facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

 

روغن جوجوبا
روغن جوجوبا مایعی است که از بذر گیاه جوجوبا به دست می آید. این گیاه بوته ای است که در جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک کاشته می شود.
روغن جوجوبا برای پوست خاصیت درمانی دارد.روغن جوجوبا که غنی از ویتامین E است با چین و چروک مقابله می کند.روغن جوجوبا رطوبت و انعطاف پذیری پوست را حفظ می کند.خاصیت ضدالتهابی روغن جوجوبا در برطرف کردن بیماری های پوستی مانند شوره سر، اگزما موثر است.با از بین بردن چربی در منفذهای پوستی مانع بروز آکنه می شود.این روغن که آنتی اکسیدان طبیعی دارد، قادر به از بین بردن بعضی از باکتری های پوستی است.روغن جوجوبا را می توان به تنهایی و یا با مخلوط کردن ۲ قطره از آن در کرم مرطوب کننده روزانه خود استفاده کرد.استفاده ازروغن جوجوبا  روی بدن تاثیر آب رسانی دارد و باعث بهبود جریان خون و در نتیجه پوست درخشان می شود.روغن جوجوبا باعث از بین رفتن کدری مو می شود. پس از شامپو کردن، چند قطره روغن جوجوبا به نرم کننده خود اضافه کنید و به موها بزنید و سپس بشویید. نتیجه این کار، موهای پرپشت است و تا حدودی از ریزش مو جلوگیری می شود.از اینروغن برای تمیز کردن آرایش صورت نیز استفاده می شود.خشکی و ترک خوردگی لب ها را با روغن جوجوبا برطرف کنید.استفاده مرتب از این روغن باعث نرم شدن پوست دور ناخن می شود.
این روغن طبیعی که حاوی ماده مغذی مانند ویتامین E و ویتامین  B کمپلکس است برای درمان زگیل، عفونت قارچی انگشتان پا و تب خال می تواند مفید باشد.

گیاه جوجوبا گیاهی صحرایی است که در مناطق خشک کشور هایی مانند مکزیک رشد می کند.روغن به دست آمده از این گیاه، برای بسیاری از درمان ها از درمان پوست و مو گرفته تا درمان مشکلات گوارشی و قلبی، بسیار مفید است. این روغن دارای بسیاری از فواید دیگر نیز هست که تعدادی از آن ها شامل موارد زیر می باشد:

کنترل چربی پوست
نرم کننده موی سر
رفع خشکی پوست سر
حالت دهنده موی سر
همچنین اینروغن به دلیل داشتن ترکیبات بسیار مفید برای پوست و مو بسیار با ارزش است. به تعدادی از این ترکیبات می توان در زیر اشاره کرد:

روی
مس
ویتامین E

ویتامین  B

روغن جوجوبا اصل از کدام گیاه تهیه می شود؟روغن جوجوبا از دانه های گیاه جوجوبا به دست می آید که در مکزیک و آمریکا رشد می کند. بیشترین کاربرد این روغن در سلامت پوست و مو است و هیچگونه اثرات التهابی در آن مشاهده نشده است. در طب سنتی نیز، از اینروغن استفاده های فراوانی از جمله برای سلامتی پوست و مو می شود. اینروغن دارای خواص بسیار زیادی است که به تعدادی از آن ها در زیر می توان اشاره کرد:

کاهش چین و چروک پوست
کاهش التهاب های پوستی
مرطوب کردن لب و پوست
در خیلی از موارد اینروغن به عنوان یک جایگزین استفاده می گردد و علاوه بر خواصی که در بالا ذکر شد، خاصیت های دیگری نیز دارد. یکی دیگر از خواص این روغن در مقایسه با سایر روغن ها این است که به سادگی اکسید نمی شود، از بین نمی رود، باعث سیاه شدن پوست نیز نمی شود و در طب سنتی برای درمان اکثر بیماری ها به کار می رود.

روغن جوجوبا اصلی از نوع بی کیفیت آن گران تر است و خواص درمانی بالاتر و چشمگیرتری دارد و استفاده از نوع بی کیفیت این محصول باعث بروز انواع مختلف بیماری پوستی می شود. پس روغن جوجوبا خریداری شده حتما باید از نوع اصل، مرغوب و با کیفیت باشد.

