facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

گلیسرول مونو استئارات

فروش گلیسرول مونو استئارات

فروش گلیسرول مونو استئارات :

گلیسرول مونو استئارات90
خاصیت گلیسرول مونو استئارات روان کننده روی پوست،تغلیظ کننده،با ایجاد یک محافظ روی پوست باعث میشود پوست دیرتر آب خود را از دست بدهد.
از پوست در برابر رادیکالهای آزاد مراقبت میکند.
موارد مصرفگلیسرول مونو استئارات :ژل،حالت دهنده مو،سایه چشم،لوسیون،ضد آفتاب،محصولات مراقبت پوست،لوسیون،ضد آفتاب.
شکل ظاهری :پوسته های سفید یا کرمی رنگ
به علت داشتن  HLBبالاتر نسبت به  ،GMS 40امولسیون کنندگی بهتری دارد(.به خصوص در لوسیون ها).
کاربرد گلیسرول مونو استئارات در صنعت آرایشی و بهداشتی

گلیسرول مونو استئارات در محصولات آرایشی و بهداشتی از جمله کرم، لوسیون، محصولات پاک‌کننده، ریمیل ابرو، خط چشم و… کاربرد فراونی دارد، این محصول در کرم‌های ضد آفتاب به عنوان روان‌کننده عمل می‌کند و همچنین با به وجود آوردن لایه‌ای روی پوست مانع از از دست دادن آب می‌شود.

فروشگلیسرول مونو استئارات GMS90 و مشخصات این محصول:


گلیسرول مونو استئارات، که معمولاً با نام GMS شناخته می‌شود، یک مونوگلیسیرید است.که معمولاً به عنوان امولسیفایر در غذاها استفاده می شود.به شکل یک پودر سفید، بی‌بو و با طعم شیرین شکل می‌گیرد که بسیار رطوبت دوست است.از نظر شیمیایی استر گلیسرول از استئاریک اسید است.ساختار، سنتز و منشاء گلیسرول مونو استئارات اولین امولسیفایر شناخته شده زرده تخم مرغ است که اغلب برای پخش روغن مایع در یک فاز آبی اسیدی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

مونو- و دی گلیسیریدها برای اولین بار در سال 1853 سنتز شدند و تا دهه 1930 به طور گسترده‌ای در کوتاه کردن و فرمولاسیون‌های مارگارین مورد استفاده قرار گرفتند.گلیسرول مونو استئارات به عنوان سه استریوایز، جفت انانتیومریک glycerol monostearate -1 و monostearate 2-glycerol وجود دارد.به طور معمول، اینها به صورت مخلوطی با یکدیگر روبرو می‌شوند زیرا بسیاری از خواص آنها مشابه هستند.

گلیسرول مونو استئارات می‌تواند با هر یک از ساختارهای زیر مطابقت داشته باشد:


مواد تجاری که در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد .با استفاده از واکنش گلیسرولیز بین تری گلیسیریدها (از نظر چربی‌های گیاهی و حیوانات) و گلیسرول به صورت صنعتی تولید می‌شود.گلیسرول مونو استئارات به طور طبیعی در بدن به عنوان محصول تجزیه چربی‌ها توسط لیپاز لوزالمعده اتفاق می‌افتد.در مقادیر بسیار کم در روغن‌ دانه‌های خاصی وجود دارد.

خواص گلیسرول مونو استئاراتGMS90

 GMS یک جامد مومی مانند سفید یا کرم است که دارای بوی ضعف و طعم چربی سازگاری است.

  این ماده در الکل، روغن اتر، بنزن، استون و روغن معدنی قابل حل است.اما در آب نامحلول است. GMS   با جریان “پلاستیک” در دمای بین 20 “و 5OOC مشخص می‌شود.ویژگی‌های شیمیایی و فیزیکی GMS در زیر خلاصه شده است:گلیسرول مونو استئارات دارای یک ساختار کریستالی چند شکل با سه حالت: یک فرم با نقطه ذوب کم و دو شکل با ذوب بالاتر اولین فرم جدا شده هنگام سرد شدن GMS مذاب است.این فرم به سرعت تغییر می‌یابد و به فرم پایدارتر تبدیل می‌شود.که به نوبه خود به آرامی به پایدارترین حالت تبدیل می‌شود. یک نقطه ذوب تعریف شده و به راحتی به فرم منتقل می‌شود.تبدیل زیر فرمی به یک فرم برگشت پذیر است. این یک استثناء از قانون تحول غیر قابل برگشت کریستالی است.

