facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

ستيل الکل


                    

ستيل الکل مخلوط از الکل چرب است. عمدتا" شامل ستيل و استئاريل الکل است و به نام الکل چرب طبقه بندي شده است. بصورت ذرات چربي در آب استفاده مي شود و ذرات آب در چربي- اين محصول در صنايع آرايشي و بهداشتي مثل انواع كرمها، انواع نرم كننده ها و در صنايع دارويي مثل انواع پمادها استفاده ميشود.

 
ستيل الکل به عنوان يک مرطوب کننده  در صنايع آرايشي و بهداشتي براي درمان يا جلوگيري از خشکي و خشني، پوست خارش دار و تحريکات جزئي پوست (مانند بثورات پوشيده شده از پوست، سوختگي پوست از پرتودرماني) استفاده مي شود. رطوبت دهنده ها هستند که پوست را نرم و مرطوب مي کنند و خارش و لک زدن را کاهش مي دهند. بعضي از محصولات (به عنوان مثال،
اکسيد روي، پترولوتوم سفيد) براي محافظت از پوست در مقابل سوزش (به عنوان مثال از رطوبت) استفاده مي شود.

 
 
 

1-hexadecanol يا palmityl 

نيز شناخته مي شود. يک ترکيب شيميايي با شناسه پاب‌کم ۲۶۸۲ است. شکل ظاهري اين ترکيب، بلورهاي سفيد است.اين ماده از روغن هاي گياهي مانند روغن نخل يا روغن نارگيل گرفته مي شود.
 

معرفي ستيل الکل:

 
ستيل الکل در محصولات مراقبت شخصي مانند لوسيون ها و کرم هاي پوستي ،  به عنوان يک ماده ضخيم کننده و امولسيون کننده عمل مي کند تا از جدا شدن مواد محصول جلوگيري کند.
 
از آنجا که اين ماده در دماي بالاتر از متوسط دماي بدن انسان ذوب مي شود ، در محصولات آرايشي مانند رژ لب مفيد است و به چسبيدن رنگ لب به پوست کمک مي کند.
 
ستيل الکل يک ماده افزودني غذايي چند منظوره است که به عنوان يک ماده طعم دهنده استفاده مي شود.
 
به عنوان مثال، ستيل الکل يکي از عناصر تشکيل دهنده حروف يا تصاوير رنگي روي برخي از انواع آب نبات يا آدامس است.
 
در کاربردهاي صنعتي،ستيل الکل ماده اصلي توليد سوخت ، واسط هاي شيميايي و نرم کننده ها است.
 
به عنوان روان کننده مهره ها و پيچ و مهره ها در صنايع استفاده مي شود.

ستیل الکل به عنوان یک عامل امولسیون کننده عمل می کند که آب و روغن را در فرمول نگه می دارد و در نتیجه ثبات محصول آرایشی را فراهم می کند. خاصیت نرم کنندگی آن بر روی پوست و مو  اثر آبرسانی و حالت دهنده دارد و مو و پوست را به وضوح نرم و صاف می کند.

 

 

کشف ستيل الکل:

ستيل الکل در سال 1817 توسط ميشل شورول ، شيمي دان فرانسوي کشف شد.
 
ست هنگامي که اسپرماستي، ماده مومي حاصل از روغن اسپرم نهنگ را با هيدروکسيد پتاسيم گرم مي کرد ، کشف شد.
پس از خنک شدن، پوسته هاي اين ماده پشت سر گذاشته مي شود.بنابراين ، نام ستيل از روغن نهنگي گرفته مي شود که براي اولين بار از آن جدا شده است.
 
با اين حال، از آنجا که نهنگ ها در معرض در معرض انقراض قرار دارند ، اين ماده ديگر از روغن اسپرم نهنگ حاصل نمي شود.
توليد مدرن اين ماده با استفاده از روغن پالم است.
 