اکثراروغن جوجوبا به صورت طبیعی، ارگانیک و بدون استفاده از کودهای شیمیایی رشد می کند. از نصف بیشتر درخت جوجوبا،روغن جوجوبا به دست می آید. اینروغن پایداری و مقاومت بسیار بالایی در برابر دمای بالا دارد و به راحتی اکسید نمی شود.

در واقع اینروغن، یک موم گیاهی مایع می باشد و برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله پوست و مو در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه از این روغن برای درمان بیماری هایی نظیر آفتاب سوختگی، آکنه و چروکی پوست استفاده می گردد.

روش تهیه روغن جوجوبا در خانه
روغن جوجوبا یک موم گیاهی است که در طب سنتی قدیم برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله برای درمان زخم ها و جای کبودی ها استفاده می شد. امروزه از این روغن برای درمان جوش، پسوریازیس و بیماری های پوستی بسیار استفاده می شود.

همچنین برای افرادی که ریزش مو و یا موهای کم پشت دارند نیز استفاده می شود زیرا این روغن باعث افزایش رشد مو می گردد. شامپو روغن جوجوبا شامل خواصی از جمله کنترل ریزش مو، شفاف کننده مو و مرطوب کننده پوست سر است.

روغن جوجوبا و جوان سازی پوست رابطه مستقیمی با استفاده از نوع با کیفیت این محصول و تهیه درست این محصول در منزل دارد که به سادگی با روش های زیر می توانیم این روغن را در خانه تهیه کنیم:

‘گیاه جوجوبا را رشد و پرورش دهیم.
دانه های بدست آمده از گیاه جوجوبا را خشک کنیم.
بعد از آماده شدن دانه ها، آن ها را به دستگاه روغن کشی خانگی منتقل کنیم که این دستگاه روغن بدون ماده شیمیایی را تحویل می دهد.
روغن استخراج شده را دریک بطری بریزیم و آن را در جای خشک و خنک نگه داریم.

گیاه جوجوبا یک گیاه وحشی است که در امریکای جنوبی و مکزیک رشد می کند. از این گیاه پرخاصیت و شفابخش، می توان روغن جوجوبا ا به دست آورد که در درمان اکثر بیماری ها موثر است.بسیاری از مردم از این روغن برای مراقبت از پوست و حفظ سلامتی آن استفاده می کنند، همچنین از روغن جوجوباا خالص برای درمان بیماری هایی نظیر آکنه، جای جوش و دیگر بیماری ها می توان استفاده کرد.

بیشترین مصرف کنندگان روغن جوجوبا کدام گروه هستند؟
روغن جوجوبا به خاطر داشتن خواص درمانی بیشماری که دارد، توانسته است طرفداران بسیار زیادی را پیدا کند. این محصول در درمان اکثر بیماری ها مفید است ولی بیشتر مردم و گروه هایی که اینروغن را مصرف می کنند، کسانی هستند که دچار مشکلات پوستی مانند آکنه، جای جوش، لک سیاه، ترک پا و دیگر ناراحتی های پوستی هستند. اگر بخواهیم نگاهی اجمالی به کاربردهای اینروغن داشته باشیم، می توانیم موارد زیر را نام ببریم:

کاهش چین و چروک دور چشم
از بین بردن سیاهی دور چشم
کمک به رشد مو
بهبود زخم ها
همانطور که در بالا اشاره شد، بیشتر موارد درمان این روغن برای مصارف پوستی است و اکثر مصرف کنندگان این محصول نیز، از این محصول برای سلامتی و درمان مشکلات پوستی خود استفاده می کنند.
فروش روغن جوجوبا
 فروش روغن جوجوبا Jojoba oil روغنی مایع است که از دانه‌ی گیاهی به همین نام گرفته می‌شود. درختچه‌ جوجوبا یا هوهوبا بومی مناطق جنوب آریزونا، جنوب مراکش،هند و… است.
گیاه جوجوبا گیاهی دلپذیر و چند ساله است که در آمریکای شمالی رشد می کند.
این گیاه در آب و هوای سخت و بیابانی که بیشتر موجودات زنده از بین می روند ، رشد می کند.
از گیاه جوجوبا می توان روغن درست کرد. فروش روغن جوجوبا بسیار ملایم است.
می توان آن را برای مخلوط شدن با سایر روغنهای اساسی استفاده کرد. همچنین می توان به تنهایی از آن استفاده کرد.
بسیاری از مردم از این روغن به عنوان برنامه مراقبت از پوست خود استفاده می کنند.
دلایل خوبی برای آن وجود دارد. از فروش روغن جوجوبا به عنوان دارویی برای آکنه ، خشکی پوست و سایر بیماری های پوستی استفاده می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایای استفاده و فروش روغن جوجوبا برای پوست خود به مطالعه ادامه دهید.