خالص سازی گلیسرول مونو استئارات GMS90

GMS حاوی ناخالصی‌هایی ناشی از واکنش مانند گلیسرول، اسید استئاریک و آب هستند. GMSممکن است حاوی گلیسریل دیستارات (42-44٪)، گلیسریل تریستارات (20-23٪)، گلیسرول (3-5٪) و مقادیر کمی صابون باشد (در صورت استفاده از کاتالیزور قلیایی در آماده سازی آن).برخی از آماده‌سازی‌های گلیسریل همچنین حاوی اسیدهای چرب، اسیدهای اولئیک و میریستیک و همچنین اسیدهای چرب واکنش نداده هستند.مقدار این ناخالصی‌های استر با توجه به سازنده آن متفاوت است.GMS ممکن است حاوی 200 ppm هیدروکسیولولین بوتیله شده باشد. (BHT)، که توسط سازنده به عنوان ماده نگهدارنده اضافه شده است.BHT ماده‌ای است که معمولاً به عنوان ماده بی‌خطر شناخته می شود.و مقررات آن تحت مواد غذایی، دارویی و آرایشی صادر می‌شود.استفاده از آن در مواد غذایی به عنوان افزودنی غذایی GRAS محدود به 0.02٪ می‌باشد.

گلیسرول مونو استئارات GMS90و عملکرد این محصول

از نسبت نیمه هیدروفیل به لیپوفیلیک، به نام تعادل آبگریز-لیپوفیلیک (HLB) در طبقه‌بندی امولسیون‌ها استفاده می‌شود.مقادیر HLB بین 0-20 و مقادیر پایین‌تر نشان‌دهنده غالب بودن لیپوفیل است .در حالی که مقادیر بالاتر ویژگی آبگریز را نشان می‌دهد. GMS مقدار HLB 3.8 دارد، و آن را به صورت لیپوفیلیک و مناسب برای استفاده در امولسیون‌های w / o از قبیل خمیرها، لبنیات و سایر محصولات تبدیل می‌کند.

گلیسرول مونو استئارات به صورت خمیر استفاده می‌شود، یعنی مخلوط با آب و سایر مواد برای بهبود پایداری ژل.

این یک مونوگلیسیرید اشباع نشده است و ثبات بهتری نسبت به سایر مونوگلیسیریدهای اشباع نشده،


مانند اسید اولئیک ارائه می‌دهد. در صنعت پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد:


در شکل‌گیری و نگهداری پراکندگی یکنواخت از حلال‌های غیر قابل امتزاج کمک می‌کند.
تثبیت امولسیون‌ها از طریق جابجایی پروتئین‌ها از روغن، موم یا حلال سطح
بهبود بافت نان، و تاخیر بیاتی به دلیل کمپلکس آن با آمیلوپکتین نشاسته
هوادهی خمیرها را بهبود می‌بخشد

گلیسرول مونو استئارات GMS90 و موارد استفاده آن:

GMS یک ماده افزودنی غذایی است که به عنوان ماده ضخیم‌کننده، امولسیون‌کننده، ضد بیاتی و نگهدارنده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ماده امولسیون‌کننده روغن، موم و حلال‌ها، یک پوشش محافظ برای پودر جاذب رطوبت، ماده جامد کنترل و ترکیب‌کننده داروها،  روان‌کننده رزین همچنین در مواد آرایشی و محصولات مراقبت از مو استفاده می‌شود.

از GMS تا حد زیادی در تهیه پخت و پز برای افزودن “بافت” به مواد غذایی استفاده می‌شود.

