facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

ستیل پالمیتات

ستیل پالمیتات به عنوان نرم کننده در فراورده های ارایشی بهداشتی و صنایع دارویی کاربرد دارد.
ستیل پالمیتات (Cetyl Palmitate) به عنوان ماده کنترل‌کننده ویسکوزیته و عامل ثبات‌دهنده در فرمولاسیون‌های مراقبت از پوست و مراقبت از مو توصیه می‌شود. مقدار HLB مورد نیاز 9 بوده و برای کاربرد در محصولات آرایشی و دارویی در نظر گرفته شده است.
 

پالمیتات‌ها

پالمیتات‌ها استرهای اسید پالمیتیک هستند که دارای فرمول کلی زیر هستند:
 
که در آن R نشان دهنده بخش آلکیل الکل اکتیل، استیل یا ایزوپروپیل است.به دلیل کیفیت فنی اسید پالمیتیک و الکل‌هایی که به عنوان مواد اولیه صنعتی استفاده می‌شوند، پالمیتات‌های موجود در بازار مخلوطی از استرها مطابق با فرمول هستند:که در آن R نشان‌دهنده بخش آلکیل یکی از الکل‌های فوق‌الذکر است، و ’R نمایانگر قسمت آسیل اسید پالمیتیک است.
 
در روش‌های تولید تجاری برای اکثر پالمیتات‌ها اطلاعات اختصاصی در نظر گرفته شده است. با توجه به این توصیف، پالمیتات‌ها ممکن است با تخلیه الکل مناسب با اسید پالمیتیک در حضور تقریباً اسید سولفوریک 1/0 درصد تهیه شوند. واکنش تحت فشار کاهش یافته انجام می‌شود، به طوری که آب تشکیل شده حذف می‌شود. با اتمام این فرآیند، کاتالیزور با هیدروکسید سدیم خنثی می‌شود و توسط چندین آب شستشو برداشته می‌شود.
 
یکی دیگر از واکنش‌های تولید کننده استر که در منابع علمی شرح داده شده و در صنعت مورد استفاده قرار گرفته است، ترانس استری شدن است.

 
 

همه چیز درباره ستیل پالمیتات

ستیل پالمیتات مشتق‌شده از اسید پالمیتیک و ستیل الکل است. این ماده به صورت جامد موم سفید، مولکول اصلی اسپرماستی است، مومی بسیار ارزشمند در جمجمه نهنگ است و جزء برخی از نانوذرات لیپید جامد است. مرجان‌های سنگی که صخره‌های مرجانی را تولید می‌کنند، حاوی مقادیر زیادی از موم ستیل پالمیتات در بافت‌های خود هستند که ممکن است بخشی از آنتی‌بیوتیک باشند.این ماده دارای فرمول شیمیایی C۳۲H۶۴O۲ است. ستیل پالمیتات نامحلول در آب و محلول در روغن‌ها است.
 

ویژگی‌های ستیل پالمیتات

ستیل پالمیتات خواص مشابه موم نهنگ را دارد. اسید پالمیتیک (که به آن هگزادکانوئیک اسید نیز گفته می‌شود) بین 20 تا 30 درصد اکثر چربی‌های حیوانی را تشکیل می‌دهد و همچنین یکی از ترکیبات مهم اکثر چربی‌های گیاهی (35 تا 45 درصد روغن پالم) است.
 
ستیل پالمیتات یک عامل شفاف‌کننده است که باعث تشدید تشکیل امولسیون می‌شود. استرادياسيون اسيد چرب و الکل چربي از طريق ستیل پالمیتات به دست مي‌آيد. کرم‌های ساخته‌شده با ستیل پالمیتات بسیار جمع و جور هستند و احساس پوستی دلپذیری را القا می‌کنند. به خصوص افرادی که به موم زنبور حساس هستند یک جایگزین خوب در ستیل الکل دارند. ستیل پالمیتات نوعی موم با توجه بالا به علت تضعیف آن در شرایط آزمایشگاهی و پایین بودن میزان سمیت در مقایسه با سایر انواع موم است.
 