1. مرطوب کننده است
 این روغن یک ماده مرطوب کننده است. از آن برای جلوگیری از دفع رطوبت پوست استفاده می کنند.
فروش روغن جوجوبا به جلوگیری از ایجاد عفونت های باکتریایی ، آکنه و شوره سر کمک کند.

2. ضد باکتری است
 فروش روغن جوجوبا حاوی خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است.
در حالی که تست های آزمایشگاهی Trust Source نشان میدهد که این ماده میتواند برخی گونه های باکتری و قارچ را از بین ببرد.
3. آنتی اکسیدان است
 این روغن حاوی ویتامین E است. این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان کار می کند.
این بدان معنی است که این روغن می تواند به پوست شما کمک کند تا با استرس اکسیداتیو ناشی از مواجهه روزمره با آلاینده ها و سموم دیگر مقابله کنید.
4. ضد جوش است
این روغن یک ماده گیاهی است.
اما آرایش آن بسیار شبیه روغن سبوم است که بدن آن را به طور طبیعی تولید می کند.
این باعث می شود که روی پوست شما خشک نشود و منافذ پوست در مقابل باکتری و قارچ مسدود شود.
5. ضد حساسیت است
در سطح مولکولی، این روغن یک موم است.اگرچه می تواند به پوست شما جذب شود ، اما موم بودن آن به شما اجازه می دهد تا یک لایه تسکین دهنده بر روی سطح ایجاد کند.
برخلاف سایر روغنها ، این روغن معمولاً تحریک کننده نیست. واکنش آلرژیک در آن نادر است.
6. کنترل تولید سبوم
این روغن تولید سبوم را تنظیم می کند. زیرا بسیار شبیه به سبوم است که بدن به طور طبیعی آن را تولید می کند.
وقتی فروش روغن جوجوبا را روی پوست خود قرار می دهید ، پوست شما مرطوب می شود.
این ماده سیگنالی را به فولیکول های مو و عرق ارسال می کند که پوست برای آبرسانی به آن نیاز دارد.
این باعث می شود پوست چرب به نظر نرسد و از بروز آکنه ناشی از مسدود شدن منافذ پوست جلوگیری می کند.
7. پیشرفت سنتز کلاژن
 آنتی اکسیدان های موجود در این روغن به بدن در تولید کلاژن کمک کنند.
کلاژن پروتئینی است که در پوست و مفاصل و همچنین قسمتهای بدن وجود دارد.
با افزایش سن، میزان کلاژن کاهش می یابد. این دلیل تغییر ساختار صورت در سنین بالا است.
8. تسریع ترمیم زخم
 روغن جوجوبا باعث ترمیم سریع زخم ها می شود.
تحقیقات اولیه نشان می دهد که فروش روغن جوجوبا سلول های پوستی شما را ترغیب به ترمیم میکند.
این امر دلیل توانایی این ماده در درمان آکنه و اسکار آکنه می باشد.
این خواص ترمیم کننده زخم به غلظت ویتامین E در این روغن مرتبط است.
9. تسکین اگزما، پسوریازیس
 فروش روغن جوجوبا خاصیت ضد التهابی و درمانی دارد.
استفاده موضعی به رفع خشکی ، پوسته پوسته شدن و خارش کمک کند.
این روغن بیماری های التهابی پوستی مانند پسوریازیس و اگزما را بهبود می بخشد.
10. تسکین آفتاب سوختگی
این روغن یک ماده محبوب در محصولات ضد آفتاب است.
این روغن حاوی  ویتامین E است.
این خاصیت می تواند از پوست در برابر آسیب های خورشید محافظت کند. این روغن حاوی ویتامین E و آنتی اکسیدان است.
