facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

ایزو پروپیل پالمیتات

ایزو پروپیل پالمیتات ترکیبی از ایزوپروپیل الکل واسید چرب است. این فرمول به راحتی به پوست نفوذ می کند وآنرا نرم و مرطوب تر می کند.
نرم‌کنندهگی ، حلال و ضد الکتریسیته بودن از کاربردهای ایزو پروپیل پالمیتات است.

ایزو پروپیل پالمیتات یک استر اسید چرب است که از طریق تراکم گروه کربوکسی اسید پالمیتیک با پروپان-2-ol به دست می‌آید. این استر اسید پالمتیک و ایزوپروپیل الکل است. از اسید هگزادانووئیک ناشی می‌شود. این ماده یک نرم‌کننده مبتنی بر روغن نارگیل است که از نارگیل گرفته می‌شود.
 
ایزو پروپیل پالمیتات استر ایزوپروپیل الکل و اسید پالمیتیت است. این ماده نرم‌کننده، مرطوب‌کننده، ماده ضخیم‌کننده و ماده ضد استاتیک است.
 
ایزو پروپیل پالمیتات معمولاً به عنوان ماده ضخیم‌کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. به محصولات کمک می‌کند تا احساس نرم‌کنندگی و اثر مرطوب‌کننده آن‌ها را تقویت می‌کند. این ماده اثر بدون چسبنده برای کرم‌ها و لوسیون‌ها فراهم می‌کند و در طیف گسترده‌ای از محصولات آرایشی و بهداشتی پیدا می‌شود.
 
ایزو پروپیل پالمیتات برای افزایش رطوبت در پوست استفاده می‌شود و باعث می‌شود سطح آن هنگام لمس صاف باشد. هنگامی که پوست به طور مؤثری مرطوب می‌شود، تن آن می‌تواند یکنواخت‌تر به نظر برسد و اندازه منافذ و خطوط ظریف کاهش یابد. همچنین اعتقاد بر این است که این ماده با کاهش خطر ابتلا به اگزما و درماتیت برای پوست مفید است. این ماده همچنین در محصولات مراقبت از مو برای بهبود درخشش، کیفیت و خاصیت ابریشمی استفاده می‌شود.
 
با استفاده منظم و صحیح، موها قابل کنترل‌تر، نرم‌تر و سالم‌تر می‌شوند.
 

خواص شیمیایی و فیزیکی ایزو پروپیل پالمیتات:

نام شیمیایی: isopropyl Palmitate cas 142-91
مترادف: ایزو پروپیل پالمیتات؛ ایزوپروپیل استر اسید پالمیتیک؛ هگزادکانوئیک اسید
ساختار شیمیایی: C19H38O2
وزن مولکولی: 298.5
ظاهر: مایع روغنی بی‌رنگ یا زرد کم‌رنگ
مقدار اسید: 1.0 حداکثر
مقدار ید (WIJS): 1.0 حداکثر
ارزش کفاف: 184-190
وزن مخصوص @ 25 درجه سانتی‌گراد: 0.8500-0.8550
باقی‌مانده از احتراق: حداکثر 0.10
ضریب شکست @ 20 درجه سانتی‌گراد: 1.4350-1.4380
محتوای رطوبت: حداکثر 0.10

 

تولید ایزو پروپیل پالمیتات

این ماده با انتقال استر متیل با ایزوپروپیل الکل تولید می‌شود. این فرآیند شامل از بین‌بردن متانول با تقطیر یا استری‌شدن اسید چرب با ایزوپروپیل الکل است.
انجمن بهداشت جهانی و مطالعات متعددیایزو پروپیل پالمیتات را غیر تحریک‌کننده تا اندکی تحریک‌کننده پوست و همچنین غیر حساس دانسته است. آنها این ماده را در استانداردهای کیفیت مراقبت از بدن قابل قبول دانسته است. مطالعات نشان می‌دهد که این ماده می‌تواند به پوست در جذب سایر مواد کمک کند.
فروش

کاربردهای ایزو پروپیل پالمیتات

این ماده در صنایع پزشکی و لوازم آرایشی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این ماده برای رژ لب، پاک‌کننده صورت و شامپو حمام، کرم و… استفاده می‌شود. به عنوان یک حل‌کننده آرایشی و مرطوب‌کننده پوست، ایزو پروپیل پالمیتات را می‌توان در محصولاتی مانند محصولات حلال، روغن حمام، نرم‌کننده مو، کرم پوست، ضد آفتاب، کرم اصلاح و غیره استفاده کرد. 
 
وقتی مواد آرایشی حاوی ایزو پروپیل پالمیتات روی پوست استعمال کنند، ایزو پروپیل پالمیتات به طور مساوی روی پوست پخش می‌شود و قبل از جذب، مدتی روی سطح پوست می‌ماند. بنابراین به خلاص‌شدن از شر خشکی پوست کمک می‌کند و پوست را نرم می‌کند.
 
از دیگر مزایای ایزو پروپیل پالمیتات این است که به کاهش اندازه منافذ و خطوط ریز روی پوست کمک می‌کند. گفته شده است که مشکلاتی مانند درماتیت و اگزما را در تحت تأثیر قرار می‌دهد.
 
ایزو پروپیل پالمیتات همچنین با مرطوب‌کردن و بهبود بخشیدن به ناحیه آسیب دیده پوست، به خلاص‌شدن از شر قارچ ناخن نیز کمک می‌کند.
 
از ایزو پروپیل پالمیتات به عنوان یک ماده ضد عفونی‌کننده و حلال در محصولات مراقبت از پوست استفاده می‌شود.
 
محصولات مراقبت از لب
ضد آفتاب
ضد عرق
دئودورانت‌ها و پایه‌ها دارای آن هستند.
 

اثرات جانبی ایزو پروپیل پالمیتات

هنگامی که ایزو پروپیل پالمیتات بیش از حد مورد استفاده قرار می‌گیرد، یا در غلظت بالاتر، عوارض جانبی زیادی را به همراه دارد. کامدوژنیک است، به این معنی که فردی که از آن استفاده می‌کند می‌تواند جوش‌هایی ایجاد کند. در صورتی که فرد دچار آکنه شود، می‌توان با استفاده از این محصول مشکل را تشدید کرد..

ایزو پروپیل پالمیتات از کجا بخرم :

اين ایزو پروپیل پالمیتات  در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از يک کيلوگرم تا 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو ایزو پروپیل پالمیتات  ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي ایزو پروپیل پالمیتات  اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي ایزو پروپیل پالمیتات:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش ایزو پروپیل پالمیتات  مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي ایزو پروپیل پالمیتات :

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين ایزو پروپیل پالمیتات  مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت ایزو پروپیل پالمیتات   با کارشناسان فروش شرکت آدونيس دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت ایزو پروپیل پالمیتات  و خريد ایزو پروپیل پالمیتات  با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو
 
 

لیست کامل مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی

 

 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 3333
بازديد امروز : 679
كل بازديدها : 5955609
افراد آنلاين : 131