ستیل پالمیتات توسط استیرسازی ستیل الکل با اسید پالمتیک در یک سیستم بدون حلال ساخته شد. واکنش‌ها با استفاده از لیپاز لیپوزوم RM IM تجاری به عنوان کاتالیزور انجام شد. سرعت تقطیر (180، 480 و 720 دور در دقیقه)، دما (60، 70، 80 و 87 درجه سانتی‌گراد)، میزان کاتالیزور (0.5، 1.0 و 1.5 درصد وزنی مربوط به جرم بستر) و نسبت الکل: مولی‌اسید ( 0.5: 1، 1: 1 و 2: 1) مورد بررسی قرار گرفت و بهترین شرایط واکنش به دست آمد 480 دور در دقیقه، 70 درجه سانتی‌گراد، 1.0 درصد آنزیم و نسبت 1: 1M بود. یک مدل سینتیک جدید مبتنی بر مکانیزم بی‌اختیاری تصادفی متوالی پیشنهاد شد و با داده‌های تجربی هم‌خوانی خوبی داشت.
 
علاوه بر این، این مدل برای پیش‌بینی‌های جنبشی با عدم قطعیت کوچک مناسب است. کاتالیزور بازیافت شد و پایداری خوبی را نشان داد؛ زیرا پس از 15 بار استفاده مجدد، تنها 6.8٪ کاهش یافت.

 

آیا سیتیل پالمیتات موم است؟

موم ستیل استرها، مصنوعی، NF همچنین به عنوان ستیل پالمیتات شناخته می شود و استری از ستیل الکل و اسید پالمیتیک است. همه محصولات Spectrum Chemical Grade NF تولید، بسته‌بندی و ذخیره می‌شوند که تحت شیوه‌های تولید خوب فعلی (cGMP) هستند.
 

آیا سیتیل پالمیتات طبیعی است؟

مواد تشکیل دهنده سیتیل پالمیتات اسیدهای چرب طبیعی هستند. سیتیل پالمیتات ممکن است از حیوانات گرفته شود (جزئی از مرجان ها است) اما همچنین می تواند - و معمولاً - از گیاهان گرفته شود یا به صورت مصنوعی ساخته شود (این نوعی است که Paula's Choice استفاده می کند).

 

ستیل پالمیتات با نام‌های دیگر خوانده می‌شود:

پالمیتیت
هگزا دسیل پالمیتات
هگزا دسیل هگزادکانو
اسید پالمیتیک
پالمیتیل استر
 کاربردها: در لوازم آرایشی و دارویی برای اثرات خفیف‌کننده در کرم‌های آرایشی و همچنین کرم‌های ضد عفونی پیدا می‌کند.
 
مشخصات فنی ظاهر: رنگ سفید بوی بد
 حداکثر نقطه ذوب: ° C: 43 – 47
نام شیمیایی: Cetyl Palmitate ستیل پالمیتات
 
ستیل پالمیتات که از استرهای موم اسید پالمتیک است مورد استفاده در محصولات آرایشی و مراقبت شخصی است.این ماده ممکن است مورد استفاده برای غلظت، تولید امولسیون ویسکوز، ثبات و اضافه‌کردن بافت به امولسیون استفاده شود.
 
این ماده علاوه بر سازگاری گسترده با مواد آرایشی چربی، از قابلیت های ژل زنی و اتصال روغن بسیار خوبی برخوردار است.همچنین از آن به عنوان ترکیب کمکی (ضد اکسیدان، نرم‌کننده) در مواد بسته بندی ترکیبات غذایی استفاده می‌شود.این ماده به عنوان یک ضخیم کننده و نرم‌کننده در لوازم آرایشی استفاده می‌شود.
 

