facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید
امروز تماس بگیرید
021-86018078 |  021-86018083
 
مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
لوگو

ستو استئاريل الکل

ستو استئاريل الکل چيست و چه کاربردي دارد؟

 
ستو استئاريل الکل  (Cetostearyl alcohol) که الکل سيتاريل يا الکل استيل استئاريل  نيز ناميده مي شود مخلوطي از الکل هاي چرب است که بيشتر از الکلهاي ستيل و استئاريل تشکيل شده  است و به عنوان يک الکل چرب طبقه بندي مي شود. اين ماده به عنوان تثبيت کننده امولسيون ، ماده مات کننده و سورفاکتانت تقويت کننده کف و همچنين به عنوان يک ماده افزايش دهنده ويسکوزيته آبي و غير آبي استفاده مي شود.

اين ترکيب به پوست حالت نرم کنندگي مي دهد و مي تواند در امولسيون هاي آب در روغن ، امولسيون هاي روغن در آب و فرمولاسيون هاي بي آب از آن استفاده کرد. ستو استئاريل الکل  معمولاً در نرم کننده ها و ساير محصولات مو استفاده مي شود.

اين الکل چرب حاوي ۱۰ تا ۳۵% ستيل الکل و ۶۵ تا ۹۰% استئاريل الکل و مقادير کمي از الکل هايي با زنجيره بلندتر يا کوتاهتر است. اين ترکيب در آب نامحلول و در حلال هاي قطبي ، الکل و مواد نفتي محلول است و با اکسيد کننده هاي قوي و نمک هاي فلزي ناسازگار است. قيمت خريد و فروش ستو استئاريل الکل به فاکتورهاي مختلفي بستگي دارد و شما مي توانيد آنرا از شرکت هاي توليد و توزيع کننده مواد شيميايي تهيه کنيد.
ستو استئاریل الکل

ستو استئاريل الکل چيست؟
فوايد ستو استئاريل الکل براي پوست
کاربردهاي ستو استئاريل الکل
عوارض جانبي ستو استئاريل الکل
نکات ايمني هنگام کار با  ستو استئاريل الکل
 

ستو استئاريل الکل چيست؟

اين الکل ماده اي مومي است که به طور طبيعي از روغن پالم يا روغن نارگيل گرفته مي شود ، اما مي تواند در آزمايشگاه نيز سنتز شود. اين ماده در هر محصولي که بر روي پوست يا مو خود استفاده مي کنيد و معمولاً در کرم ها ، لوسيون ها ، مرطوب کننده ها و شامپوها يافت مي شود . هنگامي که در محصولات آرايشي استفاده مي شود ، الکل سيتاريل به عنوان يک امولسيون کننده و تثبيت کننده عمل مي کند و از جدا شدن اجزاء محصول جلوگيري مي کند. الکل سيتاريل همچنين مي تواند با چند نام مختلف روي برچسب محصولات ظاهر شود ، به عنوان مثال الکل C16-18 .
ستو استئاریل الکل

ستو استئاريل الکل چيست و چه کاربردي دارد؟

ستو استئاريل الکل چيست و چه کاربردي دارد؟

فوايد ستو استئاريل الکل براي پوست

الکل سيتاريل ماده اي نيست که براي اثرات واقعي آن بر روي پوست استفاده شود بلکه بيشتر براي ترکيب و عملکرد مطلوب محصول به آن اضافه مي شود. اين الکل عمدتا در محصولات براي تثبيت آنها استفاده مي شود به طوري که وقتي آنها را به پوست يا موهاي خود مي زنيد اجزاء آنها جدا نشوند و ترکيب آنها يکدست و صاف باشد.

اين الکل به عنوان ماده ضخيم کننده در محصولات براي تقويت بافت و احساس خوب استفاده مي شود. اگرچه پوست را نرم مي کند ولي اين دليل اصلي استفاده از الکل سيتاريل در يک محصول نيست ، از آنجاييکه يک ماده چرب است و از روغن گرفته مي شود ، خاصيت نرم کنندگي دارد و مي تواند پوست را نرم و صاف کند.