این تا حدودی مسئول دادن بافت صاف خامه به بستنی است.

گاهی اوقات به عنوان یک ماده ضد بیات در نان استفاده می‌شود. در پخت از آن برای بهبود کیفیت خمیر و تثبیت امولسیون‌های چربی / پروتئین استفاده می‌شود.

کاربرد GMS


از  GMSبه طور گسترده در مواد آرایشی استفاده می‌شوند.

در صورت استفاده از آن روی پوست، یک فیلم مومی محلول در آب تولید می‌کنند.

که این امر برای لوسیون و کرم‌های دست مفید است.

ویسکوزیته هر امولسیونی که حاوی GMS است به طور مستقیم با مقدار GMS موجود متناسب است.

GMS برای تنظیم شاخص thixotropic و گرانروی یک ماده آرایشی استفاده می‌شود.

کالاهایی که حاوی حداکثر 3 درصد GMS هستند لوسیون‌ها هستند.در حالی که کالاهای حاوی 10 درصد GMS کرم هستند. از چربی‌زدایی بیش از حد پوست ناشی از سولفات‌ها و سولفونات‌ها در کرم‌های پاک‌کننده و شوینده‌ها می‌توان با حضور گلیسریل استئارات جلوگیری کرد.پایه GMS برای تثبیت یک محصول، کاهش تبخیر آب، حفظ محصول در برابر یخ زدگی و جلوگیری از ایجاد پوسته های سطحی استفاده می‌شود.

گلیسرول مونو استئارات GMS90

گلیسرول مونو استئارات همچنین باعث کاهش چربی روغن‌های مورد استفاده در برخی از داروهای آرایشی می‌شود.

گلیسرول مونو استئارات در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان مایع‌کننده، امولسیون‌کننده روغن / آب، تثبیت کننده اسید و سورفاکتانت غیر یونی مورد استفاده قرار می‌گیرد.همچنین به عنوان تنظیم‌کننده امولسیفایر و گرانروی استفاده می‌شود.گلیسرول مونو استئارات

برای شکل دادن یک امولسیون پایدار برخلاف گلیسرول مونو استئارات، نیازی به امولسیون‌کننده کمکی دیگر نیست.که محصولاتی مانند صابون به سورفکتانت نیاز دارد تا بتواند آماده سازی پایداری داشته باشد.

وسعت و دامنه استفاده در لوازم آرایشی

با توجه به ارسالی داوطلبانه این صنعت به سازمان غذا و دارو (FDA) در سال 1976، گلیسرول مونو استئارات در بیش از 1200 و بیش از 200 فرمولاسیون آرایشی، در غلظت های > 1 / 0-50 / 0٪ استفاده می‌شود.جدول زیر داده‌های فرمولاسیون محصول را خلاصه می‌کند.

که از گلیسرول مونو استئارات با خلوص کافی ممکن است بدون محدودیت مطابق با GMP استفاده شود.

ایمنی استفاده از گلیسرول مونو استئارات

گلیسرول مونو استئارات  در رژیم غذایی موش‌ها به مدت سه نسل متوالی هیچ عوارض جانبی نداشته است. گلیسرول مونو استئارات پنج درصد باعث سرطان زایی DMBA در پوست موش نمی‌شود.

پوست موش در تست‌های سمیت پوستی مزمن، گلیسرول مونو استئارات نسبت به خرگوش غیر سمی بود.

اما باعث تحریک متوسط ​​می‌شود. مطالعات تحریک اولیه چشم، در غلظت‌های 100درصد، تحریک کننده خفیف یا غیر‌تحریک کننده برای خرگوش‌ها بود.

تست‌های تکی و تکراری نشان داد که هر دو ماده غیر حساس‌زا و غیر تحریک‌کننده هستند.

محصولات حاوی 2٪ گلیسرول مونو استئارات غیرفوتکوتیک و غیر فتوالرژنیک است.

فروش گلیسیرید مونو استئارات و خواص فیریکی و شیمیایی آن

گلیسرول مونو استئارات برای استفاده موضعی در انسان در روش‌های فعلی قابل استفاده و بی‌خطر است.گلیسرول مونو استئارات در بسته بندی های متنوع عرصه می گردد. 

