facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

کوکامید مونو اتانل آمید

کوکامید مونو اتانل آمید  MEA ترکیبی از روغن نارگیل و اتانول آمین می باشد. روغن نارگیل غنی از اسید های چرب است. این ترکیب شیمیایی درمواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.تقویت کننده کف و ویسکوزیته حتی در غلظت های کم الکترولیت می باشد . این ترکیب خواص نرم کنندگی نیز دارد .
کوکامید MEA عامل فعال سطحی (سورفکتانت) است.

کاربردهای کوکامید مونو اتانل آمید :

شامپوها ، شوینده های حمام ، مایع دست شویی، شوینده های مایع، رنگ مو و …
تقویت کننده کف و ویسکوزیته حتی در غلظت های کم الکترولیت می باشد .کوکامید مونو اتانل آمید خواص نرم کنندگی نیز دارد . از ویژگی های منحصر به فرد کوکامید مونو اتانل آمید  نداشتن بوی متیل استر ، متانول و نیتروزآمین ، قدرت نرم کنندگی و تقویت کف و افزایش ویسکوزیته بیشتر در مقایسه با دیگر آلکانول آمید ها می باشد 
کوکامید مونو اتانل آمید از فعالیت سورفکتانت های اصلی در شامپو، ژل دوش یا هر محصول فوم مانند پشتیبانی می کند و مناسب فوم های ضخیم است، زیرا ویسکوزیته محصول را افزایش می دهد. در قرن مدرن، کوکامید MEA یک ماده شیمیایی سالم و ایمن به عنوان عنصر در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و محصولات مراقبت از مو وجود دارد. مورد استفاده به عنوان فاكتور مهم در فوم ها و محصولات ضايعات آبي مبتني بر آب است. در مقایسه با کوکامید مونو اتانل آمید ، کوکامید مونو اتانل آمیدخفیف تر و دارای اثرات درمانی است.

کوکامید مونو اتانل آمید دارای توانایی تحریک پوست است و ممکن است در حین تماس در افراد مبتلا به آلرژی پوست و آسم ایجاد کند. کوکامید مونو اتانل آمید بسیار سمی وسرطانزاست و تنفس بخار آن باعث مسمومیت حاد،کوتاه مدت و مزمن میشود. در مواردی که در صنایع شوینده مورد استفاده قرار میگیرد نباید غلظت آن بیشتر از 10 درصد باشد و نباید در صنایع آرایشی و محصولات مراقبت شخصی حاوی عوامل نیتروژن استفاده شود.

در صنایع شوینده و صنایع آرایشی و بهداشتی  ، کوکامید مونو اتانل آمید  در فرمولاسیون صابون حمام و شامپو به عنوان مواد اولیه صنایع شونده و مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. این ماده شیمیایی نیز یک عنصر رایج در امولسیون ها مانند کرم های اصلاح، ژل ها و محصولات مراقبت از پوست است.از آنجا که کوکامید مونو اتانل آمید   از نارگیل ها مشتق شده است، به عنوان عنصری است که می تواند در داشتن موهای سالم تر، ضخیم تر، شفاف تر و قابل کنترل تر تاثیر زیادی داشته باشد. حتی یک ماده مؤثر در درمان بعضی از مشکلات مو مانند شوره سر، خارش پوستی و ریزش مو می باشد. همچنین می تواند بخشی از صابون دست، به عنوان ضدعفونی کننده دست، محصولات حمام و مرطوب کننده ها باشد.

کوکامید مونو اتانول آمید  از کجا بخرم :

اين کوکامید مونو اتانول آمید  در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از يک کيلوگرم تا 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو کوکامید مونو اتانول آمید  ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي کوکامید مونو اتانول آمید  اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي کوکامید مونو اتانول آمید :

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش کوکامید مونو اتانول آمید  مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي کوکامید مونو اتانول آمید :

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين کوکامید مونو اتانول آمید  مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت کوکامید مونو اتانول آمید   با کارشناسان فروش شرکت آدونيس دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت کوکامید مونو اتانول آمید  و خريد کوکامید مونو اتانول آمید  با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو

 

کوکامید مونو اتانل آمید
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 7429
بازديد امروز : 808
كل بازديدها : 5521437
افراد آنلاين : 497