آفتاب سوختگی می تواند باعث کمبود آب در پوست و پوسته پوسته شدن شود.
فروش روغن جوجوبا ویتامین E را بازیابی می کند. رطوبت می افزاید و باعث بهبود علائم آفتاب سوختگی می شود.
11. درمان آکنه
فروش روغن جوجوبا می تواند باعث جلوگیری از آکنه شود.روغن جوجوبا دارای عوامل ضد التهابی تسکین دهنده ، خواص درمانی ، مرطوب کننده و ضد میکروبی طبیعی است.
روغن جوجوبا می تواند به بهبودی آکنه کمک کند.
12. کاهش خطوط چین و چروک
استرس می تواند باعث ظهور خطوط چین و چروک شود.
هیچ تحقیقی وجود ندارد که ارتباط جوجوبا را با درمان چین و چروک و خطوط ریز انجام دهد.
اما محصولات گیاهی با خاصیت آنتی اکسیدانی می توانند باعث بهبود قابلیت ارتجاعی پوست شود.
این بدان معنی است که قدرت آنتی اکسیدانی روغن جوجوبا ممکن است به کند شدن علائم پیری کمک کند.
13. بهبود زخم
متخصصین بهداشت ویتامین E را برای کمک به بهبود زخم توصیه می کنند. تحقیق در این مورد همچنان ادامه دارد.
اگر دوست دارید از ویتامین E به عنوان داروی ترمیم زخم استفاده کنید ، فروش روغن جوجوبا می تواند به شما کمک کند.
روغن جوجوبا طبیعی که حاوی ویتامین E است می تواند  زخم ها را به حداقل برساند.
نحوه استفاده
برخلاف برخی از روغنهای دیگر ، فروش روغن جوجوبا نیازی به رقیق سازی ندارد و می توان آن را مستقیماً روی پوست قرار داد.
قبل از استفاده از روغن جوجوبا یا هر محصول آرایشی و بهداشتی ، برای اولین بار باید تست پچ کنید. تا مطمئن شوید حساسیت ندارید.
با دنبال کردن این مراحل می توانید تست پچ را انجام دهید:
روی داخل بازوی خود سه یا چهار قطره فروش روغن جوجوبا بگذارید.
ناحیه را با باند بپوشانید و 24 ساعت صبر کنید.
باند را برداشته و پوست زیر را بررسی کنید.
اگر هیچ نشانه ای از کهیر ، قرمزی یا تحریک وجود ندارد ، می توانید از این روغن استفاده کنید.
نحوه استفاده از روغن جوجوبا به شما بستگی دارد.
می توانید برای تسکین لب های خشک و ترک خورده از آن به عنوان مرهم استفاده کنید.
می توانید آن را به عنوان سرم ضد پیری در تمام قسمت های صورت خود قبل از خواب بمالید.
شما همچنین می توانید روغن جوجوبا را با سایر مواد طبیعی ضد آکنه در درمان ماسک DIY برای بهبود آکنه مخلوط کنید.
استفاده از روغن جوجوبا بر خلاف اکثر مواد تشکیل دهنده دیگر ، در اطراف ناحیه چشم بی خطر است.
این ماده به عنوان یک پاک کننده محبوب آرایشی استفاده می شود.
عوارض جانبی
 
فروش روغن جوجوبا ضد حساسیت است. به طور کلی استفاده از آن به صورت موضعی بی خطر است.
با این حال ، موارد نادری وجود دارد که روغن جوجوبا باعث واکنش آلرژیک شده است.
گاهی علائم شامل کهیر و خارش است.
برای جلوگیری از این عوارض ، قبل از استفاده از روغن جوجوبا حتما تست پچ (توضیح داده شده در بالا) را انجام دهید.
 

 

دسته بندی ها
لنواتینیب
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 3631
بازديد امروز : 175
كل بازديدها : 1796751
افراد آنلاين : 6