ستو استئاریل الکل

نام دیگر ستو استئاریل الکل چیست؟

1. ستوستئاریل الکل (مترادف: ستیل الکل، ستیل استئاریل الکل؛ CAS شماره 8005-44-5 و 67762-27-0) مخلوطی از الکل های چرب اشباع شده است. حاوی 65 تا 80 درصد استئاریل الکل (C18H37OH، 1-اکتادکانول) و 20 تا 35 درصد ستیل الکل (C16H33OH، 1-هگزادکانول) است.

کاربردهاي ستو استئاريل الکل

بيشترين کاربرد اين الکل در محصولات آرايشي – بهداشتي و مراقبت از پوست و مو است. علاوه بر اين مصارف دارويي نيز دارد و تماس آن با پوست و مو و ناخن ها مشکلي ايجاد نمي کند. اين ترکيب در توليد الياف و لوبريکانت ها مورد استفاده قرار مي گيرد و در صنايع غذايي نيز بطور مستقيم و غير مستقيم در سيستم هاي آب و روغن و توليد امولسيون استفاده مي شود.

اين الکل به عنوان مرطوب کننده براي رفع خشکي پوست ، خارش ، سوختگي و تحريکات پوستي استفاده شده و با ايجاد يک لايه روغني محافظ رطوبت پوست را حفظ کرده و مانع خشکي پوست مي شود. اين ترکيب در صنعت نساجي ، دارويي ، شيميايي و کشاورزي نيز مورد استفاده قرار مي گيرد.


عوارض جانبي ستو استئاريل الکل

اگرچه پنج مورد ابتلا به درماتيت تماسي آلرژيک در رابطه با مصرف محصولات حاوي اين ماده گزارش شده است اما خطر واکنش آلرژيک آن ناچيز است و متخصصان پوست مي گويند استفاده از الکل سيتاريل در محصولات آرايشي بي خطر است و به طور کلي يک ماده غير تحريک کننده محسوب مي شود.

بلع اين الکل بيش از ۵ گرم بر کيلوگرم سمي و مضر است و زيست تخريب پذير مي باشد و باعث آلودگي محيط زيست نخواهد شد.

نکات ايمني هنگام کار با  ستو استئاريل الکل

تماس اين ماده به شکل خالص با پوست مي تواند باعث خارش شود و مانند هر ماده شيميايي ديگري موقع کار کردن با آن بايد از دستکش و عينک محافظ استفاده کرد. براي احتياط بيشتر براي کار با آن هود را روشن کنيد و در صورت تماس با چشم ها آنها را با آب فراوان شستشو دهيد. اين ترکيب در دماي اتاق و به دور از نور مستقيم خورشيد تا دو سال قابل نگهداري است.

ستو استئاريل الکل از کجا بخرم :

ستو استئاريل الکل در شرکت آدونيس دارو در بسته بندي هاي مختلف از بيست وپنج کيلوگرم موجود است، قيمت هر ليتر ستو استئاريل الکل ممکن است در شرکت هاي مختلف، متفاوت باشد زيرا کيفيت آنها با هم فرق مي کند و به همين دليل بايد اصل را در کيفيت محصول در نظر گرفت و آن را از  شرکت هاي ستو استئاريل الکل اطمينان خريداري کرد.
حالا ما در اينجا به شرح حالي از اين گياه و معرفي خواص و نحوه تهيه ستو استئاريل الکل مي پردازيم.
ستو استئاریل الکل برای چه مواردی استفاده می شود؟
ستوستئاریل الکل در ترکیب با سایر مواد کمکی به عنوان عامل امولسیون کننده در لوازم آرایشی و در محصولات دارویی انسانی برای استفاده موضعی استفاده می شود. در دامپزشکی از آن همراه با سایر مواد کمکی به عنوان امولسیفایر حداقل در دو پماد استفاده می شود.