به همين دليل است که از اين ماده به عنوان الکل پالميتيل نيز ياد مي شود.
ستيل الکل همچنين مي تواند از محصولات جانبي صنعت نفت حاصل شود. اين ماده به شکل يک جامد سفيد و مومي شکل در مي آيد.
عمدتاً به عنوان مات کننده، امولسیفایر و عامل غلیظ کننده استفاده می شود که ضخامت مایع را تغییر می دهد و ظرفیت کف را افزایش و تثبیت می کند. ستیل الکل به دلیل خاصیت اتصال به آب، معمولا به عنوان نرم کننده ای استفاده می شود که از خشک شدن و ترک خوردن پوست جلوگیری می کند.

طبقه بندي ستيل الکل
نرم کننده
تثبيت کننده امولسيون
تقويت فوم
کنترل ويسکوزيته
 

مصارف ستيل الکل:

ستيل الکل در محصولات آرايشي و مراقبت از پوست عملکرد بسياري دارد.
 
از جمله استفاده به عنوان نرم کننده ، امولسيون کننده ، غليظ کننده و سورفاکتانت.

 

 

نرم کننده

ستیل الکل به عنوان نرم کننده، توانايي نرم و لطيف کردن پوست را دارد ، که به کاهش خشکي پوست کمک مي کند.
نرم کننده ها همچنين عوامل انسداد رطوبت پوست هستند.
به اين معني که آنها يک لايه محافظتي ايجاد مي کنند تا به جلوگيري از هدر رفتن آب از پوست کمک کند.
 

آبرساني

ستيل الکل به عنوان نرم کننده ، به صورت موضعي استفاده مي شود ، توانايي نرمي و تسکين پوست را دارد.
 
اسيدهاي چرب سازنده اين ماده موانعي بر روي پوست ايجاد مي کند.
رطوبت را در حالي که هوا و ساير عناصر محيطي را از بدن دور نگه مي دارد ، مهر و موم مي کند.
بنابراين، از اين ماده مي توان در کرم ها ، لوسيون ها و پمادهايي که براي بهبود خشکي پوست و پوسته پوسته شدن استفاده کرد.
نرم کننده ها به حفظ مانع طبيعي پوست کمک مي کنند که براي سلامت پوست حياتي است.
اختلال در سد طبيعي پوست با بيماري هايي مانند اگزما ، درماتيت و پسوريازيس مرتبط است.
 

غليظ کنندگي

ستيل الکل به عنوان يک ماده غليظ کننده مورد استفاده است.
 
مواد غليظ کننده باعث بهبود قوام ، ويسکوزيته يا چسبندگي پوست مي شوند.
 
اصطلاح ويسکوزيته با مفهوم “ضخامت” مطابقت دارد.
بنابراين ، از اين ماده مي توان براي غليظ کردن فرمول ها استفاده کرد.
 

سورفاکتانت

ستيل الکل همچنين به عنوان يک سورفاکتانت عمل مي کند.
 
سورفاکتانت عامل فعال سطح است. سورفاکتانت ها ترکيباتي هستند که کشش سطحي بين دو ماده را کاهش مي دهند.
 
کار ديگر سورفاکتانت ها چربي زدايي و امولسيون سازي روغن ها و چربي ها و تعليق کثيفي ها است که باعث مي شود آنها شسته شوند.
اين ماده براي از بين بردن ناخالصي هاي پوست بسيار عالي است و اجازه مي دهد آنها را پاک کنيد.
 
اين امکان وجود دارد که انتهاي مولکول سورفاکتانت جذب آب مي شود و انتهاي ديگر آن جذب روغن شود.
بنابراين، سورفاکتانت ها روغن ، کثيفي و ساير ناخالصي هاي جمع شده در طول روز روي پوست شما را جذب مي کنند.
 
با توجه به اين خواص، اين ماده را مي توان در بسياري از مواد شوينده و شستشوي بدن يافت.
اين ماده همچنين باعث افزايش کف سازي مي شود.
 

کاربرد هاي ستيل الکل:

ستيل الکل در صنايع آرايشي
 
ستیل الکل به عنوان مايع ساز در شامپوها ، يا به عنوان نرم کننده ، امولسيون کننده.
ماده ضخيم کننده در ساخت کرم ها و لوسيون هاي پوست.
به عنوان يک ماده فعال کننده غير يوني در کاربردهاي امولسيون.
 