استفاده از ستیل پالمیتات در لوازم آرایشی

طیف وسیعی از کاربردهای پالمیتات در محصولات آرایشی و بهداشتی است. همه به صورت مایع هستند به جز مشتق ستیل.آن‌ها به عنوان نرم‌کننده با عملکردهای ثانویه خاص مانند یک حلال، عامل پلاستیک‌کننده و / یا ماده براق‌کننده عمل می‌کنند. پالمیتات‌ها مواد مایع ساز مؤثر در شامپوهای کرم و لوسیون هستند.
 
ستیل پالمیتات نه تنها به عنوان نرم‌کننده عمل می‌کند، بلکه برای ایجاد بافت خاصی به اکثر محصولات کرم و لوسیون کمک می‌کند. این ترکیب به عنوان پایه‌ای برای اکثر پماد و امولسیون‌ها عمل می‌کند. همچنین در ساخت شمع، صابون و غیره استفاده می‌شود.
 

رتبه کومدوژنیک ستیل پالمیتات

رتبه‌بندی کومدوژنیک به چه معناست؟

کومدون یک فولیکول مو (منافذ مسدود شده) است که از کراتین (بقایای پوست) و سبوم ایجاد می‌شود. بنابراین، اگر چیزی تمایل به مسدود کردن منافذ و تقویت تشکیل کومدون‌ها داشته باشد، کمدوژنیک در نظر گرفته می‌شود. این فاکتور به ما کمک می‌کند تا تشخیص دهیم آیا ماده‌ای سازنده آکنه است. مواد اولیه در مقیاس کومدوژنیک طبقه بندی می‌شوند:
 
0 – غیر کومدی
 
1 – کمی کومدی
 
2-3 – نسبتاً کومدی
 
4-5 – بسیار کومدوژنیک
 
کمودوژن بودن در تولید فرآورده هایی که روی پوست استفاده می‌شود، به ویژه پوست صورت که بیشتر در معرض کومدون‌ها قرار دارند، مورد توجه قرار می‌گیرد.
 

 کمدوژنیک بودن یک ماده

در اصل، از مدل‌های حیوانی برای تعیین پتانسیل کومدوژنیک مواد اولیه استفاده می‌شد، با این فرض که فرمولاسیون‌های نهایی حاوی این مواد نیز کمدوژنیک باشند.در سال 1972 كلیگمن و فولتون با استفاده از موادی در گوش داخلی خرگوش‌ها مشخص كردند كه برخی مواد آكنه زای خرگوش نیز می‌توانند در انسان كومدون ایجاد كنند. اما گوش خرگوش گوش انسان نیست. گوش خرگوش حساس‌تر از پوست صورت انسان است، احتمالاً به همین دلیل انتخاب شده است: بنابراین، نتایج سریعتر و التهابی بیشتری ایجاد می‌کنند.
 
یک مثال فراگیر ژل نفتی است که در مطالعه اصلی بسیار کومدی شناخته شده بود اما از آن زمان به غیر کومدوژنیک تغییر یافته است.“بحث و جدال های جدی در مورد قابلیت اطمینان و ارتباط مدل گوش خرگوش بوجود آمده است. نمی‌توان با خواندن مواد تشکیل‌دهنده، تشخیص داد که آیا یک محصول داده شده خاصیت آکنه خواهد داشت یا نه. آنچه تنها اهمیت دارد رفتار خود محصول است.”
 
با توجه به تحقیقات انجام شده، لیست نسبتاً گسترده از مواد تشکیل‌دهنده و رتبه‌بندی کومدوژنیک آن‌ها بر اساس مدل‌های اصلی ارائه شده است.که در این لیست ترکیبات پالمیتات به صورت زیر رتبه‌بندی شده‌اند:
 
نام ترکیب آسکوربیل پالمیتات اتیل هگزیل پالمیتات ستیل پالمیتات ایزوپروپیل پالمیتات اکتیل پالمیتات
رتبه کمودوژنیک 2 4 0 3-4 2-3
راهنما: 0-1 گرفتگی منافذ ندارد. 2-3 مسدود شدن منافذ متوسط. 4-5 انسداد بسیار منافذ، بهتر است از این موارد جلوگیری شود، به خصوص اگر در بالای لیست مواد تشکیل‌دهنده قرار داشته باشند.
 