خرید گلیسرول مونو استئارات :

افراد مختلف برای خرید گلیسرول مونو استئارات می توانند هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری اقدام کنند.
شرکت آدونیس دارویکی از شرکت هایی است که دارای مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی است .
واردات گلیسرول مونو استئارات و فروش گلیسرول مونو استئارات داخل ایران فقط توسط شرکت آدونیس دارومیباشد

گلیسرول مونو استئارات :

گلیسرول مونو استئارات محصول کشور هند و چین  با مجوز میباشد. شرکت آدونیس گل دارو
گلیسرول مونو استئارات از کجا بخریم :
شرکت آدونیس گل دارو

گلیسرول مونو استئارات چیست ؟

شرکت آدونیس دارواین ماده اولیه  را از کشورهای مختلفی اروپایی و آسیایی وارد ایران می کند، محصولی که خالص است و از کیفیت بسیار خوبی برخوردار می باشد.

فروش اینترنتی گلیسرول مونو استئارات :

قابل ذکر است که افراد مختلف برای فروش گلیسرول مونو استئارات می توانند با مراجعه به سایت این شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان متخصص دریافت کنند تا محصولات خود را بفروش رسانند..

خرید اینترنتی گلیسرول مونو استئارات :

افراد با خرید اینترنتی گلیسرول مونو استئارات از این سایت می توانند، کیفیت محصولات را با دیگر سایت های خرید و فروش گلیسرول مونو استئارات مقایسه کنند و سپس در کمترین زمان ممکن آن را دریافت کنند.
جهت دریافت قیمت گلیسرول مونو استئارات با کارشناسان فروش شرکت آدونیس داروت ماس حاصل فرمایید.
جهت دریافت قیمت گلیسرول مونو استئارات یا خرید گلیسرول مونو استئارات با شرکت آدونیس داروتماس بگیرید

فروش گلیسرول مونو استئارات :

گلیسرول مونو استئارات در بسته بندی های متنوع عرضه می گردد.
کاربرد گلیسرول مونو استئارات :

خرید گلیسرول مونو استئارات :

افراد مختلف برای خرید گلیسرول مونو استئارات می توانند هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری اقدام کنند.
شرکت آدونیس دارویکی از شرکت هایی است که دارای مواد اولیه آرایشی و بهداشتی می باشد،
واردات گلیسرول مونو استئارات و فروش گلیسرول مونو استئارات داخل ایران توسط شرکت آدونیس داروانجام می گردد.

گلیسرول مونو استئارات از کجا بخرم :

این ماده در شرکت آدونیس دارودر بسته بندی های مختلف موجود است، قیمت هر لیتر گلیسرول مونو استئارات ممکن است در شرکت های مختلف، متفاوت باشد زیرا کیفیت آنها با هم فرق می کند و
به همین دلیل باید اصل را در کیفیت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت های مورد اطمینان خریداری کرد.

خرید اینترنتی گلیسرول مونو استئارات :

افراد با خرید اینترنتی از این سایت می توانند، کیفیت محصولات را با دیگر سایت های خرید و فروش گلیسرول مونو استئارات مقایسه کنند و سپس در کمترین زمان ممکن آن را دریافت کنند.

فروش اینترنتی گلیسرول مونو استئارات :

قابل ذکر است که افراد مختلف برای تهیه این ماده می توانند با مراجعه به سایت این شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دریافت کنند تا محصولی با کیفیت را دریافت کنند.
جهت دریافت قیمت گلیسرول مونو استئارات با کارشناسان فروش شرکت آدونیس داروتماس حاصل فرمایید.
02188282483الی2
09124644316

جهت دریافت قیمت گلیسرول مونو استئارات یا خرید گلیسرول مونو استئارات با شرکت آدونیس دارو تماس بگیرید.
 
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 116
بازديد امروز : 33
كل بازديدها : 2498629
افراد آنلاين : 28