گرمایش و سرمایش، به‌ویژه در کارخانه‌های تولید مواد غذایی استفاده می‌شود، در لوازم آرایشی و بهداشتی و کاربردهای غذایی نیز بسیار رایج است.

آیا نوشیدنی مونوپروپیلن گلیکول بی خطر است؟

مونوپروپیلن گلیکول به دلیل سمیت کم، به ویژه در غلظت های کم، برای مصرف بی خطر در نظر گرفته می شود. در نتیجه، اغلب به عنوان یک افزودنی در محصولات غذایی و نوشیدنی های مختلف، از جمله نوشیدنی های قهوه، بستنی، نوشابه و خامه استفاده می شود.

تفاوت بین پروپیلن گلیکول و مونوپروپیلن گلیکول چیست؟

مونوپروپیلن گلیکول (همچنین به نام های پروپیلن گلیکول، PG، پروپان1، 2 دیول و MPG نیز شناخته می شود) مایعی شفاف، بی رنگ و چسبناک با بوی مشخص و دارای فرمول C3H8O2 است. این حلال در آب محلول است و خاصیت رطوبت سنجی دارد، به این معنی که می تواند مولکول های آب سخت را جذب کند.

تفاوت MPG و DPG چیست؟

1،2-پروپیلن گلیکول (MPG) یک محصول جانبی بی رنگ، مایع و تقریباً بی بو از پروپیلن اکسید است و با افزودن آب تولید می شود. دی پروپیلن گلیکول (DPG) یک محصول جانبی از تولید مونوپروپیلن گلیکول است. DPG مایعی بی رنگ، مایع و تقریباً بی بو است.

آیا مونوپروپیلن گلیکول نگهدارنده است؟

مونوپروپیلن گلیکول یک ماده نگهدارنده درجه یک است .

 
سایرگلایکول اترها: دی پروپیلن گلیکول،اتیل گلایکول،مونو اتیلن گلایکول، بوتیل گلایکول،متوکسی پروپانول  
 

مونو پروپیلن گلیکول از کجا بخرم

اين مونو پروپیلن گلیکول در شرکت آدونيس دارو در بشکه های  215 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو مونو پروپیلن گلیکول ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي معتبر با اطمينان خريداري کرد.

خرید اینترنتی مونو پروپیلن گلیکول

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين منو پروپیلن گلایکول مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت منو پروپیلن گلایکول  با کارشناسان فروش شرکت آدونيس دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت منو پروپیلن گلایکول و خريد منو پروپیلن گلایکول با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي ۳
شرکت آدونيس دارو
 
 

لیست کامل اکسپینتهای دارویی

 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 587
بازديد امروز : 132
كل بازديدها : 6250401
افراد آنلاين : 201