روش آنالیز ستیل پالمیتات

ستیل پالمیتات به عنوان یک جز اسپرماستی توسط کروماتوگرافی گازی در دمای بالا بر روی یک ستون 10٪ الاستومر سیلیکون E301 جدا می‌شود. ترکیب کیفی اسپرماستی توسط کروماتوگرافی لایه نازک تعیین شده است. محتوای آلکیل استر توسط کروماتوگرافی لایه اولیه تعیین شد، و یک بخش جدا شده توسط طیف سنجی مادون قرمز مشخص شده است.
 
ستیل پالمیتات همچنین با استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک و با استفاده از صفحات سیلیس حاوی پلی وینیل الکل جداسازی شده است. یک رنگ بنفش شدید با پاشش کروماتوگرام به طور متوالی با محلول اشباع شده ید در نفت و اتر و آب ایجاد شد. روش کروماتوگرافی دیگر شامل استفاده از کاغذ فیلتر الیاف شیشه آغشته به اسید سیلیسیک است. از چنین روشی برای جداسازی ستیل پالمیتات از روغن‌های حیوانات دریایی استفاده شده است.
 

ایمنیستیل پالمیتات

محققان بر اساس اطلاعات موجود و تحقیقات انجام شده نتیجه می‌گیرند که اکتیل پالمیتات، ستیل پالمیتات و ایزوپروپیل پالمیتات به عنوان مواد آرایشی در روش‌های فعلی استفاده و غلظتی بی‌خطر هستند.


 

آیا ستیل پالمیتات برای پوست بی خطر است؟

مشخصات ایمنی


ستیل پالمیتات زمانی که در غلظت‌های کمتر حدود 2.5 درصد استفاده شود برای پوست و مو بی‌خطر است. این به خوبی توسط اکثر انواع پوست تحمل می شود و عوارض جانبی نزدیک به صفر دارد. برخی از افراد ممکن است تحریک خفیف و واکنش های آلرژیک را تجربه کنند.
 

مزایای سیتیل پالمیتات چیست؟

در لوازم آرایشی، عملکرد نرم کنندگی دارد، زیرا می تواند یک لایه چربی روی پوست ایجاد کند که از دست دادن آب از لایه شاخی پوست را کاهش می دهد. با لمس خشک و توانایی آن در بهبود بافت و پایداری امولسیون ها مشخص می شود.

آیا پالمیتات برای پوست بی خطر است؟

رتینیل پالمیتات ماده ای است که از اسید پالمتیک و رتینول (ویتامین A) تشکیل شده است. داده‌های یک مطالعه FDA نشان می‌دهد که رتینیل پالمیتات، زمانی که روی پوست در حضور نور خورشید اعمال شود، ممکن است توسعه تومورها و ضایعات پوستی را تسریع کند.


 

ستیل پالمیتات  از کجا بخرم :

اين ستیل پالمیتات  در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي  25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو ستیل پالمیتات  ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي ستیل پالمیتات  اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي ستیل پالمیتات :

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد و فروش ستیل پالمیتات  مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي ستیل پالمیتات :

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين ستیل پالمیتات  مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت ستیل پالمیتات   با کارشناسان فروش شرکت آدونيس دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت ستیل پالمیتات  و خريد ستیل پالمیتات  با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي 3
شرکت آدونيس دارو
 
 

لیست کامل مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی

ستیل پالمیتات

 

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 3475
بازديد امروز : 695
كل بازديدها : 5955750
افراد آنلاين : 133