ستيل الکل در محصولات مراقبت شخصي

در لوسيون ها و کرم هاي پوستي اين ماده به عنوان يک ماده ضخيم کننده و امولسيون کننده عمل مي کند.
در محصولات آرايشي مانند رژ لب مفيد است و به چسبيدن رژ لب.
در محصولات مراقبت شخصي مانند مايع ساز در شامپوها ، يا به عنوان نرم کننده ، امولسيون کننده يا ماده ضخيم کننده.
 
در ساخت کرم ها و لوسيون هاي پوست استفاده مي شود.
از هگزا دکانول در افزودني غذايي.
 
به عنوان يک ماده طعم دهنده يا در تزيينات غذايي استفاده مي شود.
از عناصر تشکيل دهنده حروف يا تصاوير رنگي روي برخي از انواع آب نبات يا آدامس است.
 
از هگزا دکانول کاربردهاي صنعتي.
اين الکل ماده اصلي توليد سوخت واسطه هاي شيميايي و نرم کننده ها است.
به عنوان روان کننده پيچ و مهره ها در کاربردهاي توليدي استفاده مي شود.
 

نکات ايمني ستيل الکل

براي نزديک به 30 سال، ستيل الکل براي استفاده به عنوان مواد آرايشي بي خطر عنوان شد.
در سال 2005 ، CIR داده هاي جديد موجود را مورد بررسي قرار داد. نتيجه گيري اصلي ايمني خود را دوباره تأييد کرد.
 
درصد کمي از افراد ممکن است در اثر قرار گرفتن در معرض مواد امولسيون کننده  در لوسيون ها يا کرم ها ، حساسيت تماسي (پوست قرمز يا ملتهب) را تجربه کنند.
 
سازمان غذا و داروي ايالات متحده (FDA) معتقد است که از اين ماده مي توان به عنوان يک افزودني غذايي استفاده کرد.
 

تفاوت الکل ستئاريل باستيل الکل چيست؟

 
ستيل الکل از ترکيبات الکل ستئاريل است که مخلوطي از ستيل الکل و ستئاريل الکل است.

ستیل الکل برای چه مواردی استفاده می شود؟

ستیل الکل عمدتاً به عنوان مات کننده، امولسیفایر و عامل غلیظ کننده استفاده می شود که ضخامت مایع را تغییر می دهد و ظرفیت کف را افزایش و تثبیت می کند. ستیل الکل به دلیل خاصیت اتصال به آب، معمولا به عنوان نرم کننده ای استفاده می شود که از خشک شدن و ترک خوردن پوست جلوگیری می کند.



 

ستيل الکل از کجا بخرم :

ستیل الکل در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از يک کيلوگرم تا 25 کیلو گرم موجود است، قيمت هر کیلو ستیل الکل ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و
به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي ستیل الکل اطمينان خريداري کرد.

خريد اينترنتي ستيل الکل:

افراد با خريد اينترنتي از اين سايت مي توانند، کيفيت محصولات را با ديگر سايت هاي خريد ستیل الکل  و  فروش ستیل الکل مقايسه کنند و سپس در کمترين زمان ممکن آن را دريافت کنند.

فروش اينترنتي ستيل الکل:

قابل ذکر است که افراد مختلف براي تهيه اين ستیل الکل مي توانند با مراجعه به سايت اين شرکت، اطلاعات لازم را از کارشناسان مختلف دريافت کنند تا محصولي با کيفيت را دريافت کنند.
جهت دريافت قيمت ستیل الکل  با کارشناسان فروش شرکت آدونيس دارو تماس حاصل فرماييد.
جهت دريافت قيمت ستیل الکل و  خريد ستیل الکل   با شرکت آدونيس دارو تماس بگيريد
09124644316
02188282482 الي ۳
شرکت آدونيس دارو
 
 
 
 


ليست کامل اکسپينتهاي دارويي

 

 

 

ستيل الکل

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 3607
بازديد امروز : 711
كل بازديدها : 5955883
افراد آنلاين : 151