ستوستئاریل الکل با موها چه می کند؟
آیا الکل Cetearyl در محصولات مو برای موهای شما مضر است؟
Cetearyl Alcohol آبرسان، مرطوب کننده و نرم کننده است. این به نرم شدن موها و ایجاد لغزش برای کمک به باز شدن بهتر موها کمک می کند! ساختار مولکولی آن به آن اجازه می دهد تا به ساقه مو نفوذ کند و به حفظ رطوبت و جلوگیری از خشکی کمک کند.
آیا ستو استئاریل الکل در آب محلول است؟
صفات سفید یا زرد کم رنگ، توده موم مانند، صفحات، تکه ها یا دانه ها، عملاً نامحلول در آب، محلول در الکل (90 درصد V/V) و در نفت سبک. هنگامی که ذوب می شود، با روغن های چرب، با پارافین مایع و با چربی پشم ذوب شده قابل اختلاط است.
ستوستئاریل الکل از چه چیزی ساخته شده است؟
ستوستئاریل الکل
ستوستئاریل الکل یک الکل چرب است که از الکل های استئاریل و الکل ستیل ساخته شده است. ستوستئاریل الکل ماده ای است که در چندین محصول آرایشی وجود دارد. این یک مایع سفید مومی است که در دمای اتاق جامد می شود.
آیا ستو استئاریل الکل آلی است یا معدنی؟
ترکیب آلی جامد
ستیل الکل، [CH3(CH2)15OH]، یک ترکیب آلی جامد که یکی از اولین الکل هایی بود که از چربی ها جدا شد. ستیل الکل در سال 1817 توسط شیمیدان فرانسوی میشل شورول کشف شد.

آیا ستو استئاریل الکل همان ستئاریل الکل است؟
Cetearyl الکل | Cetostearyl Alcohol for Skin UK – The Soapery
ستیل الکل که به نام ستوستئاریل الکل نیز شناخته می شود، یک جامد مومی سفید رنگ است که از ترکیبی از الکل ستیل و استئاریل الکل ساخته شده است. ستیل الکل ما 70 درصد استئاریل الکل و 30 درصد ستیل الکل است. Cetearyl الکل معمولا در محصولات آرایشی مانند لوسیون بدن، محصولات مو و کرم استفاده می شود

ستوستئاریل الکل/فرمول
CH3(CH2)nOH
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/Fatty_...
فرمول شیمیایی: CH3(CH2)nOH ستوستئاریل الکل یک الکل چرب است که از الکل های استئاریل و الکل ستیل ساخته شده است. ستوستئاریل الکل ماده ای است که در چندین محصول آرایشی وجود دارد. این یک مایع سفید مومی است که در دمای اتاق جامد می شود.
ستواستئاریل الکل برای چه در فرمولاسیون استفاده می شود؟
ستوستئاریل الکل
این ماده به عنوان تثبیت کننده امولسیون، عامل مات کننده و سورفکتانت تقویت کننده کف و همچنین یک عامل افزایش دهنده ویسکوزیته آبی و غیرآبی استفاده می شود. حالت نرم کننده ای به پوست می دهد و می توان از آن در امولسیون های آب در روغن، امولسیون های روغن در آب و فرمولاسیون های بدون آب استفاده کرد.

آیا ستواستئاریل الکل در روغن محلول است؟
صفات سفید یا زرد کم رنگ، توده موم مانند، صفحات، تکه ها یا دانه ها، عملاً نامحلول در آب، محلول در الکل (90 درصد V/V) و در نفت سبک. هنگامی که ذوب می شود، با روغن های چرب، با پارافین مایع و با چربی پشم ذوب شده قابل اختلاط است.

آیا ستو استئاریل الکل در آب محلول است؟
عملا نامحلول در
CETOSTEARYL ISONONANOATE

خصوصیات ظاهر: مایع شفاف، بی رنگ یا کمی مایل به زرد. حلالیت: عملاً در آب نامحلول، محلول در اتانول (96 درصد) و در نفت سبک، قابل اختلاط با روغن های چرب و با پارافین های مایع.
آیا ستو استئاریل الکل در آب محلول است؟
عملا نامحلول در
CETOSTEARYL ISONONANOATE

خصوصیات ظاهر: مایع شفاف، بی رنگ یا کمی مایل به زرد. حلالیت: عملاً در آب نامحلول، محلول در اتانول (96 درصد) و در نفت سبک، قابل اختلاط با روغن های چرب و با پارافین های مایع.



 

 
ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 1599
بازديد امروز : 356
كل بازديدها : 6296390
افراد آنلاين : 377