facebook twitter google plus youtube
امروز تماس بگیرید:
امروز تماس بگیرید:


Adonis Drug Co

مراجعه حضوری:
مراجعه حضوری:
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
روغن کرچک هیدروژنه

روغن کرچک هیدروژنه روغن کرچکی است که هیدروژنه شده باشد. تعداد متوسط مول اتیلن اکساید در این ترکیب 40 می باشد. این ترکیب همزمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین است که به عنوان عامل حل کننده عطر و اسانس، عامل پخش کننده، امولسیفایر، پایدار کننده، شوینده، تنظیم کننده ویسکوزیته و حتی ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی-بهداشتی به کار می رود.
این ترکیب در فرمولاسیون شوینده ها، به عنوان عامل تامین کننده چربی مورد نیاز پوست بعد از شستشو به کار می رود، ضمن اینکه می تواند در فرمولاسیون واکس های مو عامل مرطوب کننده باشد.در فرمولاسیون محلول های آبی از این محصول به عنوان حل کننده ویتامین ها، مواد اکتیو چربی دوست و روغن ها استفاده می شود. محصول نهایی به کمک این افزودنی پایدار است.
روغن کرچک هیدروژنه به عنوان موم کرچک نیز شناخته می شود، از دانه های کرچک  که معمولاً یک مایع در دمای اتاق است، حاصل می شود که با اضافه کردن هیدروژن برای ثبات بیشتر آن فرآوری شده است و نقطه ذوب آن را بالا می برد

لیست کامل روغن های گیاهی دارویی

روغن کرچک هیدروژنه
روغن کرچک هیدروژنه

ساعت کاری ما
شنبه تا 4 شنبه 8 تا 16
zkadkhoda@yahoo.com
021-86018078
021-86015861

Whats App:09124644316
آمار بازديد سايت
بازديد صفحات : 12429
بازديد امروز : 895
كل بازديدها : 1184937
افراد آنلاين : 83